DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

Autor:

A cazut pana si Guvernul si scandalul pedofilului este inca departe de a-si fi epuizat „surprizele”. Astfel ca, exact in ziua in care Ministerul de Interne trambita ca a primit de la IGPR solicitarea de declansare a cercetarii prealabile pentru chestorii Mihai Marius Voicu si Nicu Dragos Orlando ies la iveala noi amanunte halucinante privind modul in care a fost tratat acest caz.

 

despescu 1 720x474 Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

Locul lui Despescu, vânat de tot mai mulți

Astfel, scandalul in care a fost implicat Eugen Stan in noaptea de 9 decembrie 2016, cand dupa ce a agresat sexual o femeie de 43 de ani in scara unui bloc a fost rupt cu bataia de rudele victimei, imobilizat  si predat politistilor de la Sectia 18 nu a trecut neobservat la nivelul conducerii de atunci. Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, peste doar cateva ore, la radioconferinta de dimineata cu sefii a diverse structuri bucurestene, seful Politiei Capitalei de atunci, chestorul Marius Mihai Voicu tuna si fulgera urland si cerand amanunte despre „descreieratul” asta.

pedofil 643x500 Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

Cati sefi stiau de nebunia politistului pedofil ?

Iata insa ca ancheta a fost musamalizata si nici macar la izbucnirea scandalului de acum cateva zile niciunul dintre sefii ierarhici nu s-a vindecat de „amnezie” si nu a informat imediat ministrul de Interne. Astfel ca, mai ales ca deja a fost declansata cercetarea prealabila impotriva chestorului Voicu, cel care acum este adjunctul lui Bogdan Despescu si chiar avea visuri de marire pentru a-i lua locul acestuia noile informatii vor cantari greu in cursul anchetei interne.

„Vedeta” la radioconferinta

Si probabil ca membrilor Corpului de control trimis de catre ministrul de Interne la IGPR nu le va fi prea greu sa-i identifice si sa le ia declaratii celor care au participat in dimineata de 10 decembrie 2016 la radioconferinta zilnica tinuta de chestorul Mihai Marius Voicu si in care „vedeta” de necontestat a fost chiar politistul Eugen Stan, cel care tocmai fusese batut de rudele femeii agresate.

voicu 1 720x481 Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

Chestorul Voicu a vorbit de Eugen Stan la radioconferinta

Mai ales ca, la acea data, seful Politiei Sectorului 5, pe care a avut loc evenimentul raportat era nimeni altul decat Geani Cozma, unui dintre oamenii de incredere ai aceluiasi chestor Voicu! Ceea ce va face cu siguranta ca ancheta sa avanseze si sa se afle exact implicarea tuturor celor implicati in musamalizarea nenumaratelor spete privindu-l pe politistul pedofil.


1 Comentariu la Omul lui Despescu, prins cu pedofilul!

  1. Canarul

    tov primul dintre adjuncti l-a convins pe “greu de demis” sa nu-l treaca pe lista si incearca sa scape doar cu prealabila desi trebuia sa deschida lista pentru parchet (in mintea lu militzica e ca cercetarea dureaza 1 an timp in care lumea uita de scandal si prostii sunt deja la parchet si pe tzeava)
    O intrebare am: cand apare si hartia aia semnata de el? (ca aia nu mai stiu pe unde sa o ascunda)
    PS
    Surprizele cu baiatu in discutie nici macar nu au inceput sa apara. Io zic cola si popcorn ca vine! 🙂


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!