DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Lucica, probleme, ma …?

Lucica, probleme, ma …?

Autor:

Gata, este „inceputul sfarsitului” pentru generalul Lucian Pahontu, cel aflat la conducerea Serviciului de Protectie si Paza inca din anul 2005! Pentru ca dupa ce diversiunea liberala de la Comisia pentru Aparare din Senat a esuat, liderii coalitiei de guvernamant au decis infiintarea unei comisii parlamentare speciale care sa verifice activitatea actualei echipe de conducere a SPP, dupa seria de dezvaluiri privind depasirea „fisei postului” de catre unii aghiotanti ai demnitarilor statului roman.

 

cap lucica Lucica, probleme, ma ...?

Se strange latul in jurul generalului Lucian Pahontu

Astfel ca, dupa ce au refuzat chiar ei „protectia excesiva” oferita de catre mult prea curiosul sef al SPP-ului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au deschis acum o adevarata „Cutie a Pandorei”, Lucian Pahontu urmand sa nu fie menajat sub nicio forma in cadrul audierilor din Parlament. Astfel ca acesta se vede nevoit sa iasa din jenanta stare de „silenzio stampa” pe care si-a autoimpus-o dupa ce a fost inghesuit de seria de dezvaluiri din „National” si sa dea explicatii cu privire la acuzele tot mai multe si mai grave de politie politica care i se aduc acestuia din toate partile.

Comisie speciala pentru seful SPP

Astfel, dupa ce absolut toti membrii cabinetului Dancila au renuntat la sepepistii de la Sectiunea a 3 a din cadrul SPP, condusa de cel banuit a fi „generalul sifon” Grigoroaia, dupa incheierea sedintei Comitetului Executiv al PSD, presedintele Camerei Deputatilor a anuntat si oficial ceea ce toata lumea se astepta, si anume faptul ca va convoca birourile permanente reunite pentru a se infiinta o comisie de ancheta pe activitatea SPP.

in doi 1 Lucica, probleme, ma ...?

Dragnea si Tariceanu declanseaza asaltul final la „sifoanele” din SPP

Drept urmare, in urma deciziei luate impreuna cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, birourile permanente se vor reuni de urgenta, singurul punct pe ordinea de zi fiind formarea acestei comisii, care va trebui sa stabileasca daca generalul Lucian Pahontu a implicat institutia Serviciului de Protectie si Paza in lucruri ilegale.


7 comentarii to Lucica, probleme, ma …?

 1. Ghiul

  Tache,cu tot respectul,ne mișcam și noi mai cu talent cu Nucleara aia pe care o ai,ca după ce pică Țăranu nu mai are niciun farmec,,,,?

 2. Gogu

  Ce faci acum goguleeeee?e groasa???vezi ca se ngroasaaaaa!!!!te duci după el?

 3. Dan

  Demisia!!!

  A fiert taranul în suc propriu, o să rămână Alina nesatisfăcută…

  Degeaba încerci să te rogi la americani, tot o să pleci intr-o lună.
  Nu ți-e  rușine să te scuzi și să te faci pres ca să mai rămâi în functie, la Iohannis?!?!

  Gata, soarta s-a decis în privința ta, țărane!!!

  Te-a facut Tache pardaf…. nici pula nu ți se mai școală, săraca Alinuta……

  Și Avram a zis ca puti in mașină…. ai unghia de la degetul mic, mai mare ca să te scarpini in nas, hal de director!!!

  Mai atent la Cretu, poate nu stii, dar te-ai batut singur, cu armele tale.

  Felicitări, Tache!

 4. Omerta

  Ești mâncat tarane in comisie uite ca trebuie sa dai explicații la tot ce a scris Tache de tine.asta dacă mai apuci sa te duci și nu salvezi ce mai e de salvat….hai ca se poate!

 5. Avram

  Paho,vezi ca o sa lstranga astia cu usa pe Avram și sa vezi atunci ce o sa scuipe despre unde a dus unele dosare și unde a ars altele.sti despre ce e vorba nu i așa…?

 6. Național

  Odată cu așa-zisa “Revoluție” din 1989, care, de fapt, a fost o lovitură de stat pusă în aplicare din vest, a început procesul ireversibil de globalizare al corupției, care a culminat cu vânzarea sistematică a PATRIEI și a tuturor resurselor naturale, devenind astfel o societate de consum pentru produsele de o calitate îndoielnică fabricate în vest. Dacă în perioada comunistă nu aveam niciun fel de datorii externe, oamenii aveau un serviciu garantat și mai eram și furnizori de încredere pe piața generoasă din Rusia, acum nu numai că am închis poarta comercială cu această țară, dar ne-am transformat în sclavi, datori pentru trei generații la băncile hrăpărețe din vest.

 7. TILICA

  CEI DOI DOBITOCI, GUNOAIE UMANE RETARDE NU AU NICI O VALENTA SA ANCHETEZE ORI SA MAI GUVERNEZE RO PRABUSITA TOT DE IDIOTI CA EI TICALOSI, BORFASI, TRADATORI ETC…….


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!