DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Incepe „marea Militarizare” !

Incepe „marea Militarizare” !

Autor:

Anunt soc in plenul guvernului, unde ministrul Adrian Tutuianu a dezvaluit ca Institutul „Cantacuzino” va fi transferat in cel mult o luna in subordinea Ministerului Apararii si va deveni unitate militara, cu o conducere militara! Proiect mai mult decat ambitios, dar care reprezinta practic ultima sansa pentru salvarea Institutului „Cantacuzino”, unitate medicala unica in tara si pe care atatia alti demniatri s-au chinuit sa-l puna pe butuci.

 

Institutul Cantacuzino Incepe „marea Militarizare” !De asemenea, miza financiara este si ea una uriasa, multinationalele care au preluat piata lasata libera dupa ce cercetatorilor romani de la „Cantacuzino” li s-a interzis, fara prea multe explicatii, sa mai produca vaccinuri umflandu-si conturile cu sute de milioane de euro. Insa cum epidemiile actuale fac ravagii la nivelul intregii Europe iar prezenta a milioane de migranti ilegali reprezinta un risc major, existenta unei unitati unde sa se produca vaccinuri era deja o chestie de siguranta nationala.

tutu Incepe „marea Militarizare” !

Tutuianu deschide portile Institutului Cantacuzino

Asa ca „marea militarizare” care va debuta cu transformarea Institutului „Cantacuzino” intr-o unitate militara nu este chiar o idee atat de „comunista” cum se vor grabi multinationalele sa urle ca din gura de sarpe…

Revine in doi-trei ani

Nu cu multa vreme in urma, ministrul Sanatatii anunta ca la Institutul „Cantacuzino” s-ar putea produce din nou vaccinuri, termenul cel mai optimist fiind de doi-trei ani. Iata insa ca ministrul Apararii grabeste si mai mult lucrurile, acesta anuntand ca in maxim trei saptamani va prezenta un proiect normativ prin care Institutul „Cantacuzino” va fi considerat unul de importanta strategica si, drept urmare, nu doar ca va trece in subordinea MApN, dar va deveni chiar o unitate militara. La randul sau, premierul Tudose s-a aratat de acord cu miscarea de forta a statului roman, apreciind ca specialistii de acolo sprijina proiectul si ca „poate o mana militarizata la conducere va da rezultatele scontate”.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!