DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » In Padurea SRI iese primul Capsuna!

In Padurea SRI iese primul Capsuna!

Autor:

Pe 22 februarie dezvaluiam ca generalul Dan Valentin Capsuna se afla in „pole position” pentru preluarea conducerii operative a Serviciului Roman de Informatii, post lasat liber dupa plecarea intempestiva a „titularului” Florian Coldea. Din acel moment, au fost aruncate nenumarate „fumigene” pe piata zvonurilor,inclusiv posibilitatea aducerii unei femei la „carma” SRI-ului, parca din incercarea disperata de a agita apele si asa destul de tulburate, in ultima vreme, ale principalului serviciu secret al tarii.

 

copaci In Padurea SRI iese primul Capsuna!

Pe 28 martie se va sti cine se va instala la butoanele operative ale serviciului

Iata insa ca informatii de ultima ora arata ca zarurile ar fi fost deja aruncate si, daca nu se mai intampla vreo „minune” de ultima ora, data de 28 martie ar putea confirma ca generalul Dan Valentin Capsuna, singurul sereist care a prins spioni pe bune dupa Revolutie, va trece la butoanele operative ale Serviciului Roman de Informatii, ca prim adjunct.

Stop game!

Nu mai este un secret ca si in SRI lucrurile au inceput sa scartaie, falia dintre cele doua mari tabere care incep sa se distinga la orizont riscand sa se extinda pe zi ce trece. Iar aceste „jocuri duble” care de-abia mijesc in interiorul serviciului nu ar face decat sa dauneze grav activitatii unui SRI care, dintre toate structurile informative europene, s-a remarcat ca fiind printre cei mai loiali parteneri ai americanilor. Drept urmare, este imperios necesar ca la conducerea operativa sa fie instalat un conducator care sa poate ordona „stop game”, mai ales atunci cand este vorba despre un joc dublu. Asa ca, desi in ultimele zile s-au depus eforturi sustinute pentru „deturnarea” nominalizarii care pare sprijinita de o mare parte a sistemului si a celorlalte institutii interne si internationale cu care colaboreaza SRI-ul, totul s-a rezumat doar la niste „fumigene” jalnice. Si, cu fiecare zi care trece, cu atat cresc sansele ca actuala stare de incertitudine de la nivelul serviciului sa inceteze, cel mai daunator pentru capacitatea de reactie a SRI-ului fiind „balansul” pe care acesta l-ar putea face intre diversi poli de influenta, fie ei politici sau externi. De altfel, dorinta de unitate pare sa fie si unul dintre argumentele forte ale sustinatorilor tot mai numerosi care cred ca, in primavara aceasta, in „padurea” unde se afla sediul SRI primul adjunct va fi … Capsuna! Chiar daca asta ar strica jocurile celor care au riscat totul pe o singura carte, sperand ca vor putea profita imediat de pe urma „puciului mascat”…


1 Comentariu la In Padurea SRI iese primul Capsuna!

  1. Canarul

    Q vine de la IQ sau de la Magazin?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!