DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » MAI ia Loganuri zburatoare!

MAI ia Loganuri zburatoare!

Autor:

Dupa accidentul militarilor cu camionul cazut in rapa, de la Palatul Victoria s-a tunat si s-a fulgerat sa se ia mai repede elicopetere care sa poata interveni la situatiile de urgenta. Ca doar cele existente au fost puse pe butuci de „clanul comandorilor” de la IGAV, fiind tinute la sol pentru reparatii. Si a izbucnit incendiul din Parcul National Domogled, unde zece hectare de pin negru ard mocnit. In timp ce autoritatile romane intervin doar cu un elicopter Mi-8, cu totul nepotrivit pentru o asemenea misiune, ca aparatele „grele” sunt bune doar de facut deconturi pe seama reparatiilor.

 

loganuri 1 MAI ia Loganuri zburatoare!

Prioritatile se schimba de la o zi la alta

Intre timp a intervenit insa si tragedia din gara Suceava, asa ca prioritatile guvernantilor s-au schimbat peste noapte. Si ca sa fie multumit si Iulian Surugiu, liderul de sindicat „care nu este” in acte si are dosar penal, i s-au promis acestuia achizitionarea de urgenta a 10.000 de autoturisme noi. Desigur, Loganuri, ca doar nu mai este sef la Politie chestorul Gheorghe Popa, sa le faca un pret „rotunjit” de 70.000 euro bucata. Asa ca elicopterele mai asteapta, desi incendiile devastatoare din toata Europa trag serioase semnale de alarma. Iar MAI nu are acum niciun elicopter greu pregatit sa intervina in cazul unei tragedii. Dar ce ne facem daca da si o inundatie cu victime? Atunci, din nou, probabil ca planul de masuri se va schimba din nou si MAI va fi pus sa ia sute de barci pneumatice. C-asai in tenis…

Fara elicoptere

Desi dezvalurile din „National” despre „clanul comandorilor” de la IGAV au provocat nu doar declansarea unei anchete interne, dar si deschiderea unui dosar penal la Parchetul Militar, MAI tot nu are la dispozitie vreun elicopter greu pe care sa-l trimita la interventii deosebite.elicopter 1 MAI ia Loganuri zburatoare! Asa ca daca la incendiul din varful muntelui se actioneaza doar cu un Mi-8 total nepotrivit, cele patru elicoptere grele care ar fi putut interveni si stinge flacarile in timp record zac in hangar, la reparatii. Sau poate ca vor fi trimise noile Loganuri si in aceste misiuni de „patrulare aeriana”…


3 comentarii to MAI ia Loganuri zburatoare!

  1. #îmi pasă

    Principalii vinovat sunt cei care îi dau voie lui Columbeanu să distrugă ce a mai ramas prin curtea IGAV pe principiul “după noi potopul”. De ce doamnă ministru dacă Corpul de Control a constatat că acesti “eroi ai aerului” au săvârșit fapte de natură penală dumneavoastra îi mai țineți în funcții.Ca să poată ieși la pensie fără probleme? Să fiu sincer mă așteptam la măsuri mult mai concrete după raportul Corpului de Control care și așa este cam subțire față de neregulile din această instituție. Deși raportul de control al C.C. a atras atenția asupra încercărilor fără discernământ efectuate de conducerea inspectoratului general de aviație acestea continuă că și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, iar domnul Columbeanu zboară cu zecile de ore adunând sute de milioane pe fluturasul de salariu.

  2. #îmi pasă

    Și uite așa tinerii piloți se uită cum această camarila distruge tot iar ei vor zbura la anul pe coada de la matură. Noroc cu elicopterele SMURD care au suficientă resursă.

  3. #îmi pasă

    Sau poate că șeful DGL fiind trecut și prin curtea IGAV pe funcția de adjunct pentru logistică chiar va cumpăra măcar 10 loganuri zburătoare pentru această instituție.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!