DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » MAE nu mai reprezinta Romania!

MAE nu mai reprezinta Romania!

Autor:

Atunci cand nu face filmulete omagiale cu precupete din piete si nu organizeaza evenimente ”culturale” cu Dan Bursuc si cohorta de manelisti din dotare, Ambasada Suediei la Bucuresti si-a facut un obicei din a posta pe pagina oficiala tot felul de ”glumite” de autobaza despre diversi lideri politici romani. Desigur, daca reprezentantele diplomatice suedeze ale Suediei din Budapesta sau Varsovia ar avea astfel de obiceiuri de a-si bate joc de guvernantii tarilor in care se afla ar fi fost de mult ”ejectati” de la posturi. Dar uite ca la noi se poate, cel putin atata vreme cat nici macar vreun factor de decizie din ”centrala” Ministerului de Externe nu are un dram de ”cojones” pentru a –i lua la intrebari pe diplomatii sudezei despre acesta obsesie deja bolnavicioasa de a lua in baza orice eveniment din viata politica interna a Romaniei.

 

teodor melescanu MAE nu mai reprezinta Romania!

Oamenii lui Melescanu sunt prea timorati

Sau daca nu, atunci barem sa publice si MAE pe site-ul oficial informatiile oficiale halucinante privind faptul ca politistii suedezi nu au intervenit in timp ce un baietel cetatean suedez de 10 ani era violat de mai multi migranti pentru ca in zona erau mai multi refugiati si nu au vrut sa starneasca cumva revolta acestora!

postare ambasada suediei MAE nu mai reprezinta Romania!

Bascalie continua in postarile Ambasadei Suediei.

Sau sa posteze imaginile cu bradul devastat dintr-un centru comercial din Malmo devastat de migranti pentru ca suedezii crestini au indraznit sa celebreze Sfanta Sarbatoare de Craciun intr-un loc public. Sau sa le explice omologilor suedezi ca, totusi, cel mai reprezentativ om de cultura din Romania zilelor noastre nu este totusi Dan Bursuc! Ca poate le mai trece cheful de gluma reprezentantilor unei tari ai carei politisti isi lasa copiii violati de frica migrantilor ilegali! Pentru ca, altfel, MAE chiar ca nu mai are de ce sa-si asume fisa postului ca ar reprezenta interesele statului roman in legaturile cu alte state.

suedia MAE nu mai reprezinta Romania!

Noii ”vikingi” ard steagul Suediei


4 comentarii to MAE nu mai reprezinta Romania!

 1. Anonymous

  În afară de ” reprezentanțele diplomatice suedeze ale Suediei ” (?!) – că doar nu ale Norvegiei – punct ochit, punct lovit. Avem o diplomație de doi lei găuriți. Trăiască Meleșcanu, abonatul pe viață la funcții înalte, plătite din gros. Rezultate, ioc, adică proaste și foarte proaste.

 2. Baltazar

  Vai, vai de noi cu un asemenea ministru de externe. Domnul Melescanu nu este de multa vreme ceea ce ar trebui sa fie un ministru de externe al unei tari. Nu esti ministru de externe al Romaniei domnule Melescanu. De ce nu vreti sa ne faceti o bucurie mare de a da demisia. Ar fi mult mai onorabil pentru dumneavoastra.

 3. Anonymous

  ahahahahaaa “reprezentanțele diplomatice suedeze ale Suediei” ..analfabetule!!!!

 4. Anonymous

  Un om de peste 77 de ani angajat ca bugetar e greu de pensionat… este? este!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!