AcasăDezvaluiriAncheteOrdin de la Cotroceni: Închideți România de pe 7 decembrie!

Ordin de la Cotroceni: Închideți România de pe 7 decembrie!

MAI și MApN pregătesc deja ”filtrele” interinstituționale

Nu mai putea Klaus Iohannis de cine iese primar prin Văscăuții din Deal, astfel că implicațiile alegerilor locale pentru șeful statului chiar nu au avut cine știe ce miză extraordinară. Cu totul altfel stau însă lucrurile cu cele parlamentare din 6 decembrie! Pentru că de rezultatul acestora depinde exclusiv ultimii patru ani de mandat prezidențial ai lui Klaus Iohannis. Cel care știe atât de bine că dacă nu reușește să anihileze acum orice urmă de rezistență parlamentară, multe se mai pot schimba în următorii patru ani… Plus că astfel ar da un păgubos semnal de slăbiciune inclusiv sistemului care l-a ținut în viață până acum, ce-i drept, dar care este unul extrem de sensibil la ce orice primă urmă de slăbiciune a unui președinte aflat la mandatul final. Iar Klaus Iohannis chiar pare să fi învățat ceva din lecția primită de predecesorul Traian Băsescu tocmai de la ”sistemul ticăloșit” pe care l-a creat și păstorit atât cât a putut…

Românii vor vota pe 6 decembrie și pe urmă se vor trezi cu Armata pe străzi

Astfel că implicarea ”furioasă” a președintelui ”tuturor românilor” în campania electorală pentru alegerile loocale nu a fost una doar așa, ca să își facă Iohannis talentul! Ci o repetiție minuțioasă a ”Operațiunii 7 Decembrie”! Atunci când, cu orice preț și sub orice justificare, România trebuie închisă ! Până pe 11 ianuarie! Desigur, cel mai probabil motivarea se va baza pe pandemia de COVID, oamenii președintelui pregătind deja strategia pentru a nu știu câta ”cocoașa” a nu știu căruia ”val” atunci când dinamica operativă o va impune! Este vorba despre aceiași oameni ai președintelui cărora în ultimele ore li s-a cerut ”un ultim efort” pentru ca ”situații incontrolabile” precum cea de la Biroul Electoral al Sectorului 1 să nu se mai repete și în zilele de după 6 decembrie.

Iohannis deja i a instruit pe oamenii președintelui

Atunci când Klaus Iohannis are nevoie ca de aer de un guvern liberal monocolor! Pentru că altfel intrarea useristă la guvernare este cel puțin la fel de riscantă pentru strategia prezidențială de păstrare a rolului de ”mascul alfa” pentru Klaus Iohannis ca și o eventuală infectare cu ”ciuma roșie”. Mai ales că ”neamțul” Iohannis nu a pus mâna pe telefon să îl felicite pe ”neamțul” Fritz pentru câștigarea Timișoarei. Semn că pragmatismul pe termen lung al BND-ului german chiar că rămâne unul remarcabil…

Gata, a început pregătirea psihologică!

Nu mai este cadru de nădejde al ”partidului meu” implicat în gestionarea pandemiei care să nu mai aibă altă grijă, la sfârșit de septembrie, decât să avertizeze românii să nu își facă iluzii că vor putea petrece Sărbătorile de Iarnă cât de cât normal. De la ministrul Sănătății până la premierul Ludovic Orban și de la chiar președintele Klaus Iohannis la proaspătul primar al Capitalei, Nicușor Dan, cu toții pregătesc deja ”mental” populația să aibă grijă să nu își programeze cumva niciun fel de vacanță în luna decembrie. Atunci când ar urma ca autoritățile ”să fie obligate” să ia măsuri cu totul speciale de carantinare. Repet, nu în octombrie, nu în noiembrie, ci musai în decembrie.

Târgurile de Crăciun interzise din septembrie

Dar doar după 6 decembrie, atunci când după cum deja a urecheat public românii președintele Iohannis, ”oamenii trebuie să se ducă să voteze așa cum se duc să ia și pâine”! Astfel că rețeaua de vectori cu maxim impact social aservită strategiei prezidențiale a fost activată de urgență, imediat după alegerile locale. Ordinul susurat nervos de la Cotroceni fiind ca pur și simplu țara să fie închisă imediat după alegerile din 6 decembrie, pentru ca nu cumva să mai fie nevoit șeful statului să asiste la ”spectacolul grotesc” cu solicitările de renumărare a voturilor. Președintele chiar arătându-se scârbit că în anul 2020 ”se mai vorbește de fraudarea alegerilor”…

Experimentul de Paști, reluat!

