DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!

Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!

Autor:

In acest ritm, seful statului are toate sansele sa ramana singur cuc prin Palatul Cotroceni. Pentru ca, oricat s-ar zbate, Klaus Iohannis, care pare urmarit de un adevarat blestem, nu reuseste neam sa-si completeze echipa prezidentiala, asa cum si-ar dori.

 

klaus iohannis1 Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!

Klaus Iohannis inca nu–si poate forma propria echipa de lucru

Respingerea propunerilor pentru ocuparea a diverse posturi din Administratia Prezidentiala a devenit o adevarata cutuma la Palatul Cotroceni, loc de unde noul presedinte ar face orice sa-i „mature” pe toti cei care au lucrat acolo pe timpul mandatelor predecesorului sau, Traian Basescu. Numai ca operatiunea „curatenia de primavara” de la Cotroceni a esuat lamentabil, dintr-un motiv caruia „neamtului” nici macar nu-i trecuse prin cap : oamenii pe care vroia sa-i aduca in locul „basistilor” nu au reusit sa treaca primul test pentru angajarea lor.

Are mana proasta

echipa Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!

Pepinera liberala de cadre nu-i asigura presedintelui colaboratorii necesari

Este clar, lui Klaus Iohannis nu-i mai ies planurile chiar atat de bine, dupa instalarea sa la Palatul Cotroceni. Astfel, pana la „Romania lucrului bine facut”, seful statului intampina serioase probleme in a-si definitiva o echipa „bine facuta”, alaturi de care sa lucreze in cadrul Administratiei Prezidentiale. De altfel, Iohannis a pornit din start cu stangul, odata cu promovarea multora dintre noii sai consilieri. Si daca unele numiri au iritat vizibil marile cancelarii occidentale, au existat si situatii in care a fost nevoie de „demisia de onoare” a proaspetilor consilieri prezidentiali, pentru ca imaginea Presedintiei sa nu aiba prea mult de suferit ulterior. Insa, la fel ca la consilieri, lucrurile par sa nu stea prea bine nici macar la esaloanele inferioare, ceea ce dovedeste ca, pana acum, Klaus Iohannis chiar are mana proasta in alegerea colaboratorilor sai.

Avize negative

palatul cotroceni Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!

Prin Palatul Cotroceni o sa bata in curand vantul, cu atatea avize negative

Astfel ca, dupa cum sustin sursele noastre, un numar impresionant dintre cei care se si vedeau angajati ai Administratiei Prezidentiale nu a mai apucat sa ocupe locurile de munca rezervate. Pentru ca a lucra la Palatul Cotroceni implica si obtinerea unui aviz din partea structurilor specializate ale statului, care trebuie sa-si dea „OK”-ul pentru toti angajatii. Bineinteles, dupa ce verifica temeinic daca nu exista cumva riscul unor diverse vulnerabilitati. Si, surpriza de proportii, „peria” serviciilor secrete s-a dovedit fatala pentru multi, prea multi dintre cei care urmau sa ajunga la Cotroceni din postura de „oameni ai lui Iohannis”.

Cat in zece ani de basism!

Practic, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, in doar trei luni de mandat ale lui Klaus Iohannis s-au dat mai multe avize negative decat in cele doua mandate prezidentiale ale lui Traian Basescu! Ceea ce este mult, foarte mult. Si, probabil, aici nu poate fi vorba doar de „ghinion”, vorba lui Klaus Iohannis insusi. Care ar trebui poate sa-si puna serioase semne de intrebare de ce, pe buna dreptate, serviciile secrete se vad obligate sa dea atatea avize negative. Ceea ce inseamna ca „pepiniera de cadre” a liberalilor, de unde provine marea majoritate a nominalizatilor respinsi, are probleme serioase. Sau, de ce nu, noii „poli” de putere de la Cotroceni au incercat sa-si impuna in functii oameni veniti pe propriile filiere de influenta, fara a lua in considerare filtrul acestor verificari facute obligatoriu de catre serviciile secrete.

Cade pactul de sase luni

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, imediat dupa instalarea la Palatul Cotroceni a noului presedinte Klaus Iohannis s-a stabilit ca, timp de sase luni, acesta sa nu perturbe activitatea prezidentiala printr-o epurare atat de obisnuita, de altfel, pe plaiurile dambovitene. Numai ca timpul a  trecut si, gata, perioada de gratie se apropie vertiginos de sfarsit. Iar Klaus Iohannis da semne tot mai clare ca nu mai doreste prelungirea acestui pact de coabitare. Drept urmare, acesta a cerut deja declansarea  operatiunii de „extragere” din cadrul Palatului Cotroceni a celor carora, desi le-a fost recunoscut profesionalismul, li s-a imputat doar faptul ca au lucrat acolo si inainte de venirea sa. Iar primele exemple deja au aparut, tot mai multi ofiteri sau functionari fiind trimisi cat mai departe de privirile tot mai morocanoase ale lui Iohannis. Cel nemultumit fatis de cum merg lucrurile la Cotroceni, inclusiv printre putinii oameni pe care chiar el i-a promovat aici.

