DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Liber la infractori in Romania!

Liber la infractori in Romania!

Autor:

Presiunea progresistilor de la Bruxelles incepe sa dea roade si in Romania, Guvernul de la Bucuresti cedand teren in delicata problema a admiterii „fara numar” de migranti. Astfel ca,  dupa ce Klaus Iohannis a tacut malc, spre deosebire de presedintii altor tari central-europene, atunci cand comisarii Uniunii Europene au cerut sa nu mai facem atatea „nazuri” juridice, Ministerul de Interne a fost astfel nevoit sa supuna deja dezbaterii publice proiectul Ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta privind regimul strainilor in Romania.

 

migranti Liber la infractori in Romania!

Deschidem larg portile pentru o categorie mai larga de migranti

Si prin care se are in vedere „transpunerea  corecta si completa a articolului 6 din Directiva 2003/109/CE”. Iar marea schimbare care deja da frisoane initiatilor sistemului se refera la „taierea” articolului in care se mentioneaza expres conditia referitoare la obligativitatea ca un migrant admis pe teritoriul Romaniei sa nu prezinte pericol pentru ordinea publica si siguranta nationala. Ceea ce va inlesni accesul infractorilor de drept comun care se pot „incadra” in noile normative europene, daca nu reprezinta in schimb pericol doar pentru siguranta nationala.

Luam migranti cu probleme

Desigur ca temerile privind deschiderea larga a portilor Romaniei pentru diverse retele transfrontaliere dupa ce vom „transpune corect si complet” Directiva 2003/109 de la Bruxelles pot fi combatute cu „povesti” despre vigilenta sporita a „testului proportionalitatii”, dupa cum se bat deja campii juridici, dar „cutia Pandorei” se va deschide inevitabil dupa intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta. migrantii Liber la infractori in Romania!Care, printre altele prevede si introducerea unui nou alineat in lege, prin care sa se asigure respectarea principiului proportionalitatii atunci cand se ia o decizie de refuz a acordarii dreptului de sedere pe termen lung. Mai ales ca a fost introdusa si garantia ca refuzul acordarii dreptului de sedere pe termen lung nu se bazeaza pe considerente economice nationale, precum motive de recesiune economica, dorinta excesiva de a proteja forta de munca autohtona sau mediul de afaceri national!


2 comentarii to Liber la infractori in Romania!

  1. Mihai Lascu

    https://twitter.com/

    mihai lascu
    @mihailascu28

  2. Tudor

    Păi ce, fanarioții n-au adus arnăuți?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!