DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Klaus da ”tainul”la Marrakech!

Klaus da ”tainul”la Marrakech!

Autor:

Atunci cand Donald Trump l-a batut pe umar, toata ”distractia” a costat statul roman peste patru miliarde de euro, contractele de inarmare promise de un Klaus Iohannis excitat de atingerea unei noi ”culmi” a mandatului sau prezidential: guduratul pe langa marii lideri ai lumii. Si iata ca acum, dupa ce Macron a pierdut cateva ore si l-a bagat putin in seama, acelasi Klaus Iohannis, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna va plati din nou ”tainul” pentru ”bunavointa” presedintelui francez. Ce este drept, de aceasta data fara a mai consta in semnarea vreunui contract ”gras”, ci ”doar” a Pactului Global pentru Migratie, la Marrakesh, chiar zilele viitoare…

 

cap klaus Klaus da ”tainul”la Marrakech!

Iohannis nu-l poate refuza pe Macron

Asta cu toate ca, dupa puteri geo-globale ca Statele Unite ale Americii, Israelul si Australia au anuntat ca refuza categoric sa adere la acest controversat pact global pentru migratie, tot mai multe state europene s-au raliat la aceasta pozitie transanta, Austria, Polonia, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Estonia sau Ungaria mergand pe mana lui Donald Trump, cel mai inversunat contestatar al proiectului sustinut de Angela Merkel si Emmanuel Macron. In schimb, Klaus Iohannis tace malc, desi pe 10 decembrie incep discutiile cruciale din Maroc, seful statului roman fiind vazut drept unul dintre putinii ”tradatori” din Europa Centrala si de Est care nu va indrazni sa-i supere pe ”stapanii” de la Paris si Berlin.

In numele cui?

Dupa ”nebunia lui Merkel”, tot mai multe state occidentale isi revin cu greu, autoritatile cautand masuri disperate de a incerca sa absoarba cum-necum valul urias de asa-zisi refugiati care a lovit Europa. Operatiune care chiar si in cele mai optimiste proiecte ale autoritatilor ”permisive” cu acest fenomen se va intinde pe inca multi ani de acum inainte.

maraces Klaus da ”tainul”la Marrakech!

Seful statului va semna pactul de la Marrakesch!

Astfel ca, in timp ce multe tari inca isi ”ling ranile” provocate de acceptarea fara nicio ratiune a migrantilor, ”varfurile de lance” ale progresismului mondial forteaza adoptarea unui nou Pact Global care sa dea din nou drumul la penetrarea fara discernamant a granitelor. Desigur, dupa pozitia mai mult decat transanta a lui Donald Trump, urmat indeaproape si de alti importanti lideri de stat din intreaga lume si mai ales europeni, soarta Pactului inca se joaca. Numai ca ”Ficusul” de la Cotroceni tace malc, intarind astfel varianta de lucru a unei ”capitulari neconditioante” a lui Klaus Iohannis fata de presiunile cancelarului german si a presedintelui francez. Pentru ca desi nu mai sunt decat cateva zile pana la decizia finala de la Marrakesch, Administratia Prezidentiala nu a binevoit sa deschida nici cea mai mica usita a unei informari publice pe aceasta tema. Si atunci in numele cui va semna Klaus Iohannis pactul prin care Romania va fi impovarata de noi cote ”obligatorii” de migranti?

refu Klaus da ”tainul”la Marrakech!

Pe romani i-a intrebat cineva daca vor migranti?

Ca doar nimeni nu i-a intrebat pe romani daca vor sa aiba soarta suedezilor, germanilor, belgienilor sau chiar a francezilor, acolo unde ”beneficiile” migratiei globale au ajuns sa se vada ziua in amiaza mare in chiar centrul Capitalelor, ci nu doar noaptea, in cartierele rau famate, ca pana acum…


4 comentarii to Klaus da ”tainul”la Marrakech!

 1. Casablanca

  Cat de prost si idiot poate sa fie un migrator global sa se stabileasca in Romania cand aeroporturile tarii si autobuzele internationale sunt intesate cu romani care-si cumpara bilet numai dus cu destinatia lumea larga ? In Siria e razboi , in curand o sa o devansam si o sa fim campioni indiscutabili la carat bocceluta si picioarele la spinare pe intreg mapamondul . N-ar trebui sa ne intrebam din cauza cui ? Despre ce vorbim ?

 2. matteo

  Remediul ar fi Legea 590/2003 privind tratatele…

 3. Iancu

  Cu ocazia unirii de la 1 decembrie 1918, Generalul francez Henri Mathias Berthelot a spus : „Sângele eroilor căzuți în luptele Marelui Război să fie pentru tine, o, frumoasă Românie, sămânța de noi virtuți, în așa fel încât copiii tăi să fie mereu demni de părinții lor și gata să-ți apere pământul sacru, atât de des invadat, dar în cele din urmă întregit prin efortul ultimelor generații”.Totodată generalul a mulțumit din suflet poporului roman pentru recunoștință si dragostea cu care a fost ÎNCONJURAT MEREU în România.

  Sa fiți mereu demni de părinții vostri!
  Sa fiți mereu demni de străbunii voștri!
  Sa fiti mereu DEMNI ca străbunii voștri!
  Sa fiți ca străbunii!
  SA FIȚI DEMNI CA STRĂBUNII!
  SA FIȚI DEMNI CA STRĂBUNII!
  SA FIȚI DEMNI CA STRABUNII!
  SA FIȚI DEmni…
  Noi virtuti
  Noi virtuti
  Noi virtuți
  NOI!…
  COPII… DEMNI….PĂRINȚI
  COPII… PĂRINȚI

 4. Iancu

  Copii, părinți, demni, sămânță,pământ, SACRU, noi virtuți…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!