DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Judecatorii si-au schimbat tintele!

Judecatorii si-au schimbat tintele!

Autor:

In ultima vreme, in timpul asaltului general declansat de la procurorii anticoruptie pana la inspectorii antifrauda, judecatorii se obisnuisera sa semneze pe banda rulanta, mai rau ca primarii, impunerea unor masuri asiguratorii din cale afara de dure. Asa ca sechestrul ajunsese o „eticheta” care se lipea automat de orice dosar de coruptie, evaziune fiscala sau spalare de bani care ajungea in instanta.

 

sala 720x480 Judecatorii si au schimbat tintele!Iata insa ca lucrurile par sa se fi schimbat din mers in ultimele saptamani, cand, in timp ce „tintele” obisnuite de pana acum au fost lasate sa mai respire, „beleaua” sechestrului pare sa fi cazut pe capul altei categorii de „clienti obisnuiti” ai tribunalelor. Asa ca tot mai multi membri ai lumii interlope, de la camatari pana la traficanti, carora pana acum  oamenii legii nu pareau sa le acorde prea multa atentie si pe acesta linie, au inceput sa se vaite dupa ce le-a fost impus sechestru asigurator, mai ales pe limuzinele de lux si pe imobilele cu turle detinute in zonele de influenta.

Le-a venit randul

Iata ca, in timp ce „noul ANAF” face eforturi tot mai considerabile pentru a relaxa sistemul fiscal si de a renunta, atunci cand nu este cazul, la pagubosul obicei al impunerii de masuri asiguratorii, sechestru si popriri pe toate conturile a tot mai multi romani, si magistratii par sa fie aderat la acest nou trend.

palat 720x378 Judecatorii si au schimbat tintele!

Se pune sechestru pe palatele tigănesti

Astfel ca le-a venit randul si interlopilor care, pana acum cel putin, nu prea se sinchiseau de aceste masuri care erau impuse mai ales „numelor grele” din dosare rasunatoare. Asa ca preferau sa cada inclusiv „la suferinta”, ca doar stia ca averile uriase provenite din actiuni de crima organizata le ramaneau oricum intacte. Iata insa ca, instanta dupa instanta, peste tot in tara a inceput ca sechestrul sa fie considerat o masura obligatorie luata inca din faza judecarii, pentru ca toti cei vizati de anchetele politistilor sau ale procurorilor sa nu mai poata instraina apoi, pe numele rudelor, bunurile de lux detinute.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!