DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Lista lojelor din sistem!

Lista lojelor din sistem!

Autor:

Greu de spus daca exista mai de mult, a fost reactualizata acum sau este una de ultima ora, dar cert este ca lista lojelor masonice din sistem a inceput deja sa nu mai fie un subiect tabu. Iar la baza acesteia par sa stea chiar rapoartele devastatoare ale structurii contrainformative ale unui serviciu secret. Care, astfel, este posibil sa incerce sa le arate pisica tuturor celor care au intrat in „fratiile” masonice, desi aceasta apartanenta nu „ se pupa” chiar cu fisa postului lucratorilor din sistem, fie ei politisti, procurori, judecatori sau ofiteri de informatii.

 

cap maso Lista lojelor din sistem!De asemenea, identificarea masonilor din sistem este una facuta vadit profesionist, cu detalii atat despre lojele din care fac parte, despre obedientele carora se supun si alte amanunte privind atat afinitatile politice, parteneriatele strategice cu alte loje externe si pana si locatiile unde au loc traditionalele mese spritate de dupa intrunirile saptamanale. 02 aaa Lista lojelor din sistem!Culmea este insa ca nici macar aceste aspecte nu sunt cele mai socante, ci dezvaluirea ca unele loje sunt formate in exclusivitate din oameni cu functii mai mult decat importante in sistem si facand parte din conducerile a diverse structuri de forta! Ceea ce este nu doar halucinant, dar poate provoca un seism fara precedent in sistem, daca autorii listei se si hotarasc sa actioneze intr-un fel. Pentru ca nici mult incercata opinie publica romaneasca nu este inca pregatita sa afle ca, de exemplu, din aceeasi loja fac parte nu doar ofiteri importanti din Ministerul de Interne, care fac parte atat din structurile informative, cat si din directiile de ancheta judiciara, dar si procurori si judecatori din acelasi oras! Si uite cum se poate forma un adevarat „lant al slabiciunilor”, soarta unui om ajungand neoficial la mana „fratiorilor” din aceeasi loja, care pot foarte lesne sa-i dezbata destinul la un simplu sprit…

Doi ministri ai Apararii

Iar o simpla rasfoire a listei care cuprinde nu mai putin de cateva sute de nume, multe dintre ele monitorizate de ani buni de zile de catre structurile contrainformative, arata ca, suprinzator sau nu, cea mai putin penetrata institutie de forta este Armata. Si chiar daca exista niscai „fratiori” si in cadrul Ministerului Apararii Nationale, acestia sunt fie deja cadre in retragere, fie functioneaza mai mult prin birouri, neavand functii operative de comanda in cadrul Armatei Romane. De altfel, multi dintre cei trecuti ca apartinand de Ministerul Apararii Nationale nici macar nu sunt ofiteri de cariera, ci civili numiti politic in „aparatul propriu” al ministrului. De altfel, doi fosti ministri, care au condus nu chiar cu atat de multa vreme in urma MApN-ul sunt principalii „vinovati” de „capusarea” aparatului central cu puzderie de alti masoni. 02 03 6 Lista lojelor din sistem!Desigur, exceptia de la Ministerul Apararii poate fi explicata si prin faptul ca, fiind vorba de o structura militarizata, regulamentele de ordine interioara sunt mult mai drastice cu apartenenta la astfel de organizatii, chiar fiind ele unele de utilitate publica, dupa cum s-a legiferat in ultima perioada de premier a lui Adrian Nastase.

Sare-n aer SRI-ul!

Si cu toate ca si serviciile secrete sunt structuri militarizate, cu totul altfel stau lucrurile in cazul Serviciului Roman de Informatii, unde situatia este una hilara. Pentru ca, desi oficial nu exista ofiter care sa apartina Masoneriei, nume grele ale principalului serviciu secret al tarii, inclusiv cu functii de conducere, sunt dati ca si cum ar fi facut sigur acest pas, figurand la loc de cinste pe „lista neagra” care poate rasturna un intreg sistem. Repet, daca asta se si intentioneaza… Culmea este insa ca, in cazul SRI-ului cel putin, au fost identificati ca apartinand de diverse loje membri ai cam tuturor „garzilor vechi” care s-au perindat pe la conducere. In schimb, prea putine dintre noile cadre sunt percepute ca fiind membri activi ai lojelor. Ceea ce poate fi interpretat ca o dovada in plus a faptului ca, totusi, in ultimii ani, masoneria si-a pierdut mult din influenta, mai ales printre cei care nu au mai vrut sa faca acest pas, vazand in jurul lor „grei” ai masoneriei care, in ciuda influentelor relatii personale cu care se afisau, tot nu au fost ferite de „tavalugul DNA”. Ba din contra am putea spune…

