DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Mii de procurori, exclusi din magistratura!

Mii de procurori, exclusi din magistratura!

Autor:

Dupa ce Tudorel Toader a starnit „viesparul” din CSM, replica procurorilor a fost exact cea asteptata, „sagetile” Codrut Olaru si Augustin Lazar facand front comun. Ceea ce, in fond, este un lucru de admirat pentru aceasta breasla, mai ales intr-o Romanie a zilelor noastre in care restul profesiilor sunt atat de divizate. Numai ca intrarea in faza publica a razboiului mocnit care ardea de atata amar de vreme la temelia Justitiei nu este decat inceputul unei confruntari la sfarsitul careia nu mai este loc de niciun compromis. Pentru ca, in isteria creata pe marginea controversatei lupte anticoruptie, pana ce nu va exista un invingator si un invins, nu va fi liniste nici in sistem, nici in clasa politica si nici in intreaga societate romaneasca.

 

procmare1 655x500 Mii de procurori, exclusi din magistratura!

Procurorii nu vor mai ”#rezista” prea mult in magistratura

procumare2 720x384 Mii de procurori, exclusi din magistratura!Mai ales ca, desi loviturile tot mai puternice si mai numeroase primite de catre „Republica Procurorilor” indica mai mult decat clar ca au apus vremurile de aur in care simplul zanganit al catuselor era indeajuns ca politicieni, demnitari sau importanti oameni de afaceri sa ia pozitia ghiocelului si sa „scuipe” orice, doar sa fie blagosloviti cu „izbavitorul” arest la domiciliu, razboiul este inca departe de se fi incheiat. Mai ales ca se va transforma intr-unul „de gherila” odata cu pozitia fara de echivoc a ministrului Justitiei, in timp ce, „raniti” de toate aceste atacuri concentrate impotriva lor, liderii „Republicii Procurorilor” sunt mai periculosi decat oricand, stiind si ei foarte bine ca deja sunt pusi cu spatele la zid si nu mai pot da niciun pas inapoi, singura solutie de salvare a influentei majore din magistratura ramanandu-le un contraatac feroce, prin care sa scape din imprejmuirea politica. Insa strategii minutiosului plan de decapare a DNA-ului tocmai ce ascut „sabia” pe care o tin bine ascunsa sub mantia rosie cu care intarata „taurul ranit”, sperand ca, dintr-o singura strapungere finala, sa dea lovitura decisiva !

lazar 720x462 Mii de procurori, exclusi din magistratura!

Augustin Lazar si Codrut Olaru, uniti in cuget si-n simtiri

Iar dincolo de lupta la vedere care se va da la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru revocarea sefei DNA, „next level” al planului prevede „revenirea” la situatia legislativa prin care cele cateva mii de procurori romani sa nu mai beneficieze de statutul de magistrati, dupa modelul altor tari din intreaga lume, de la Republica Moldova si pana la Statele Unite ale Americii!

olaru 720x451 Mii de procurori, exclusi din magistratura!

Codrut Olaru

Asaltul final

Vremurile in care actul de Justitie era infaptuit in mod covarsitor strict de catre judecatori nu sunt chiar atat de indepartate. Asta vorbind strict temporal, pentru ca altfel situatia s-a schimbat radical. Mai ales ca, dupa ce au primit, in urma unor virulente campanii extrem de bine organizate, dreptul de a fi magistrati si de a sta, prin urmare, si simbolic vorbind la acelasi nivel cu judecatorii, procurorii au declansat ”Jihadul”! Iar „decaparile” in forta ale unor judecatori cu nume grele in lumea magistraturii si-au atins scopul urmarit, procurorii devenind astfel „prima vioara” in zbuciumata Justitie de la noi. Iata insa ca roata se intoarce si acum, la randul lor, judecatorii nu doar ca refuza sa mai intre in „campurile tactice” ale SRI-ului, dar sunt dornici mai mult decat oricand de razbunare.

CSM 1 720x405 Mii de procurori, exclusi din magistratura!

