DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » OFICIAL. Kovesi, filata de SPP!

OFICIAL. Kovesi, filata de SPP!

Autor:

Cu doar cateva zeci de ore in urma, generalul Sorin Deaconescu din Statul Major al Serviciului de Protectie si Paza a semnat si aprobat un halucinant ordin intern privind trecerea la Nivelul 3 de protectie pentru Laura Codruta Kovesi ! Gest fara precedent in istoria SPP-ului si cu atat mai surprinzator cu cat in documentatia oficiala nu exista nicio justificare informativa privind vreun pericol iminent care sa fi fost depistat prin mijloace specifice, in ultimele zile, la securitatea sau chiar viata sefei Directiei Nationale Anticoruptie! Iar asumarea unei asemenea operatiuni strict secrete socheaza cu atat mai mult cu cat, tot zilele trecute a fost declansat si „asaltul final” asupra Laurei Codruta Kovesi pentru ca omul lui Traian Basescu, Daniel Morar sa fie reinstalat in fruntea DNA! Culmea este insa ca Kovesi nu doar ca nu are nevoie de masuri sporite de securitate, dar se pare ca aceasta nici macar nu ar fi cerut acest lucru!

 

02 03 2 720x218 OFICIAL. Kovesi, filata de SPP!Mai ales ca de Nivelul 3 de protectie legal mai pot beneficia in Romania doar presedintii celor doua Camere – numai ca atat Calin Popescu Tariceanu, cat si Liviu Dragnea au renuntat oficial la serviciile SPP! – si fostii sefi de stat Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu. Iar trecerea la acest nivel implica nu doar marirea numarului de aghiotanti la vedere, dar si folosirea de forte suplimentare din cadrul SEAMI  pentru verificarea traseelor sau trimiterea drept „antemergatori”, cu doua-trei ore inainte, a unor ofiteri „civili” de la SDI-ul condus de fostul cadru de nadejde al Securitatii ceausiste, Costin Nedelea, la restaurantele, receptiile oficiale sau alte locatii unde se deplaseaza de acum inainte, in interes de serviciu sau in vizite private, Laura Codruta Kovesi! Cea care a ajuns astfel sa fie „invaluita” intr-o „panza de paianjen” informativa de dimensiuni inspaimantatoare, mai ales tinand cont de faptul ca generalul Lucian Pahontu ar juca la oricate capete posibile, numai sa-si asigure „plecarea controlata” din sistem pe care tocmai si-o negociaza intens. Iar „filajul total” facut la sefa DNA sub pretextul pueril si nejustificat oficial de crestere imediata a gradului de  protectie la nivelul 3 este cu atat mai suspect cu cat a fost  asumat de insusi generalul Sorin Deaconescu, cel a carui sotie este la randul sau tocmai ofiter in cadrul structurii informative SDI din SPP !

pahontu 625x500 OFICIAL. Kovesi, filata de SPP!

Pahontu joaca la doua capete

Iar ordinul de „protejare cu japca” intervine la ceva timp dupa ce dezvaluiam o alta tentativa de penetrare informativa a Laurei Codruta Kovesi, prin trimiterea ca aghiotant al acesteia a unui ofiter acuzat de hartuire sexuala, dar care in loc sa fie judecat in Consiliul de disciplina a fost „recuperat” personal de catre generalul Lucian Pahontu si trimis in misiune pe langa sefa DNA.

Nivel 3 de protectie !

Nivelul 1 de protectie este rezervat, prin lege, doar sefului statului ! Este „inelul zero” care se creaza de catre Serviciul de Protectie si Paza in jurul presedintelui Romaniei, indiferent cine ar fi acesta si care implica o intreaga „armata” nevazuta, in afara aghiotantilor si luptatorilor aflati oarecum la vedere. Apoi, Nivelul 2 se aplica in cazul premierului. Insa cum Viorica Dancila, spre deosebire de predecesorii Sorin  Grindeanu si Mihai Tudose, a refuzat din start protectia SPP, acest Nivel 2 nu se aplica in momentul de fata in Romania! Urmeaza Nivelul 3 de protectie, de care pot beneficia doar presedintii Senatului si Camerei Deputatilor si ex-presedintii Romaniei. Numai ca atat Calin Popescu Tariceanu, cat si Liviu Dragnea „au rupt lantul” informativ creat in jurul lor prin posibilitatile oferite de mentinerea Nivelului 3. Ce-i drept, tot de Nivelul 3 de protectie mai pot beneficia din partea SPP si candidatii intrati in turul doi al alegerilor prezidentiale, dar aceasta chiar ca nu poate fi  explicatia pentru care generalul Sorin Deaconescu tocmai ce a semnat zilele trecute ordinul secret de impunere a acestui nivel sporit pentru Laura Codruta Kovesi ! Care, astfel, beneficiaza practic de cel mai mare dispozitiv de securitate din Romania, dupa presedintele Klaus Iohannis !