Prima măsură pe care Nicușor Dan a luat-o după câștigarea mandatului de primar general al Capitalei a fost să anunțe public că nu va organiza niciun Târg de Crăciun! Asta probabil ca să le intre deja bine în cap bucureștenilor că așa după cum au fost supuși ”experimentului de Paști”, tot la fel trebuie să se pregătească și pentru un ”Crăciun atipic”. Astfel că vor urma ”tsunami”-uri repetate de apeluri la populație ca să se auto-izoleze în luna decembrie, să nu se ducă să ia cadouri, să nu se vadă cu prietenii și rudele și mai ales să stea în casă.

Românii presați mental să aprindă artificiile de Revelion doar de la geam

Imediat după ce au votat, bineînțeles! Copiii vor intra în vacanța de iarnă anticipat iar hypermarket-urile vor alimenta puternic rafturile pentru ca barem românii să aibă ce mânca și ce bea cât timp vor fi ”eroi” dacă stau acasă. ”Marea dezmorțeală” urmând a interveni de-abia după Sfântul Ion, bineînțeles. De fapt revenirea din telemunca națională fiind programată pentru data de luni, 11 ianuarie.

Se fac ultimele reglaje…

Iar primul semnal că a fost declanșată deja operațiunea de transpunere în practică a planului prezidențial de ”închidere a României” începând cu data de 7 ianuarie este faptul că deja șefii de structuri și cei ai instituțiilor de forță au și fost instruiți cum să gestioneze această situație de criză. Când pe străzi trebuie să răsune doar megafoanele mașinilor MAI și poate chiar ale MApN cu sinistrele apeluri ”Stați în case”… Iar dacă mai ține și vremea cu tactica prezidențială și dă vreo ninsoare, atunci chiar că instalarea noului ”guvernul meu” va fi în grafic. PSD-ul complăcându-se deja în postura lui Dan Diaconescu, pe când îl arunca în tomberonul de gunoi Tolea Ciumac…

A doua cocoașă din al doilea val va veni când o va impune dinamica operativă

Extrem de interesant este însă că, odată cu ”reglarea” cifrelor statistice care să ”impună” necesitatea ordonării intrării în starea de urgență, se fac și altfel de ”reglaje”. Cele financiare… Firmele din zona gri a serviciilor fiind preocupate încă de acum să încaseze tot ce se poate încasa și să amâne orice plată se poate amâna… Pentru că, începând cu 7 decembrie, România urmează să fie băgată în ”marea amorțire”. Una din care rămâne să vedem dacă ne-om mai și trezi după 11 ianuarie…

author avatar
Catalin Tache
30.527 afisari

54 COMENTARII

    • Nu exista imunizare naturala.Anglia si Suedia au dovedit-o. Imunizarea naturala se refera la virusi banali nu la pandemii ucigase.

      • Dacă, în bezna minții tale, avem de-a face cu o ” pandemie ucigașă ”, înseamnă că ești un sugaci incurabil.

        • Vorbesc din experienta , si eu sunt un sugaci boschetar incurabil , navetistii de Rabnita mi-au pus porecla Kostea Sugiuk Tiraspol , le usurez , pe tulumbele zbarlite , ciubarele cu propolis si laptisor de matca , extrem de benefica gargara pe cale orala …..

      • @ Puiu Pandemia ucigasa o face propaganda mincinoasa de la TV si nicidecum nu virusul Corona.
        In toata Europa pandemia ucigasa a facut ca numarul deceselor sa scada radical, de ex, in Elvetia cu 19 % fata de aceasi perioada a anului trecut”

  1. Dar Ludovique se batea cu pumnul in piept prin martie ca va cumpara n’spe mii de aparate de respiratie artificiala, nu stiu cate computere, etc.
    Cum dracu ca in octombrie, din surse.media, aflam ca avem.tot 1000 de paturi dotate cu aparate la fel ca in martie ?
    Pt ca mai putin conteaza infectatii medii care se vor vindeca, capacitatea unui sistem sanitar in criza este de a face fata unui numar mare de forme f.grave , aparatura, personal, spatii…
    Iar la ATI numarul creste…

  2. Țara de sclavi, popor de prosti si slugi fara coloana vertebrală. Sociopatul asta trebuia executat pe stadion, daca acest popor avea coloana vertebrală. Dar poporul iubeste trădătorii si aplauda călăii. Doar Dumnezeu ne mai poate salva țara de la distrugere si dezmembrare, ca dupa romanii de azi, nu mai rămâne nimic. Țara asta a fost construită sa fie a copiilor, copiilor noștri, nu a tinerilor de azi, care in majoritate sunt fumători de marihuana si restul ingroasa lgbt ul.