„Gem” Internele

In schimb, Ministerul de Interne „geme” pur si simplu de masoni, rapoartele intrate in posesia noastra insistand asupra posibilitatii ca ascenisunea fulminanta a multor ofiteri sa se datoreze tocmai acestor „obediente”, mai ales in cazul „ucenicilor din Padure”, cum sunt cunoscuti in sistem „detasatii” prelucrati informativ de catre SRI. Asa ca, „fenomenul Godina” fiind oricum in declin, MAI-ul s-ar putea trezi oricand in mijlocul unui scandal monstru, fiind greu de conceput ce explicatii ar putea da ofiteri care conduc inclusiv organe de ancheta de ce au omis sa-si anunte superiorii de aceasta activitate paralela a lor. Mai ales ca, repet, Internele pur si simplu „gem” de ofiteri care, stranie coincidenta, nu si-au pierdut niciodata scaunele pe care sunt instalati de multa vreme, doar pentru a fi promovati, indiferent de ce partid politic s-a aflat la guvernare.

Justitie frateasca…

Insa „buba”cea mare este chiar in ograda Ministerului de Justitie, mult prea multi procurori fiind identificati ca fiind masoni de multa, de foarte multa vreme. De asemenea, desi este normal sa fie ceva mai putini, data fiind si „proportia” din cadrul magistraturii, exista si judecatori, unii cu nume, care figureaza pe lista cu cei dati ca fiind cu siguranta membri ai masoneriei. Ce ne facem insa cu situatia de-a dreptul terifianta in care politisti, procurori si judecatori sunt membri ai aceleiasi loje? Mai ales daca exista si dosare care au avut un traseu straniu, trecand succesiv pe la „fratiorii” care unii au facut cercertare apenala, altii au intocmit rechizitoriul si, in fine, altii au dispus sentinte judecatoresti definitive. Caci, fie si daca mergem pe prezumtia ca la „intalnirile fratesti” nu se ating astfel de subiecte fierbinti de serviciu, parca tot este ceva putred in … „Masoneria Sistemului”!


7 comentarii to Lista lojelor din sistem!

 1. EMIGRANTUL

  MASONERIE = SITEM MAFIOT IN CARE INTRI SA PLATESTI MULT SI SCUMP DACA VREI SA AI PUTERE SI LIBERTATE.
  TICALOSIE = MASONERIE
  TRADARE = MASONERIE
  DUSMANIE = MASONERIE
  CURVASARAIE VERITABILA = MASONERIE
  HOTIE = MASONERIE
  ………………………….

 2. ??????

  Considerați că ar fi necesar ca CCR să se pronunțe despre eventualele “apartenențe”, în privința “incompatibilităților”, cât și despre faptul dacă angajați ai instituțiilor cu responsabilități în zona necivilă a statului ar putea participa în uniforme la astfel de “evenimente private”,”executând gesturi de “subordonare” sau eventual specifice “întâlnirilor protocolare” ?

 3. syhuyhg

  Nu poti intelege masoneria ca un fenomen izolate – ea e ca tara unde se afla.

 4. mafirau

  Era clar ca pana la urma se va sparge buba.Atatia din sistem erau tocmai in ideea de a. controla.Sigur erau inregistrate toate intalnirile pentru a putea fi santajati si cercetati ulterior, stiindu.se.ca erau contrare legilor aceste apartenente la grupuri altele decat cu profesionale, conform statutului fiecaruia.Macar de dadeau dovada de patriotism ca cei dinaintea lor, dar au dovedit altceva.

 5. dork

  sa se aplice legea ! Pentru cei care apartin acestor fratii sa se verifice absolut toata activitatea din ultimii 10 ani de lucru, si toate abuzurile si favoritismele sistemului care pana la urma inseamna bani furati din bugetul statului prin salarii nemeritate sau pensii speciale nemeritate ( crescute in mod banditesc prin diferite prime si suprasalerii care au la baza rapoarte care atesta fapte, imprejurari neadevarate, inventate pentru ca incompetentul frate sa para un profesionist la locul de munca ), sa fie transpuse in tragere la raspundere penala, banii furati prin salarii recuperati, banii incasati prin pensii speciale recuperati si aceste pensii anulate deoarece acesti tovarasi trebuiau in mod legal sa paraseasca sistemul de stat neavand voie sa desfasoare asemenea activitati. Sa vedem daca suntem stat democratic sau nu, adica daca se vor lua aceste hotarari sau nu …….

 6. Dumnezeu

  maine pe 14 joaca fcsb cu viktoria plzen. sa fie blestemat gigi becali sa piarda meciu.

 7. Jaguarul

  Si unde e lista?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!