 


2 comentarii to Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!

 1. Popescu

  In cazul in care “Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!” SUNT TREI VARIANTE DE LUAT IN CALCUL; una se cauta continuarea procedurilor ticaloase care s-au aplicat din 1990 pana in prezent de cenzurare pt acceptarea in staful statului numai a celor TAMPITI, COMPLICI si SANTAJABILI; DOI se urmareste a se demonstra lipsa de integritate, competenta si independenta a oamenilor vizati de JOHANNIS; TREI in cele din urma se cauta impedicarea de catre VECHILE(NOILE) STRUCTURI DE SECURITATE MAFIOTE, tradatoare, staliniste, bolsevice, a NORMALITATII pe care si-o doreste JOHANNIS etc.

 2. JAFUL PESTE TOT ?

  “Dacă în 1990, trenurile din România transportau oficial 410 milioane de pasageri, aproape un sfert de secol mai târziu, în 2013, numărul acestora scăzuse la 57 de milioane iar in 2015 sunt si mai putini.
  Lipsa de finanţare din partea guvernului, neglijenţa şi nepăsarea unor ministrii ca Miron Mitrea, Anca Boagiu, Relu Fenechiu, Dan Sova, Ioan Rus fac ca infrastructura feroviară din România să ofere servicii demne de prima jumătate a secolului XX.
  Exemplu: pe distanta Bucuresti – Iasi via Vaslui(409 km)
  In anul 1939 trenul parcurgea distanta in 6 h 49 min.
  ” 1989 5 h 57 min.
  ” 2015 6 h 59 min.!!!!!!!!!!!!!!!
  Aici putem adauga si jaful premeditat de la CFR Calatori?
  Pentru a ajunge în mileniul trei, am avea nevoie de multe miliarde de euro”
  Miliardele de euro sunt si acum dar cine sa le acceseze mai mult Master Planul de la Transporturi este o mare gogomanie, praf in ochii Romanilor ?
  CU SIGURANTA, SZENTES IOSEF, ACTUALUL DIRECTOR GENERAL ,ESTE GARANTUL FALIMENTULUI CFR CALATORI FIIND CUNOSCUT IN RANDUL TUTUROR CEFERISTILOR CA UN SUSTINATOR MARCANT AL OPERATORILOR DE TRANSPORT PRIVAT DE CALATORI ?
  INCREDIBIL DAR ADEVARAT , CFR Călători – 1.539.435.720 lei datorii !
  DNA , CINE RASPUNDE , CINE PLATESTE ?
  DOROBANTU VALENTIN(MANAGER PRIVAT “SMART” ANGAJAT ACUM ,UNDE SE PUTEA, DECAT LA LA REGIOTRANS BRASOV) SI SECARA VASILE(PRESEDINTELE DIRECTORATULUI, ACUM SUB CONTROL JUDICIAR) AU DEVALIZAT COMPANIA CFR CALATORI(NU SINGURI , BINEINTELES) IN ULTIMII ANI, SI-AU DAT DEMISIA SI AU FUGIT IN LUME SUB PRIVIREA NEPUTINCIOASA SI COMPLICE A MINISTRULUI ?
  ASUPRA LOR PLANEAZA IN CONTINUARE PRESUPUSE FAPTE CU “IZ” PENAL TOATE IN CURS DE CERCETARE ?
  MAI NOU, A FOST NUMIT DE CATRE IOAN RUS IN FRUNTEA C.A. CA PRESEDINTE AL CFR CALATORI UNUL ALEXANDRU PETRESCU CARE A FOST MEMBRU MARCANT AL C.A. CFR CALATORI SI PANA IN PREZENT SI CA DE OBICEI NICI USTUROI N-A MANCAT NICI GURA NU-I P…
  NE INTREBAM CAND ERA PERFORMANT ALEXANDRU PETRESCU , CA SIMPLU MEMBRU IN C.A. SAU ACUM CAND MISTERIOS CONDUCE C.A. AL CFR CALATORI ???
  RUSINE SA VA FIE !


Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!