DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Noi „autodetonari” a la Ghita!

Noi „autodetonari” a la Ghita!

Autor:

Gata, cum de acum inainte, garantat, Sebastian Ghita nu va mai tine breaking-news-urile televiziunilor, reteta „autodetonarii” folosita de acesta pare a fi una pe cat de pragmatica, pe atat de succes. Si care va fi urmata in scurt timp si de alte „nume grele” ale vietii publice si politice de la noi. Dintre care unii deja au luat calea strainatatii, pregatind terenul prin diverse Capitale europene pentru „detonarea” a noi „bombe” privind „sistemul ticalosit”, vorba lui Basescu. Sau, mai degraba, doar a unei parti din acesta.

 

ghita 720x450 Noi „autodetonari” a la Ghita!Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, mai multe „tinte in miscare” ale anchetelor Directiei Nationale Anticoruptie au contactat diverse autoritati straine, informandu-le despre presupusele abuzuri comise in propriile lor cazuri. Si batand „apropouri” despre acordarea unei anumite protectii in conditiile in care s-ar ajunge la „next level” al dezvaluirilor.

coada la dna 89043700 720x405 Noi „autodetonari” a la Ghita!

Nu doar Sebastian Ghiță vrea să evite cozile de la DNA

Culmea este insa ca, dupa cum decripteaza initiatii sistemului aceste mesaje, cei in cauza nu ar avea mari asteptari de la primirea unei eventuale protectii, cat ar spera ca astfel se va pune o presiune globala care sa schimbe balanta Justitiei in multe dintre dosarele aflate inca pe rol…

Dupa Belgrad, vine Viena…

Iar pe harta capitalelor europene unde urmeaza sa aiba loc astfel de „autodetonari” spectaculoase, daca stiuatia operativa din „campul tactic” o impune, Belgradului i se va adauga, intr-o prima faza, Viena. Unde deja ar fi fost intinse antenele… Oricum, intamplator sau nu, se pare ca pe aceasta lista nu se regaseste si Parisul. Dar, dincolo de capitalele alese probabil din anumite ratiuni geo-strategice pentru declansarea acestui „jihad” al dezvaluirilor, cert este ca razboiul fratricid din sistem este inca departe de a se stinge, singura certitudine actuala fiind faptul ca fiecare structura si-a cam ales, in mare, tabara in care se pozitioneaza. Suficient insa ca, dupa aceste repozitionari de ultima ora, si partenerii straini sa-si poata forma o impresie generala despre tabla de sah a Romaniei, cea pe care vor face urmatoarele mutari…


2 comentarii to Noi „autodetonari” a la Ghita!

  1. MAREAN

    MAFIOTUL GHITA readuce in atentia lumii comportamentul MAFIOTILOR italieni din anii ’70-80 dar la un nivel net superior acestora . CAMORRA DI ROMANIA este in mai multe EXEMPLARE si are mult mai multe versiuni CRIMINALE . S-A DOVEDIT DUPA 1989 CA POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI admitand ASEMENEA mafioti in functii publice. NUMAI O FORTA EXTERNA FIE EA SI DIVINA MAI POATE SALVA CEVA……….

  2. Rares Bogdan

    Noile autodetunari a lui Ghita vor veni in curand care vor exploda in Romania .Pe langa aceste dezvaluiri se va vorbi despre frauda alegerilor prezidentialelor din 2009 unde SRI si SIVECO Romania au licitat Proiectul SllAnalytic .Apoi se va vorbi despre guvernul fantoma si vizita lui Maior si Ponta la Miami din 2015.
    O alta dezvaluire la care Sebastian Ghita va vorbi ar fi scandalul retrocedarii caselor lui Iohannis.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!