DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Lista cu victimele jafurilor de la Sinesti!

Lista cu victimele jafurilor de la Sinesti!

Autor:

Intensa mobilizare a internautilor si ulterior a intregii opinii publice romanesti dupa ce un sofer a descris pe retelele de socializare cum a fost la un pas sa fie talharit la Sinesti, pe un drum european, mai rau ca in Evul Mediu a trezit din toropeala si autoritatile., Desigur, se fac controale, vor cadea ceva capete, niscai infractori, probabil minori pentru a scapa cu pedepse ridicole isi vor lua faptele, cu toate ca politistii nu-i gasesc inca nici macar pe interlopii luati in plin de camerele de supraveghere video, dar situatia este mult mai complexa la Sinesti!

 

02 0qqqq3 Lista cu victimele jafurilor de la Sinesti!Pentru ca agresiunile fizice, furturile, jafurile si talhariile din Padurea Sinesti sunt doar varful iceberg-ului infractional. Iar lista victimelor este mult mai veche si mai lunga, cuprinzand nenumarate firme prejudiciate si care acum incearca sa gaseasca solutii pentru a asigura securitatea marfurilor transportate prin cumpararea de sisteme de alerta, masuri suplimentare de blocare a usilor din spate, gruparea in coloane pentru protejare reciproca si chiar recurgerea la firme specializate de paza si protectie care sa asigure securitatea convoaielor, mai ceva ca in Afganistan…roata Lista cu victimele jafurilor de la Sinesti!

Acces la informatii

Modalitatea de prejudiciere a acestor societati se face in special noaptea, pe portiunea de drum dintre Centura Bucuresti si Urziceni, de catre indivizi bine organizati, care au dotare si acces la informatii, infractorii urmarind camioanele cu autoturisme puternice, deplasandu-se cu luminile stinse si „lipindu-se” de partea din spate a acestora pentru a deschide usile cu rangi sau chiar flexuri. Iar exemple ca si cele de mai jos,care au fost comise asupra SC Delivery Solutions SA sunt, din pacate, cu duiumul. Astfel, la 14.12.2017 soferul a fost atentionat, prin statie, in zona Sindrilita, de un alt conducator auto ca are usa din spate deschisa. 02 0qqqqq3 Lista cu victimele jafurilor de la Sinesti!La destinatie la Bacau a constatat ca masina fusese jefuita. La 17.01.2018, doua camioane care se indreptau spre Bacau au fost „calcate”, primul fiind jefuit, lipsind sigiliul si bara interioara de protectie iar al doilea avand bara indoita. Pe 08.03.2018 o alta masina a fost jefuita pe aceeasi ruta iar la 04.04.2018 alte doua TIR-uri au cazut victime jefuitorilor. Pe 27 aprilie, un alt camion ce a preluat marfa din depozitele Delivery Solutions a fost jefuit, s-au depus plangeri la Politie, dar acolo „zaceau” deja si reclamatiile altor importante firme, mai ales de curierat sau transport specializat. Iar in tot acest timp prejudiciile depasesc sume uriase, la care se adauga cheltuielile firmelor de asigurare fizica a transporturilor…


6 comentarii to Lista cu victimele jafurilor de la Sinesti!

 1. APUD TOBĂ

  În anul 2012, domnul TOBĂ a atenționat toți șefii de IPJ-uri că obiectivul principal este scăderea infracțiunilor sesizate. Astfel, ca să fie bine văzuţi de conducere toţi au ascuns infracţionalitatea prin neînregistrarea fenomenului real. La următoarele bilanţuri ale IGPR domnul Tobă a pus accent pe faptul că a SCĂZUT INFRACŢIONALITATEA ÎN ROMÂNIA. verificaţi toate bilanţurile IGPR şi IPJ-uri. În realitate, a crescut infracţionalitatea iar faptele grave erau fie neînregistrate fie încadrate juridic altfel. Tâlhăriile au devenit furturi, furturile comise la societăţi se lăsau cu amenzi pe Legea nr.333, furturile cu prejudicii mici nu se mai înregistrau. Pentru a masca totul s-a dat dispoziţie ca orice plângere să fie înregistrată ca petiţie iniţial, încălcându-se astfel prevederile Codului de procedură penală. În acest timp, poliţiştii îl convingeau pe petent să-şi retragă plângerea. Aşa s-a ajuns ca infractorii să îşi facă de cap. Simplu d-le Tache, nu ?

