DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » OFICIAL! Rares Vaduva a ”zburat” din MAI!

OFICIAL! Rares Vaduva a ”zburat” din MAI!

Autor:

Gata, Rares Vaduva deja este istorie la Ministerul de Interne, dupa ce in urma cu doar cateva ore procedurile retragerii detasarii sale au inceput a fi prelucrate de urgenta. Si uite cum, tot la fel cum Anca Alexandrescu a parasit Palatul Victoria dupa o singura ”noapte alba” provocata de dezvaluirile noastre, si directorul general adjunct al ”Directiei Generale de Protectie Interna a mai rezistat pe functie tot doar  o zi dupa ce titram ”Rares Vaduva, retras definitiv de la MAI”. Si cu toate ca astfel mai bifam inca o serie de dezvaluiri ”cu finalizare”, de aceasta data lucrurile nu se vor opri aici.

 

cap vaduva rares OFICIAL! Rares Vaduva a ”zburat” din MAI!

Carmen Dan a ramas fara Rares Vaduva

carmen dan 2 OFICIAL! Rares Vaduva a ”zburat” din MAI!Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, pe omul care avea ambitia sa preia controlul absolut al intregului Minister de Interne, cu tot cu DGPI si DGA nu-l asteapta vremuri linistite nici macar dupa extragerea sa. Mai ales ca aceasta nu a fost una din initiativa proprie, asa cum ar fi fost poate mult mai onorabil. Iar contraatacul plangerilor penale depuse de chestorii ”vanati” de ”Fratia Blondei”, inclusiv prin actiuni ilegale de filaj 24 de ore din 24 si abuzive anchete interne va fi declansat in cel mai scurt timp. Spre disperarea lui Carmen Dan si a putinilor oameni ramasi in preajma sa, care de-abia acum se intreaba ce i-o fi ”manat” pe ei de au pornit cu atata slugarnicie si exces de zel in razboiul ”sinucigas” in care i-a impins Rares Vaduva…

Dupa el, potopul!

Desigur ca prima ”necunoscuta” care trebuie aflata dupa retragerea lui Rares Vaduva este si cine a ordonat, dar mai ales cine a executat recentele operatiuni ilegale de filaj, de o complexitate fara precedent, impotriva mai multor chestori si sefi de structuri din MAI care au refuzat sa plece la ordinul neoficial si ”pe persoana fizica” al lui Carmen Dan. Mai ales ca, de aceasta data cel putin se pare ca structura de specialitate a ”Doi s’ un sfert” ar f refuzat sa execute aceasta misiune ilegala. 02aaaa03 OFICIAL! Rares Vaduva a ”zburat” din MAI!Ceea ce nu face decat sa agraveze si mai tare lucrurile daca filajul a fost executat de vreo firma privata sau pe cont propriu, dar cu dotarea ministerului, tinand cont ca mare parte din cei filati in ultimele saptamani conduc structuri vitale a caror secretizare este asigurata prin lege. Sau asigura legaturile interisntitutonale inclusiv cu alte structuri informative romanesti sau cele ale partenerilor strategici.  Cum la fel de grave sunt insa si acuzele aduse in plangerile penale care vor fi depuse in curand impotriva unor anchete, audite si controale interne considerate abuzive si al caror singur rol ar fi fost sa-i forteze pe cei indezirabili ”Fratiei Blondei” sa plece din functiile ocupate prin concurs. Iar de la Directia Rutiera la DICE si de la DGA la Academia de Politie, efectul de bumerang al ”executiilor” si anchetelor interne poate aduce oricand rasturnari spectaculoase de situatie. Mai ales ca, de acum inainte, si daca ar vrea Rares Vaduva chiar ca nu ar mai putea sa-si tina promisiunea ca ”rezolv eu totul” cu care ii incuraja pe ”smiorcaitii” membri ai ”Fratiei Blondei”. Si jalea gruparii lui Carmen Dan este cu atat mai mare cu cat, in ultima vreme, tot mai multe dosare  sensibile au primit deja ”numar de penal”, altele fiind si trimise structurilor de Parchet competente. Dar, oricum, vom reveni cat de curand cu amanunte incendiare din anchetele efectuate acum sub stricta coordonare a procurorilor.


11 comentarii to OFICIAL! Rares Vaduva a ”zburat” din MAI!

 1. Anonymous

  Ce ati făcut ba cu golaneala asta l ati ars pe asta ca pe pop corn.acum gata o sa fie liniște își mai ia melnic o scatoalcă și rămân doar șmecherii. Cui rămân acum Dana și Loredana???ce ai făcut rareseeee,rău ai călcat pe bec de te au executat asa live

 2. Cunoscător

  Bine ca l au executat au scăpat ministerul de unul nebun după putere distrugea toate structurile dacă mai stătea

 3. Anonymous

  Lucrurile sunt muuult mai complicate. Si ptr raresica cu mintea in basica .. e si cu d/p si cu p simplu ?. Dupe cum spuneam acu fo ceva luni … pop corn si cola.

 4. Don pedro

  Cine urmează????parca ne am intors in timp când dădea tache lista neagra seara și dimineata ieșeau la pensie toti chestorii de pe lista. Dar atunci era don pedro…acum cine o fi cunoscătorilor ???

 5. Cunoscător

  E mamițica ta boule

 6. Dacă aveam oameni ca Pacepa comunismul tinea 5 ani 1945-1950 +

  S-or schimba iei da eu nu vad nicio schimbare la politie si mereu se schimba.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!