    • De acord cu Vlad! Iohanis trebuie si va fi executat! Depinde de cei din jurul lui daca vor sa cada cu el sau sa cada in picioare!

  3. Asta ca PSDu cu ciolacu șef a ajuns o purcea moarta-n coteț! ciolacu va duce PSDu la 20%! Bineințeles la ințelegere cu johannis care este și ,,președintele lui” a lu ciolacu desigur,dar nu al tuturor românilor! Cum scrie in constituție . Alegerile europarlamentare și astea locale au fost furate de pnl și usr in defavoarea PSD și ALDE! La fel va fi și in 5 decembrie!

  4. Lasa ca se inchide si colonia ,cat mai mult cu putinta ,sa va saturati de atata lins in dos regimul voi,limbricii covidului.Sunt curios ce o sa scrieti in declaratie astia care n-aveti nici o ocupatie doar mancati castane pe net.

    • Tache , de ce abati atentia de la alegeri speriind lumea cu pielea ursului din padure si ne aburesti cu ce o sa se intample in decembrie , cand scena politica colcaie de evenimente in primele zile ale lunii octombrie 2020 ? Nimic despre locale , ne bagi deja in postul Craciunului ? N-ar fi mai interesant sa faci o analiza pe baza articolului aparut azi , 02 octombrie 2020 , ora 08:22 , in Comisarul.ro , articol intitulat ” ASA O FI ? TOATE INDICIILE SPRE ASTA DUC , E METODA CLASICA A LIDERILOR PSD ” ” Reportaje-Live : ULTIMUL CIRC INAINTEA PUSCARIEI . DRUM BUN : Dragii mei , voi i-ati vazut pe maimutoii astia cat de disperati sunt ? Ati vazut-o pe Firea si pe Tudorache ce circ fac impreuna cu televiziunea penalului Voiculescu ? Au incercat sa-l linseze mediatic pe Nicusor inainte de alegeri nu le-a mers , au incercat sa fraudeze alegerile , nu le-a mers . Acum , cand au vazut ca AU PIERDUT au pornit tonomatul A3 si cer anularea alegerilor dupa ce au facut totul sa le fraudeze . Uitati-va bine la actiunile lor . Este mai mult decat tupeul , nesimtirea si mizeria morala care i-a propulsat pana acum . CEEA C VEDEM ESTE DISPERAR . ESTE FRICA . ESTE IMAGINEA SOBOLANILOR INCOLTITI . De ce atata disperare ? Est simplu . PENTRU EI SINGURUL DRUM POSIBIL ESTE PUSCARIA . Au furat dincolo de orice limita si acum totul se va afla . AU LASAT PRIMARIA BUCURESTI IN FALIMENT . A dat Citu din casa ca primaria Bucuresti mai are 10 milioane de lei in conturi . F A L I M E N T . ASTA VOR SA ASCUNDA CU CIRCUL ASTA . SPERA CA PRINTR-O MINUNE SA NU INFUNDE PUSCARIA . Golaneala asta este ultima carte pe care o mai au INAINTE SA IASA PE USA DIN DOS DIN POLITICA . CEEA CE SE VA DESCOPERI LA PRIMARIE , CORUPTIA SI FURTUL , VOR DEPASI ORICE IMAGINATIE . VA FI LOVITURA DE GRATIE PENTRU PSD-ACEST GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT . Daca ar avea un pic de minte pesedistii , AR EXCUDE-O ACUM , AZI , PE FIREA , PENTRU CA CEEA CE VOM AFLA IN URMATOAREA PERIOADA VA TRAGE SI MAI MULT IN JOS PSD LA PARLAMENTARE . Nici daca o pun in capul listei , IMUNITATEA NU O VA SALVA IN URMATORUL PARLAMENT PENTRU CA NU VA MAI FI MAJORITATE PSD . DECI SINGURUL DRUM PENTRU FIREA ESTE LA PUSCARIE . Ea nu este Ghita . Ea a fost DOAR O MARIONETA A SISTEMULUI SI ACUM SISTEMUL O VA LASA DIN BRATE . Si fiind o tzatza isterica , cand va vedea ca sfarsitul este implacabil , SE VA DETONA . Deci CIRCUL VA CONTINUA de acum mult si bine . P.S .- Pentru manipularile repetate , pentru fakenews-urile permanente TREBUIE RETRASA LICENTA ANTENEI 3 , ACEASTA NU E TELEVIZIUNE CI UN INSTRUMENT DE MANIPULARE ”

      • Ești bolnav, băiete. Ai niște obsesii care depășesc tratatele de psihiatrie. Mai bine îți bați un cui în cap și te atârni de el.

