DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Maior, la pachet cu Klemm!

Maior, la pachet cu Klemm!

Autor:

Iata ca presiunea pusa pe Teodor Melescanu a avut efectul scontat si ministrul de Externe s-a trezit brusc din ”motaiala”, acesta acceptand in cele din urma sa-i dea ”decisiva” ambasadorului Romaniei in Statele Unite ale Americii. Insa la ce experienta are in spate, cu siguranta ca Melescanu nu a facut acest pas urias pentru actuala putere politica decat dupa ce a luat ”OK”-ul necesar de la Washington. Ceea ce arata odata in plus ca George Maior se afla in dizgratia actualei Administratii Republicane, una care nu putea inghiti la nesfarsit afronturile democrate ale ambasadorului roman.

 

02 0aaa3 Maior, la pachet cu Klemm!Astfel ca, in conditiile in care nici NIRO chiar ca nu mai putea face nimic pentru salvarea ambasadorului, Melescanu a impuscat  doi iepuri dintr-o lovitura, salvandu-si deocamdata postul de ministru si dandu-i lui Klaus Iohannis un veritabil sah-mat. Pentru ca pe seful statului cu siguranta l-ar ”manca” pixul sa-i mai dea una ”in bot” guvernului, refuzand sa semneze decretul de rechemare. Numai ca, izolat strict sub fustele diplomatice ale cancelarului german Angela Merkel, ”neamtul” nu mai dispune de canale fiabile de comunicare cu Administratia Trump. Asa ca, desi in aceasta situatie pentru el cel mai bine ar fi ”sa sune un prieten” de peste Ocean, care sa-l lamureasca, pur si simplu nu o poate face! 0a2 0aaa3 Maior, la pachet cu Klemm!Iar daca semneaza rechemarea lui Maior, atunci isi asuma automat si existenta ilegala a protocoalelor statului paralel, cel pe care atat de tare s-a incapatanat pana acum sa nu il recunoasca…

Asa e cutuma!

De asemenea, ”dilema existentiala” a lui Klaus Iohannis este accentuata si de faptul ca presedintele este pe deplin constient ca, daca gireaza rechemarea in tara a lui George Maior, atunci prin aceeasi semnatura ii pecetluieste si soarta lui Hans Klemm, poate char cel mai puternic sustinator al regimului sau! Si asta deoarece cutuma diplomatica este cat se poate de clara, nelasand loc de interpretari : daca un stat isi retrage ambasadorul de la Washington, atunci si SUA va proceda la fel cu trimisul sau in respectiva tara! Ceea ce demonstreaza odata in plus ca ”surprinzatoarea” rechemare in tara a lui George Maior nu se putea face in fapt decat la initiativa, fie ea si neoficiala, a chiar Statelor Unite ale Americii!


6 comentarii to Maior, la pachet cu Klemm!

 1. Florin

  Eu ma asteptam de mult timp ,ca administratia TRUMP sa-l recheme pe hans ( o fi si asta si de al lui merkel ,avand aceeasi origine ,caci al democratilor americani este cu siguranta. )

 2. Alex

  Si pe ceilalti ambasadori si consumi generali cand ii evalueaza ??? Nu are voie ?? Este cel mai slab ministru de externe care nu a facut nimic in a curata acest minister de relicve si incompetenți. Sunt ambasadori care stau pe salarii barosane de mii de euro care participă numai la mese, concerte si nu fac nimic.

 3. Dorina

  Ramane Merkel si PGR-ul…. si chiria de la Raiffeisen…

 4. Olai Omechea Mariola

  Oricum trebuie schimbati la 4 ani. Asa fac americanii sa nu prinda aripi.

 5. Olai Omechea Mariola

  Al ducem in Madagascar !

 6. Olai Omechea Mariola

  Ziua zmeu noaptea negrese dimineata paradis.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!