DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Killeri economici vanati de SRI!

Killeri economici vanati de SRI!

Autor:

Dincolo de harmalaia din politica si justitie, mult hulitul sistem tocmai ce este pe cale sa spele o parte din rusinea din ultimii ani, atunci cand capitalul autohton a fost lasat de izbeliste, pentru a fi ”praduit” in voie de ”partenerii” occidentali. Iar situatia a scapat cu totul de sub control inca din momentul in care unele servicii secrete occidentale si-au permis aroganta fara precedent de a trimite in tara noastra ofiteri acoperiti care au actionat nu doar ca agenti de influenta pentru marile corporatii multinationale, ci direct ca si ”killeri economici”. Denumire care, in lumea de intelligence sunt etichetati ”acoperitii” care au misiunea de a ”lichida” anumite afaceri care fac concurenta companiilor sprijinite de serviciile din care fac parte. Iar la noi ”lichidarea” afacerilor bazate pe capitalul autohton a devenit un adevarat sport in masa, nicio structura contrainformativa neavand ”cojones” ca, atatia ani de zile, sa opuna barem vreo farama de patriotism national. Si sa-si faca treaba pentru care sunt platiti cu sume deloc de neglijat de la bugetul statului roman, ci nu din fondurile de protocol ale multinationalelor.

 

CAP SRI kiler Killeri economici vanati de SRI!Numai ca singurele ”bravade” ale serviciilor romanesti din perioada de glorie a statului paralel s-a limitat la monitorizarea activitatii acestor ”killeri economici”, fara insa ca nicio structura informativa romaneasca sa intinda vreo mana de ajutor, cat de discreta, ”tintelor” reprezentate de cele mai competitive companii bazate pe capitalul autohton. Asta in ciuda faptului ca multe dintre ”obiectivele” killerilor economici straini erau companii strategice ale statului roman! Astfel ca ofiterii care coordonau structurile de contraspionaj economic ar fi trebuit sa intervina chiar conform fisei postului! Dar nu, cei care au condus atata amar de vreme Directia Economica a Serviciului Roman de Informatii s-au limitat sa priveasca in alta parte, de cele mai multe ori spre propasirea propriilor afaceri,atunci cand ”killerii economici” ai BND-ului german, DGSE-ului francez, AIVD-ului olandez sau mai ales ai IH-ul ungar dadeau iama prin capitalul autohton, fara sa li s eopuna nici cea mai mica rezistenta. 02 03 5 Killeri economici vanati de SRI!Culmea umilintei este insa ca serviciiile straine sau grupurile transfrontaliere de interese dadeau aceste  lovituri sub centura mediului de afaceri romanesc chiar prin intermediul … structurilor romanesti!  Pentru ca atat virusarea ANAF de catre SRI, cat si declansarea ”prigoanei” Antifraudei au fost coordonate strict in combaterea ”undirectionala” a ”marii evaziuni fiscale” practicate doar de companiile romanesti care erau concurente recunoscute marilor jucatori de pe piata europeana. Iata insa ca o grupare de ”lupi tineri” ai SRI-ului, despre care am mai scris si voi mai scrie a ”intors armele” si a indeplinit deja cu succes mai multe operatiuni strict legale de protejare a capitalului autohton in fata presiunilor externe. Mai mult chiar, date de ultima ora arata ca deja s-a trecut si la identificarea ”killerilor economici” care actioneaza pe teritoriul Romaniei si in curand va fi dat primul mesaj ca noua grupare din SRI chiar apara interesele economice ale statului roman. 02 0333 Killeri economici vanati de SRI!Astfel ca la un anumit nivel al sistemului se vorbeste de prima ”extragere”controlata a unui ”killer economic”, cel mai probabil controlat de AIVD-ul olandez si expulzarea sa mascata. Ar fi un prim semnal ca SRI-ul sau cel putin o parte a acestuia isi poate indeplini ingrata misiune de a proteja marile proiecte de infrastructura ale Romaniei, facand sa esueze atat preconizata preluare ostila a Portului Constanta, dar mai ales ca va spulbera boicotul extern exercitat impotriva construirii autostrazii Brasov – Comarnic.

”Paluga”, ”Anaconda” si Capsuna…

Cam acestia au fost generalii SRI care ar fi trebuit sa protejeze capitalul autohton in anii in care s-au aflat la conducerea Directiei cu atributii pe linia economica a serviciului. Iata insa ca de la Sorin Cosma la Elena Istode si Valentin Capsuna, generalii sereisti au aparat economia romaneasca de aproape ca nu a mai ramas nimic din ea. 02 asasa03 Killeri economici vanati de SRI!Mai mult chiar, in cazul generalului Sorin Cosma a fost nevoie chiar ca acesta sa fie ”extras” de proprii sustinatori de la conducerea Directiei Economice si ”exilat” la sefia Brigazii Antitero, fiind la un pas sa ingenuncheze definitiv si aceasta structura de elita a SRI. Cum insa operatiunile ”killerilor economici” au debutat in forta inca pe vremea mandatului lui George Maior si nimeni nu a indraznit sa miste un deget, ”cutuma” de a nu-i deranja pe agentii de influenta recunoscuti ai anumitor servicii de spionaj occidentale a fost pastrata cu sfintenie si de ceilalti factori de decizie din sistem.