Se separa apele in CSM

Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, voci puternice ale asociatiilor profesionale ale judecatorilor vor repune pe tapet delicata problema a retragerii statutului de magistrati pe care procurorii l-au obtinut cu ceva ani in urma. Ceea ce nu va face decat sa ridice mingea la fileu actualei coalitii de guvernamant, care are deja pregatita modificarea legislativa care „sa indrepte” acest veritabil „mar al discordiei” din Justitie. Iar cum modelul adoptat va fi cel american, acolo unde procurorii nici nu indraznesc sa viseze vreodata sa se bucure de acelasi statut precum judecatorii, initiatorii respectivului proiect legislativ spera ca astfel vor scapa cel putin de traditionala „urecheala” a ambasadorului Hans Klemm. Si va reprezenta, fara indoiala, semnalul declansarii asaltului final la „Republica Procurorilor”!


7 comentarii to Mii de procurori, exclusi din magistratura!

 1. fane

  Asa trebuie procedat si veti vedea ca domnilor procurori li se va diminua serios egoul,pana la urma procurorul nu este decat un avocat,cei drept al statului dar tot avocat,de unde si pana unde sa fie pus pe picior de egalitate cu judecatorul.

 2. Daniela

  The US destroyed and completely robbed Romania, and on the Romans it made slaves

  USA a distrus si a furat complet Romania si pe romanii ea facut sclavi

 3. Manuel

  Cu jihadisti precum Onea Luluta Portocale si Eve e greu de purtat gherila. Iar gherila e cu dus si intors e imprevizibila xe la cucerirea la pierderea si recucerireoraselor de azi ca Tirkik Faluja sau Alep, la cele de ieri Berlin Varsovia Saigon Manila or cele scoala, Minsk sau Stalingrad. Nu stii cine castiga…

 4. Manuel

  Recomand lectura facultativa mai ales cand procurorii dispun de unitati de pripaganda a razboiului contrainformativ ca U. M. Digi
  24,S.U.M. Realitafea Tv si UM Europa FM onair

 5. Manuel

  Mai stiti cazul Turturica vândut pt o mana de bani sau cazul insuportabil al col. Turcescu cand a facut implozie din direct? Ehe sunt mult mai multi acoperiti ai sistemului inca sub ordin.Diferenta o face ordinul primit si nu informatia sau formarea opiniei.Adica e pe pixei viata nu pe realitati obiective.

  • REPETENTU

   Conform Constitutiei Romaniei, ca un simplu cetatean, cu drep de vot si liber la exprimare,
   consider ca actuala Sectie PROCURORI, din cadrul CSM, dovedeste CLAR, pentru cei ce sunt in deplina capacitate, a facultatilor mintale,
   ca aceasta sectie este constituita si actioneaza , indubitabil, ca GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT !

   Se probeaza , prin fapte imputabile acestor procurori din CSM , de-a lungul timpului,intrunerea elementelor constitutive ale infractiunilor de :

   – FAVORIZARE, a procurorilor infractori,prin clasarile interne a miilor de reclamatii ale cetatenilor abuzati;
   – TAINUIREA faptelor penale, savarsite de procurorii infractori;
   – COMPLICITATE la abuz in serviciu;
   – FALSIFICAREA – RAPORTULUI INSPECTIEI JUDICIARE, privind DNA .

   Toate aseste sunt fapte penale, reale, imputabile GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT-Sectia Procurori CSM.

   In CSM, SECTIA PROCURORI a sustinut INJUSTITIA si PROSTITUTIA JURIDICA !

   Codrut Olaru, prin pozitia pe care , cu RUSINE , o are in CSM,
   reprezinta PORT-DRAPELUL nemerniciilor facute de PORTOCALA-ONEA,EVA si multi altii,
   la INSTIGARILE, ordonate de KOVESY !

   JUDECATORII si OAMENII SIMPLI , din intreaga tara, doresc sa SA SE FACA DREPTATE, in REPUBLICA PROURORILOR – creatie diabolica, a celor ce s-au constituit, alaturi de unii generali tradatori , din SRI, in GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, cu scopul de a ataca si submina ORDINEA CONSTITUTIONALA !!

   Vine momentul ADEVARULUI si RESPONSABILIZARII !!

   Romanii NU mai suporta CORUPTIA si PROSTITUTIA JURIDICA !

 6. cobe

  Apele din justitie trebuie despartite si anume-judecatorii sa fie singura categorie de magistrati care infaptuiesc justitia,peocurorii sa ramana avocatii statului,adica avocatii acuzarii si ultima categorie avocatii apararii.Daca nu,ramane aceeasi mocirla amestecata cu varza stricata de Bruxelles.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!