DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Macron ii sparge „pusculita” lui Fifor!

Macron ii sparge „pusculita” lui Fifor!

Autor:

Odata ce a intrat in „suveica” influentelor companii de armament, dupa angajamentele delirante luate privind achizitii de miliarde de dolari pentru dotarea Armatei Romane, una care nu are nici macar anvelope noi pentru rablele care cad prin prapastii, Guvernul deja se vede depasit de situatie. Ce-i drept, cel putin pe acest subiect pesedistii  nu risca si niscai „urecheli” publice din partea presedintelui, Klaus Iohannis fiind la randul sau partas la „marele deal” facut pentru satisfacerea extinderii pietii de consum pentru companiile de armament.

 

fifor 1 1 Macron ii sparge „pusculita” lui Fifor!

Ministrul Apararii trebuie sa dea mai mult pe taxa de inarmare dupa ce francezii au intrat „pe felie”…

Si asta pentru ca deja se fac presiuni crescande asupra autoritatilor de la Bucuresti de a „inghiti” noi si noi contracte cu companii franceze, nemultumite de avansul pe care l-au luat americanii in tara noastra. Iar dupa ce transele de sute de milioane de dolari pentru rachete si avioane sunt deja expediate periodic la adresele cunoscute din Washington, iata ca ministrul Apararii va fi presat sa pastreze „ceva” la teschereaua  Ministerului Apararii Nationale si pentru companiile franceze. emmanuel macron 1 Macron ii sparge „pusculita” lui Fifor!Mai ales ca recenta decizie de la Bruxelles privind accelerarea procesului de formare a Armatei Uniunii Europene si implicit suplimentarea fondurilor destinate inzestrarii acesteia reprezinta deja o noua lovitura financiara sub centura pe care o primeste Guvernul de la Bucuresti…

Alta Armata, alta „distractie”…

Suparati nevoie mare ca toate contractele recente privind inzestrarea Armatei Romane au fost date de guvernantii de la Bucuresti „cu incredintare directa” companiilor americane, factorii de lobby europeni au trecut deja la „strangerea surubului” asupra politicienilor romani pentru a „echilibra” situatia. Si daca firmele germane au mai primit totusi cate ceva, francezii ramasesera marii pierzatori ai „taxei de smecherie” platite de romani pentru inarmare. Iata insa ca presedintele Emmanuel Macron este pe cale sa-si tina cuvantul dat companiilor franceze de profil, mai ales dupa ce tara noastra va trebui sa cotizeze intens si la formarea noii Armate a Uniunii Europene, mai ales dupa ce presedintele Iohannis si-a asumat un angajament oficial in acest sens. Asa ca la MApN deja se stie ca acum trebuie sa se taie „o felie” din „tortul” inarmarii si pentru partenerii francezi, dupa ce americanii s-au indestulat cu contractele de pana acum…


3 comentarii to Macron ii sparge „pusculita” lui Fifor!

 1. cobe

  Vai ce situatie clara de subjugare si mai adanca a coloniei.Stapanasul macaron,sotul mamei sale,pardon de expresie,are date certe de la paznicii depozitelor de armament si munitii din armata sa ca urmeaza sa expire o cantitate mare dintre acestea si tocmai s-au gandit ca,colonia sa mai stranga surubul vietii mamaligarilor si sa cumpere cat de mult din acest armament,iar slugile de pe aici nu au zis ba,deloc.

 2. Ninel

  Vand cracute stejaru lui Macron chilipir 10000 euro cracuta oferta limitata

 3. ??????

  Apreciați că părțile interesate și neimplicate în astfel de achiziții, datorită modului de desfășurare a achizițiilor , ar putea contesta la instituțiile abilitate de lege sau de apartenența la acordurile internaționale desfăsurarea unor astfel de operațiuni de dotare cu tehnică militară, prin “încredințare directă” a contactelor ?
  Remarcați și că o astfel de procedură ar putea să nici nu ofere cea mai bună variantă de folosire eficientă a banilor publici, pe lângă aspectul referitor la destinația unor astfel de cheltuieli publice ?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!