DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Olguta Vasilescu, incalecata de Lucian Georgescu!

Olguta Vasilescu, incalecata de Lucian Georgescu!

Autor:

Deja aplicarea mult trambitatului program de guvernare al PSD-ului se rezuma, in ciuda asigurarilor oficiale ca totul merge bine, la descinderile Liei Olgutei Vasilescu in studiourile de televiziune, acolo unde impetuosul ministru al Muncii anunta noi si noi depasiri de plan in ceea ce priveste marirea salariilor, a pensiilor, a alocatiilor sau a ajutoarelor sociale.

 

02aaaaaaa 03 Olguta Vasilescu, incalecata de Lucian Georgescu!Iata insa ca, desi parea sa nu aiba rival la promisiuni guvernamentale pe domeniul „maririlor”, pana si Lia Olguta Vasilescu a fost „incalecata” de catre un coleg de Cabinet care, pentru ca tot nu i-a trecut glontul remanierii pe langa ureche, s-o fi gandit si el sa deschida gura ca sa auda lumea, in sfarsit, ca avem un ministru pe nume Lucian Georgescu. Adica ministrul Cercetarii si Inovarii care, in orasul natal Galati, tocmai ce a scos o promisiune halucinanta!

8.500 euro pe luna!

Si asta  dupa ce guvernantii tocmai le-au taiat medicilor rezidenti pana si bonurile de masa din cei 2.000 de lei pe care-i luau pana acum, asta dupa ce i-au tot  amagit cu mia de euro pe care o vor incasa din prima zi de rezidentiat. Dar „delirul” ministrului Cercetarii si Inovarii poate fi cu mult mai interesant pentru specialisti, daca Lucian Georgescu a ajuns sa se angajeze public ca „aproximativ 40.000 de cercetatori vor putea beneficia de un salariu maxim brut de 8.500 euro pe luna”! Ei, asta n-o mai credem nici daca se inghesuie toate firmele din tara sa cotizeze la split TVA-ul lui Misa si va strange Guvernul bani sa nu mai aiba cum sa-i imbuibe pe asistatii sociali nici macar Lia Olguta Vasilescu! Ca sa nu mai vorbim ca sunt chiar cercetatori care se mira ei insisi cum de i-a iesit ministrului aceasta socoteala, cum ca am mai avea 40.000 de specialisti in cercetare pe organigramele institutiilor bugetare! Cu toate acestea insa, iata ca Lucian Georgescu sustine ca „saptamana trecuta am reusit sa scoatem o hotarare de guvern care trebuie sa apara in Monitorul Oficial zilele acestea, prin care limita superioara a plafonului de salarizare a fost ridicat la 50 de euro pe ora”. Astfel ca majorarea plafonului maxim de salarizare ar fi semnificativa, ceea ce ar insemna un salariu maxim brut de 8.500 de euro pe luna!


1 Comentariu la Olguta Vasilescu, incalecata de Lucian Georgescu!

  1. costica

    Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacţie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963gmail com


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!