        • Recunosc , sunt bolnav de trolleala lalaita , sunt prost de bubui , ma cert cu cei ce posteaza cu ghilimele , mai bine imi bat un cui in cap si ma atarn de el , noi , mancurtii , nu folosim ghilimele in Transnistria si nu ne dumirim care e baiatul gigea sau bolnav . Livia incearca sa-mi explice ca sunt prost , da io n-o cred …..hihihihihihihihi

  5. Chiar au disparut toti romanii adevarati.Armata, politia, sri,si celalalte institutii ale statului au fost curatate de romani adevarati.Nu mai suntem in stare sa avem un dialog corect, romanesc si umblam cu aceste aiureli in comentarii.Suntem toti drogati si mergem fara comentarii spre disparitie.Banul ne-a luat mintea la toti.Lasam toti strainii parveniti sa ne hotarasca soarta.Nu este nimeni in stare sa-si asume raspunderea?,Unde este ‘interesul national” s-a dat dupa boscheti.Ce face biserica ortodoxa nu ne mai poate tine uniti.Preotii au devenit oameni de afaceri si D-zeu le-a luat mintile.ROMANI ADEVARATI TREZITI-VA CA DEJA ESTE TARZIU.!!!!!

    • Mafia securista care coordoneaza laboratoarele are protectie asigurata si conturi in Occident. . Daca , prin reducere la absurd, s-ar intampla vre-o rascoala necontrolabila in Romania sau in cazul unui conflict armat , astia au unde s-o stearga. Romania NU a avut sansa Poloniei prin calitatea clasei politice si militare – TOTI au contribuit si AU VRUT transformarea in Colonie si risipirea in exil economic a milioane de cetateni. Toat acest sistem s-a bazat pana acum pe un SIMULACRU politic , insa si acest simulacru se prabuseste – Urmeaza DICTATURA tehnocratica a satanei globaliste ! – Cand moneda se va prabusi si va incepe foametea , sa vedeti atunci !

  6. Mult curaj are actuala clasa politica, sa aiba tupeul sa mai inchida Romania.

    Astia isi doresc cu orice pret sa ajunga la Zidul de la Targoviste… pentru o banala raceala. Merita ?

  7. „… începând cu 7 decembrie, România urmează să fie băgată în ”marea amorțire”. Dar ce mon șericule, are cumva informații că va veni, odată cu gripa sezonieră, un nou 22 Decembrie, precum și 25 decembrie, ziua când și președinții se împușcă, nu așa? De fapt, românașii asta votează asta vor avea. Deja Plicușor Ban a și promis apă caldă la peturi, precum și amenzi drastice dacă parcați unde nu trebuie. Stați aproape, nici nu știți ce vă așteaptă stimați votanți, iubitori ți neiubitori de ciuma galbenă. Totodată, nu uitați că peneleii și usereii, noua organizație legionară de tip nou, tot timpul erau împotriva distracțiilor din perioada sărbătorilor de iarnă. S-ar putea să petrecem sărbătorile de iarnă în ilegalitate. Să nu fim prea gălăgioși, să nu cântăm cu voce tare și nici să folosim artificii, este posibil să ne trezim cu poliția la ușă, care să ne fericească cu o amendă de să ne piară cheful. Poate Ciolannis ne spune dacă anul viitor trebuie să ne mai plătim taxele sau le plătim când vrem noi, deoarece nu vom avea prea mulți bani, după modelul guvernanților de mărire a pensiilor, salariilor și alocațiilor, că doar legea este opțională, n-așa?