ANAF, ”tesla” statului roman

Mai mult chiar, situatia s-a agravat dupa ce ANAF-ul s-a lasat penetrat mai ceva ca pe Centura politicii de catre serviciile secrete si oamenii SRI-ului au ”detonat” noua Directie Antifrauda aparuta pe vremea mandatului de premier a lui Victor Ponta, atunci cand ”Jihadul” impotriva firmelor romanesti a cunoscut apogeul. Asta imediat dupa ce un sef de Directie care pregatea ”vinerea neagra” pentru multinationale prin declansarea unor controale si la companiile straine a fost ”decapat” de indata sub acuza ca nu si-ar fi platit partea lui la nota de plata a unei mese intre prieteni in concediul din Turcia. 02 gygy03 Killeri economici vanati de SRI!Si chiar daca intre timp acesta a fost achitat definitiv, indepartarea sa a lasat cale libera ”killerilor” economici straini sa-si faca de cap cum au vrut intr-o Romanie care parea sa mai aiba servicii secrete doar atunci cand era vorba de ”anihilarea” financiara a propriilor investitori.

”Baricadati” in Portul Constanta si pe Brasov – Comarnic

Pe 9 decembrie anul trecut dezvaluiam atat existenta noii ”falange economice” din SRI, cat si primele reusite ale ofiterilor de informatii in protejarea unor proiecte de  infrastructura vitale pentru asigurarea securitatii energetice a Romaniei. Iar in paralel cu desfasurarea unor  astfel de misiuni, gruparea din SRI care a reintrat prima pe ”matca” ei constitutionala a trecut si la luarea primelor masuri contrainformative concrete pentru ”izolarea” si chiar ”anihilarea” prin expulzare a ”killerilor economici” care au facut prapad in ultimii ani in capitalul romanesc. Iar alte doua provocari majore pentru perioada urmatoare sunt reprezentate de impiedicarea preluarii controlului asupra Portului Constanta, cat si de asigurarea conditiilor legale pentru construirea cu celeritate a autostrazii Brasov – Comarnic. Desi inclusiv  fosti premieri ai Romaniei au fost amenintati chiar de catre ”vechea garda” din SRI ca vor fi arestati daca dau drumul la acest proiect care afecteaza interesele economice majore ale anumitor comunitati din Sibiu. Prietenii de la BND stiu de ce…


19 comentarii to Killeri economici vanati de SRI!

 1. Giuv

  Ar fi și timpul…..dar sunt sceptic.

 2. Popica

  Castiga bani cu sondaje online plt
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS

 3. cobe

  Capitalul romanesc a fost kilerit in ultimii ani de catre stapanii Coloniei sub obladuirea si concursul marelui Mutalak,Guvernatorul general(al bnd,fiind rasplatit cu cea mai mare distinctie germana) ce isi face de cap in continuare calcand in picioare legislatie,destine si pe cadavre numai ca sa-i fie lui confortabil pe banii mamaligarilor.Cata nesimtire sa ai sa mai si declari ca urmaresti dreptatea,cinstea,onoarea cu un munte de dosare pe urmele tale,mai mutalakule analfabet nefunctional,dar o sa vina si vremea sa dai seama.

  • Bradut

   Cobe, sigur esti roșu “la față”, de aici atata prostie in tine…aberezi tataie…

 4. Anonymous

  Cel mai JEGOS cotoidian !!!!

 5. MARCU ANTON care-tz toarna-n @ass beton

  Daca e asa vom vedea! Sa vedem a zis orbu”..Eu unul nu cred ca cei din sri isi vor face vreodata treaba din fisa postului..! Cea mai mare dovada e ca insusi Ciolannis e condus direct sau orin consilieride serviciile germane si tot ce face face impotriva ROMANIEI..!

 6. Dorina

  Daca ai cracnit… te-au omorit! … si nu oricum! … institutionalizat! si in haita! … imediat si pe fiecare dintre noi, pas cu pas, unul cate unul! Cum am fost inlaturat unul dintre noi, locul liber a fost ocupat de catre ei!

 7. Gww

  Sunteti niste zdrente

 8. Dorina

  Tara geme de unitati militare pe fiecare strada, institutiile economice gem de acoperiti, unele sunt ocupate doar de ei… Top managementul e ocupat de oameni -siguri- absolventi de Stefan Gheorghiu… cu doctorate… cum naiba e posibil… Sunt chiar atat de imbecili? Romania deverseaza de generali si chestori…

  Imobilele sunt intestate de aparatura de interceptare… Chiar atat de tampiti sa fie?