Generalul Sorin Deaconescu, sotia si SDI-ul…

Generalul Sorin Deaconescu este unui dintre cei mai puternici oameni din SPP, el asigurand practic buna functionare a Statului Major a serviciului condus de bunul sau camarad Lucian Pahontu. De asemenea, influenta acestuia a fost  extrem de puternica si in trecut, inca de pe vremea cand sotia sa, Alina Deaconescu era aghiotanta personala a fostei prime doamne Maria Basescu si considerata astfel cel mai prolific canal de comunicare neoficiala cu „partea nevazuta” a activitatii lui Traian Basescu, pe cand acesta era presedintele Romaniei. Iar „legendarea” influentei generalului Sorin Deaconescu a crescut exponential dupa incidentul armat in urma caruia sotia sa, pe atunci aghiotanta lui Maria Basescu ar fi impuscat in picior un sofer – luptator si nu a patit nimic, scandalul fiind musamalizat imediat! Insa si mai straniu este ca in timp ce sotul Sorin Deaconescu a  semnat ordinul prin care Laurei Codruta Kovesi i se baga pe gat, sub pretextul pueril al cresterii nivelului de protectie personala, inclusiv ofiteri de informatii acoperiti de la SDI, structura condusa de Costin Nedelea, sotia sa Alina lucreaza in prezent tocmai la … SDI! Astfel ca Laura Codruta Kovesi este „instrumentata” in familie! Ce-i drept, nu de oricare, ci de familia Deaconescu, una extrem de influenta in lumea serviciilor secrete…

Tinta in miscare !

Si cum Laurei Codruta Kovesi probabil nu i s-a explicat si ce inseamna trecerea la Nivelul 3 de protectie, sefa DNA  se poate interesa acum si va afla ca tocmai ce a devenit o veritabila „tinta” in miscare, fiind urmarita in permanenta de ofiterii de informatii din cadrul SPP, condusi de Costin Nedelea. Pentru ca, intrucat in urma dezvaluirilor noastre atat „acoperitii” lui Voroneanu si ai lui Paunica de la UM 0163 H si UM 0163 L au fost retrasi din misiunile sensibile, generalul Lucian Pahontu i-a pus pe cei de la SDI sa faca treburile murdare in locul lor. Oricum, de la semnarea ordinului de catre generalul Sorin Deaconescu, atunci cand „exista dubii”, SPP-isti care se ocupa de „obiectivul” Kovesi pot solicita forte suplimentare de la Sectiunea SEAMI, chipurile pentru verificarea traseelor pe care ar urma sa se deplaseze sefa DNA. Insa ceea ce trebuie sa stie Laura Codruta Kovesi si sa-si fereasca spatele intr-o perioada in care se cauta orice poate fi folosit compromitator impotriva sa este ca Nivelul 3 permite ca, pe baza unor simple „dubii”, ofiterii de informatii din cadrul SDI sa descinda si cu cate doua –trei ore inainte la locurile unde urmeaza sa se deplaseze sefa DNA si sa ramana incognito in zona, pentru „asigurarea perimetrului”. Indiferent ca este vorba despre o vizita oficiala la o alta institutie, de o  receptie interinstitutionala sau de o iesire privata a acesteia la un restaurant sau la domiciliul unei rude sau prietene! Si toate aceste masuri, pe baza ordinului generalului Deaconescu se iau in secret, fara ca Kovesi sa mai fie instiintata ca are dupa ea o „armata” de ofiteri de informatii de la SDI…!


2 comentarii to OFICIAL. Kovesi, filata de SPP!

  1. Wow

    Lucica acum chiar ca ai belit lindicu!!!vezi ca pontu e dat de Nedelea ca el se vaită zilele trecute ca ceri acum oameni de la el pentru porcarii D astea…dar sa i bagi nivel 3 lu doamna,chiar ca ești disperat…cui vindeai ce aflai,te duceai cumva la Gâdea in emisiune ?si lasa l pe nea Mitica sa iasă la pensie ca nu mai duce saracu….oricum e on pe funcția lui zilele astea…

  2. Ilie de la scularie

    Lumea vrea sa plece doamna Kovesi , nu s-o omoare.
    Domnul Pahontu, diferenta de optica!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!