 2. Bujor

  De ce nu se fac echipe mobile de interventie la nivel de judete? Alfel ai vezi in parc sparg caramizi in fata gravidelor sar prin foc cacascadorii si trag in vant in loc sa traga in infractori . Am inteles ca e un deficit de 20% personal de ce nu se detaseaza de la Sri ca au surplus de oameni. La fel primarii pot contribui si ajuta politia încurajând proprietarii sa monteze camere sau sa aibe paza la fel pot folosi gardieni publici. Toti racordati la acest mecanism de interventie nu sa frece menta la birou sereist sau sa impresioneze gravida in parc mascat… Sa colaboreze fara rasini de altitudine. Acolo se cer demisii.

 3. Bujor

  Eu vreau o politie ranger nu asasina ca in America nu inutila ca in Columbia nu partasa ca in Tailanda nu indiferenta ca in Brazilia nu muci ca in Panama nu politica ca in Rusia nu superflua ca in Anglia nu nauca ca in Franta. O politie romana rengera.Adica rapid profesionist, legal, in slujba cetateanului, eficient , pragmatic, previzibil, igienizant. Renger.

 4. Ioan

  Politia nu va face nimic pana cand nu se vor rezolva trei probleme mjore:

  1. Inchiderea scolile de subofiteri si a academiei de politie pentru a stopa situatia in care oameni cu diploma dar fara experienta pratica conduc oameni fara diplome dar cu experienta practica.
  2. Deschiderea unei scoli simple de politie pentru ca absolventii sa porneasca in cariera de la acelasi nivel iar efortul personal al agentului sa reprezinte singura sursa a ascensiunii in cariera.
  3. Introducerea contractului de munca pe perioada determinata pentru a se evita trenarea in submediocritate pana la pensie.

  • Novac Baba

   Nu cred ca merge. De ce nu se fac angajari direct la politie pt 1 an ca si calfa. Acolo un politist cu simt fara sa rada sau sa sperie poate sti daca acel om, fira minte E CAPABIL DE O ASEMENEA PROFESIE GREA(ca fiecare intrebat o face pt bani, nu te faci zidar pt bani), e fricos, curajos eepracsau burduf bun, apoi pe baza unui certificat de aprobare si buna purtare sa fie prezentat scolii de politie sau academiei de ce nu. Abia apoi urmează cariera. Nepotismul stopat sau incirajat daca e familie facita pt. Asa poti reforma. Mai copilebtu nu esti pt armata fa-tbarman sau aitist. O preselectie se poate face sumar.

 5. Novac Baba

  Nu-ti trebuie gramatica sa prinzi si sa simti hotul, la fel istorie sa dirijezi circulatia sa nu fie accident. Uite in Uk ai atrage in armata prin jocuri dans si petrecere. Vin sute dupa o saptamana ai invata sa faca patu, si le place si tot asa dupa 3 luni nu mai vrea nimeni ca e greu multi dezerteaza si se se duc la familii si le spun-Doamna fiul dumneavoastră are un noroc teribil ca nu a fost aprobat sa faca armata si a dezertat caci daca facea armata si dezerta facea multi ani de beci asa e liberMama vioaie fericita pa si la gara. Din 100 de baieti si fete doar 3 se califica. 1 mergela elite unu la tehnic unul birou. Rar f rar fete. Nu tine campul moca mai bine de 6 luni… Cum zic din 100 -3.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!