  • GM

   De unde absolvenți de Ștefan Gheorghiu, când majoritatea au în jur de 40 de ani?! Si-apoi sa știți că cei cu studiile pe care le aminteați au protejat Romania, atunci și de adversari ( Occident), cat și de prieteni- URSS și ceilalți din lagărul socialist !

 9. CheThatzean

  Autostrada Constanta – Bucuresti – Sibiu – Nadlac cica “afecteaza interesele economice majore ale anumitor comunitati din Sibiu” LOL !!!

  Cum ar putea afecta o autostrada care pleaca din port catre vama interesele “doar anumitor comunitati din Sibiu” ?

  Si cu asta cred ca am spus tot despre profunzimea analizei izvorate din putul gandirii…

  • Anonymous

   Pt ca aia se amana si se face prin Brasov sprr Bors, asadar ocolind Sibiul

   • anonim

    corect exact despre asta e vorba

   • CheThatzean

    ocoleste Dacia si Ford, nu Daimler …deoarece de la Sibiu este autostrada aproape continua pana la Nadlac… lipsesc doar vreo 40 km inainte de Lugoj… ori interesul celor din Sibiu este sa exporte catre UE nu catre Rusia si Turcia cum si-ar dori un fin gropar si colectionar de tablouri si mustaciosul sau stapan…

    1. deci inca o data, cum ii afecteaza pe cei din Sibiu, lipsa autostrazii dintre Pitesti si Sibiu ?
    2. Cu ce ii afecteaza construirea cu celeritate a autostrazii Comarnic – Brasov ?

    …mai degraba cred ca un cumnat de-al nostru nu vrea sa fie transport rapid pentru trupe si tehnica militara dinspre vestul, centrul tarii si din afara granitelor catre Constanta… deci daca inlocuiti BND cu FSB, poate ca are un simbure de adevar…

 10. Dorina

  Nu de putine ori killerii sunt chiar in interiroul institutiile de care vorbiti in articol si nu de putine ori sunt participant directi fara sa isi dea seama ce fac, doar din pura prostie si din servilism… dar o fac pe solde speciale, incaltati gratuity cu bocanci si purtatori de epoleti… fiind in stare sa isi apere nestiinta ucigand si dezonorand… E tabloul serviciilor romanesti… special remunerate si pensionate.

  Pe unii I-am fotografiat, pe altii -I-am decupat- din ziare… pentru ca in sfarsit I-am recunoscut!

 11. Anghel

  Pai caz Condrea e un caz clasic de rechin🦈economic. După ce a castigat toate spitalele cu săpunul lui după ce s-a aflat ca săpunul e apa a fost kilarit la rândul lui dcei din servicii.E bun un astfel de plan de apărare dar cu condiția sa se înceapă din interiorul serviciilor decaparea. Sunt o groaza de execuții :IMGB, SEMĂNĂTOAREA,LA GALAȚI INDIANUL, OLTCHIM, TRACTORU, HIDRO, RULMENTUL, etc. Asasini economici în complicitate cu oameni politici și ofițeri de informații trebuie cercetați.

 12. Anghel

  Eu as vrea sa vorbesc de capusa economica. Capusa toți o știm vara dacă adormi pe iarba tiptil se instalează în piele și suge otrăvind cât cum și cât vrea. Firma Engie o capusa de buzunar de roman schimba dupa bunul plac fără sa anunțe în factura cum specifica contractul data de citire a gazului. Nu o face vara o face in mijlocul iernii. Îți baga mana în buzunar cu forța după placul lor. Tot ei îți verifica conducta de unde își sporesc profiturile tot ei vor alta găselniță detector cu gaz probabil la wc în curte. Asta otrăvește și terorizează romanul mai rău ca BinLaden. Factura postala la gaz e o adevărată scrisoare cu antrax, te îmbolnăvește. Asta după ce romanii platesc cel mai scump gaz din UE raportat la salar/pensie/venit. Consider Capusa economica la fel de periculoasa ca Killerul economic toate în complicitate direct/indirecta cu ofițeri servicii și politicieni ce se dau câini de stana putini știu sa facă diferența între un câine lup și un lup paznic la oi 🐑 🐑 🐑 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐶

 13. cine-au indragit strainii, manca-i-ar inima cainii

  Cat au dormit pe ei vitejii de la informatii, Romania nu mai are nici productia necesara pe alimentele pentru subzistenta. Asasinii economici au “achizitionat” tot. IN ultimii ani se pune la cale trecerea in privatul strainesc al companiilor de producere a caldurii, restul de utilitati le-au luat demult…Cum? Pai si-au angajat in institutii si guvern oamenii propusi de serviciile lor de informatii care la presiunea cercurilor fincaniare au cedat cat trebuia.
  ANAF este o agentie a serviciilor de informatii straine, datele romanilor se stocheaza in tari “sigure”, la fel si banii multinationalelor. De acolo vin inapoi listele cu cei suspecti rezonabil de coruptie.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!