DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ii vine randul si lui Basescu…

Ii vine randul si lui Basescu…

Autor:

Dupa ce a taiat cu un sfert salariile si pensiile romanilor pe baza unei simple ”erori de prognoza economica”, Traian Basescu a strans apoi cureaua bugetului pentru a unidirectiona buna parte din banii ramasi la dispozitia ministerelor pentru  proiecte speciale in Republica Moldova. De ce? Desigur, in niciun caz de dragul pemepistului Eugen Tomac sau ca nu mai putea o ”jivina” politica precum ”parintele” sistemului ticalosit de nevoile basarabenilor. Si doar pentru ca, asa dupa cum bine isi mai amintesc unii dintre cei care i-au fost aproape atata amar de vreme, acestuia ii intrase in cap sa ramana presedinte! Si daca nu se mai putea al Romaniei, atunci barem al Republicii Moldova! Motiv pentru care, sa nu uitam, si-a si luat cetatenia tarii vecine si si-a anuntat chiar intentia publica de a candida la Presedintia Republcii Moldova!

 

02sds03 Ii vine randul si lui Basescu...Iata insa ca, la aceasta ora, Traian Basescu nici macar nu mai este un simplu cetatean al Republicii Moldova, Curtea Suprema de Justitie de la Chisinau respingand recursul depus de acesta impotriva Decretului din 3 ianuarie 2017. Prin care presedintele rusofil Igor Dodon ii satisfacea un mic capriciu ”Tarului” Vladimir Putin, retragandu-i lui Traian Basescu cetatenia moldoveneasca. Si implicit spulberandu-i astfel visul de a mai putea candida vreodata, cu sanse oricum tot mai mici, ce-i drept, la Presedintia Republicii Moldova!

Miliarde duse pe apa Prutului…

Astfel ca sumele tot mai mari bagate haotic de Romania in Republica Moldova, mai ales spre sfarsitul celui de-al doilea mandat al lui Traian Basescu la Palatul Cotroceni sunt acum ca si pierdute. 02 01213 Ii vine randul si lui Basescu...Si uite cum, cu toata ”imunitatea” pe persoana fizica de care se bucura inca in fata ”creatiei” sale binomice din sistem  s-ar putea sa-l ia totusi cineva la intrebari si pe Basescu despre ”risipa” de generozitate financiara revarsata asupra Republicii Moldova, tocmai intr-o perioada in care acesta se afla intr-o pre-campanie electorala cu costisitoare ”bai de multime” efectuate periodic la Chisinau…


5 comentarii to Ii vine randul si lui Basescu…

 1. cobe

  Miliarde de euro s-au dus pe apa Nistrului? si cele 20 de miliarde de euro imprumutate fara acordul parlamentului cum a ramas,tot pe apa sambetei s-au dus?

 2. Suciu

  Chioru credea ca ai mai fraiereste și le fartatii Basarabi s-o facă regină 👑 pe amanta Nuți spaima puți a constituții a Americii a virtuți coasteiricii și a gravidității. Numa ca nu sunt asa prosti ca noi.

 3. gxg

  E mai mult decât România! (Moldova)

 4. Boros

  Oftica e mare ca v-o luati pe coaja de la Statul Paralel. Si pe pariu ca Base nu va face niciodata puscarie?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!