  8. Comisarul.ro , astazi , 02-10-2020 , ora 10:41 ” OFENSIVA PSD DUPA ALEGERI : ” ACTIVNIE MEROPRIATYA ( MASURI ACTIVE ) ” : ” PSD ameninta sa iasa din locale dat peste cap , cu fata de loser si disensiuni majore , cum se intampla de regula dupa ce un partid pierde Bucurestiul . Bombardamentul covor care curge acum din Antene e acoperirea de artilerie pentru regrupare , incetarea luptelor intestine si contraatac . OBIECTIVELE SUNT TREI : 1. Social-democratii trebuie sa iasa din aceste alegeri ca victime , un biet partid onest pe care niste forte obscure l-au nedreptatit si l-au lasat fara ce-i al lui de drept , deci cu ascendent moral . 2. Volumul si tonul trebuie sa escaladeze in agresiv ; Toti liderii partidului trebuie sa faca declaratii transante , cu atitudine indignata , iar acest emotii negative in forma continuata trebuie sa treaca in electorat prin intermediul media de casa , pentru a-l polariza iar , ca in epoca Dragnea ; Teoriile conspirationiste trebuie incurajate , chiar cele mai fantastice si usor de infirmat , pentru ca electoratul fidel , credulii si derutatii nu se uita la fapte , ci absorb atitudini ; Trebuie semanat dubiu privind participarea la vot la scrutinul viitor . 3. Imprumutand elemente din campania americana a lui Trump , sau de pe TV ROSSIA-1, votul , institutiile si democratia in general trebuie decredibilizate preventiv , in caz ca iese prost si data viitoare ( la parlamentare ) ”

  9. Vai da mama lor de liberali, niste ciocoflenderi in gandire si actiune, partidul lor seamana c-o fosa aseptica

  10. AK-24 , azi , 02-10-2020 : ” SE INCHIDE ROBINETUL CU BANI PENTRU ANTENA 3 . ANUNT USR-PLUS : ” MA ASIGUR PERSONAL CA NU MAI PRIMITI BANI DIN RECLAME DE LA PRIMARIA CAPITALEI ”.

  11. Securistii scarnavi la Datorie pe forum : Sug puhla ,ameninta si mananaca fecale.

  12. Sunt ordinarul cosmic , poponautul travestit Kostea Sugiuk Tiraspol 007 , agentul boschetar LGTB , sug phula la securistii scarnavi la Datorie in subsolul cladirii de pe Manoilov 42 , amenint ca le-o retez cu placile dentare daca-mi umbla la rozeta in putrefactie . Sunt recompensat cu fecale infasurate in brusturi si foi de stevie ….mmmmmmm ……… o delicatesa , mmmmmmmmm…….ce savoare puturoasa ………mmmmmmmmm…..papa – bun ……hihihihihihihihihi

  13. Nu cred ca o tara se mai poate inchide fara sa plateasca electoral si economic inzecit. Dar pot fi orase carantinate. Jumate de an pana in 1 April 2021 cam asa vom trai in emisfera ND. Probabil dupa vara o sa inceapa strategic vaccinari: cadre medicale militare pacienti batrani copii. Probabil la un pret de 5 mil ron vom gasi si noi antidotul prin Decembrie 2021. Posibil bratari de recunoastere daca vrei sa nu mai porti masca. Bratarile particulare vor evidentia faptul ca esti vaccinat anticovid.

  14. De obicei un vaccin tine 3 ani in test. Datorita asteptarilor muncii intense dar și plajei uriase de experiment, acesta se scurteaza la jumate deci vara. Cu avize si distribuiri inca 6 luni total 2 ani.

  15. Și el sa treacă pragul de 3 nov sa vedem ce iese ca e scris în destinul lui ca va trebui sa și aducă aminte ca nu e de capul lui pe lume și UE e oricum un putregai în deciziile mondiale ca să mai spere la susținere!!!

  16. Cititi” realizarile ”mancurtilor din Transnistria in articolul din Adevarul .ro , azi , 02-10-2020 , ora 17:19 , articol scris de Vitalie Calugareanu de la Deutsche Welle : ” TRANSNISTRIA : FAMILII DEZBINATE , COPII LUATI OSTATICI ” !

  17. Asta si fac , le sug pulile la toti tiraspolenii incepand de la ora 4:27 dimineata , la 4:32 mi-a sarit si Livia in ajutor , lucram la doua foale , am slabiciune pentru navetistii de Rabnita ….

  18. Bravo bosorog dement ,suge ,suge nonstop Siktir nazi!Cu,, pulile ”iti place asa i ,nu e gresit scris !?

  19. Eu sunt ”Anonim-ul ” bosorog dement stalinist de la 10:01, sug , sug nonstop , imi da calatorii din gara Tiraspol cu siktir da nu ma las , sug pulile( asa am scris in postarea de la 4:27 si am dubii ) uneori gresit , un musteriu a venit cu magarul , mi-a perforat botoxul siliconat …….

