DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Iohannis, linsaj la sasi!

Iohannis, linsaj la sasi!

Autor:

La cate caldari cu laturi s-au varsat in capul Romaniei din partea Occidentului in ultimii ani, cu greu ai fi putut crede ca te-ar mai surprinde ceva ! Dar uite ca, in incercarea disperata de a nu pierde controlul asupra ”coloniei economice” instaurata in tara noastra, guvernantii de la Berlin spun si ei lucruri trasnite!  Si uite cum, intr-o iesire publica de-a dreptul socanta, noul imputernicit al guvernului federal german pentru problemele stramutatilor si minoritatii nationale, Bernd Fabritius a denuntat ”tirul mediatic negativ” executat in Romania impotriva etnicilor germani !

 

iohannis Iohannis, linsaj la sasi!

O noua palma pe imaginea Romaniei…

intalnirea sasilor Iohannis, linsaj la sasi!Iar ”linsajul mediatic” la care ar fi supus sasii de o anumita parte a presei, pe langa faptul ca ”ar reaprinde resentimente” ar mai avea legatura si originea germana a presedinbtelui Klaus Iohannis ! Asa ca, nici mai mult nici mai putin demnitarul federal pune presiune pe autoritatile de la Bucuresti cerand explicit Guvernului Romaniei ”sa apere minoritatea germana, pentru ca minoritatile nationale se bucura si de protectia Consiliului Europei iar Romania a ratificat conventia – cadru pentru protectia minoritatilor nationale”! Iar pentru ca sa ne intre bine ”mintile in cap”,  Bernd Fabritius insista ca ”este foarte important ca statul roman sa fie constient de responsabilitatea fata de minoritati si sa le apere, atunci cand sunt atacate”! De parca Guvernul Romaniei l-a pus pe Iohannis sa se joace de-a ”nazistul” cu declaratii despre ”afacerile cu evreii”, pozitie socanta pentru un sef de stat si care ar fi provocat astfel, chipurile ”linsajul” mediatic asupra etnicilor germani. Care, fie vorba intre noi, mai ales in ceea ce –i priveste pe influentii oameni de afaceri din ”fratia sasilor” se pot simti discriminati doar poate pentru faptul ca sunt singurii abonati la contractele cu companiile de stat conduse de ”iohannisti”…

Cine-i ataca pe germani ?

Iar daca emisarii cancelarului Angela Merkel tot mai dau o palma de imagine Romaniei, ajungand sa sustina ca, dupa tigani si gay acum in Romania sunt ”atacati” si germanii, poate ca Bernd Fabritius ar trebui sa spuna care sunt informarile oficiale privind aceasta discriminare. Asta ca sa nu avem pretentii de la reprezentantii Forumului Democrat German sa dea o declaratie in care sa confirme sau nu daca se simt atacati in Romania, tara unde s-au autodeclarat urmasii Grupului Etnic German, pentru a pune astfel mana pe ”mostenirea nazista” constand intr-un imperiu imobiliar de miliarde de euro…


6 comentarii to Iohannis, linsaj la sasi!

 1. Anonymous

  Băi Tache, tu eşti rusofil.

 2. Anonymous

  Tache, am impresia ca scrii pentru prosti – nu-mi vine sā cred ca cititorii Nationalului iti cred toate balivernele debitate in legāturā cu sasii & co.
  In primul rând, fdgr nu s-a declarat niciodata “urmas” al vreunei grupāri, mai ales ca grupul etnic german s-a constituit in contextul nazismului si a fost desfiintat in 1945. Iar “averea” de miliarde a lui nu e altceva decât ceea ce comunitatea sasilor au agonisit (desigur, nu muncind, ci exploatând la sânge pe taranul român 😉 ) de-a lungul secolelor si care a fost preluatā de grupul etnic german si apoi confiscatā de comunisti.
  Ce faci tu Tache, nune jurnalism, ci instigare, calomnie, dezinformare! Rusine!

 3. cobe

  In primul rand averea obtinuta ilegal de GEG nu a fost confiscata de comunisti.Dupa terminarea razboiului s-a format o Inalta instanta aliata de judecata in scopul judecarii crimelor naziste,acolo s-a hotarat confiscarea averilor obtinute ilegal de organizatiile fasciste(inclusiv ale GEG,iar Romania,prin Decratul regal semnat de regele romanilor a pus in practica hotararea acelei instante de la Nurenberg(parca asa se scrie)Dupa 89,cand Mutalakul a ajuns primar la Sibiu,unde GEG avea sediul central,a facut tot posibilul ca actuala FEG sa primeasca averea GEG inapoi,adica se subantelege ca este urmasa acesteia din urma.Cautati pe google informatiile din acele vremuri,daca nu este asa sau daca se confirma totul,este cazul sa nu mai faca unii declaratii doar de dragul de a posta pe aici,adica cine stie istoria si actele din acele vremuri inseamna ca este rusofil,iar cei care sustin aiureli ce sunt-cretini,neonazisti etc.la alegere.

 4. Nick0029

  Cineva care stie istorie! Rar!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!