    • Kostea , panarama schizofrenica , marsh unde a intarcat mancurtul iapa , te-ai umplut de omleta maron cu propaganda ta stalinista de idiot fugit din salonul de glumeti din Gvardinskaya nr. 9 Tiraspol . Ba , pe noi , ROMANII , ne distrezi copios , problema e alta , cat mai suporta sefii tai un asemenea tembel ?

  20. Cititi realizarile conducatorilor vostri nazi:interlop ,crima organizata cu georgeta ,soacra si alti interlopi ,hotie de case ,trafic de minori Cu el impreuna veti ajunge pe culmi marete Deja ati dus tara in haos si mizerie nazista

    • Asa este , sunt un nazistalinist scarbos , am dus Transnistria in mizerie si haos nazistalinist , crima organizata , familii dezorganizate , copii luati ostatici , cu Livia , soacra si alti boschetari mancurti poponauti , astea sunt ” realizarile” noastre din zoopark . Basca exprti in menuete miorlaite la flaute zbarlite cu gusa ….

  21. Fraților nu nu numai in România se fac manevre sa închidă populați in cuști de sărbători ,unele tari care au sărbătorile in Septembrie deja sunt închise .Iohanes are vina lui(ca sa născut ).El face ce i-se cere la fel ca in majoritatea țărilor .Poate mai puțin Rusia care încă nu a căzut în genunchi încă in fata adevaratului dușman al populație globului.Scenariul este același pentu toți indiferent de punctul de pe glob unde se afla.

  22. Pai daca Donald a luat boala e periculoasa. Va imaginați pustanii astia gura casca sau tot soiu de tiriplici. Daca Donald ca e pazit si sanitarizat de lux.
    O sa fie o iarna ciufuta cu o primavara curva.

  23. atunci sa puna alegerile la care se va prezenta cine, la calendele grecesti ca sa fie sigur cand inchide!!!!!!

  24. Amice te manca gingiile sau esti balbait la taste iti da calcul rau rau pe ora.

  25. Merita citit articolul din Adevarul.ro , azi , 03-10-2020 , ora 19:56 , articol scris de Dana Mischie si Ana-Maria Schiopu : ” PRIVATIZAREA POSTCOMUNISTA : DEVALIZARE SI ESEC . CUM S-A TRANSFORMAT PROCESUL INTR-UN JAF NESFARSIT SI SISTEMATIC ”

  26. Comisarul.ro , azi , ora 21:02 : ” LUI TUDORACHE I S-AR FI CERUT 500.000 DE EURO PENTRU CA SEFUL DGASPC SECTOR 1 SA FIE SCOS DE PE LISTA PER . SI A FOST ” Cu banii astia Bahmuteanca i-a luat locul lui Floaca pe liste . Cititi si despre Mercedesul de 200.000 primit in spaga de 500.000 de euro . Cumparati-va popcorn , asezati-va comod in fotolii , urmeaza bomba dupa bomba , DNA trebuie sa-si dubleze procurorii , volumul de munca o sa fie colosal , se vor umple puscariile cu spagari politici .

  27. & Vela, Ciucă, Predoiu de la justiție, Orban, Helvig, Ciocârlan, Pahonțu, ăilalți, mai au ceva prin conturi, că poate că ați remarcat că dacă ăștia nu dau nici de la UE nu prea dau și cum să vină Santa Klaus cu renii și cu sacul cu bani în luna când sunt și alegeri , ?

  28. SpotMedia.ro , azi , 3.10.2020 , ora 11: 18 : ” E VREMEA CA CSM SA PLATEASCA ! DE CE S-AU OPARIT SAVONEA & . co ”

  29. @ Să meargă dom’le la UE să facă ce trebuie să ia banii , 80.mld de euro, promiși de la UE, Iohannis , cu Orban , cu Ciucă, Predoiu, Pahonțu, Helvig, Aurescu, Velea și alții sau dacă nu sunt capabili să face ce cere UE ca să le dea banii să îi lase pe alții mai capabili, ?

    • @ M-am pus pe ganduri :nici eu nu stiu ce sa cred : ori sunt prost , ori sunt prost ! Cred ca ambele variante sunt adevarate …hihihihihihihihihi….

  30. @ 23:23:09 : Sunt expert la rostogolit zbarlita printre gingii . Pricepi ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger