DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Hogeacul lui Oprea de la ”Doi s’un sfert”, asigurat de DGIA!

Hogeacul lui Oprea de la ”Doi s’un sfert”, asigurat de DGIA!

Autor:

Desecretizarea protocolului dintre Directia de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului de Interne si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a carui existenta a fost dezvaluita in exclusivitate de ”National” continua sa produca frisoane marelui beneficiar al acestei intelegeri secrete. Care este nimeni altul decat fostul vicepremier, cel care ajunsese sa confunde Justitia din Romania cu un ”stabor” unde dreptatea se impartea pe persoana fizica, in functie de diversele interese ale cotizantilor la ”interesul national”.

 

02 0dfdfd3 Hogeacul lui Oprea de la ”Doi s’un sfert”, asigurat de DGIA!Astfel, un punct extrem de nevralgic al protocolului este cel care prevedea ca procurorii de la Parchetul de pe lana Curtea Suprema si ofiterii acoperiti ai ”Doi s un sfert” sa se tina reciproc la curent, zi si noapte : ” In cauze complexe sau ori de cate ori partile apreciaza necesar, cooperarea efectiva se realizeaza pe baza unor planuri comune, cu precizarea  sarcinilor concrete ce revin fiecareia”. Insa dincolo de echipele si planurile comune de actiune, protocolul dintre DIPI si Parchetul General recunostea existenta unor locatii conspirate, altele decat cele oficiale, unde procurorii si ofiterii acoperiti sa se vada ca sa stabileasca pe cine mai ”paradesc” cu vreun dosar. Culmea este insa ca, dupa cum dezvaluiam zilele trecute, asigurarea conspirativitatii locatiilor folosite de catre generalul Gabriel Oprea ii revenea unui ofiter din structura de conducere a Directiei Generale de Informatii a Armatei, desi prin protocol se scrie negru pe alb ca acolo se vedeau procurorii cu cei de la serviciul secret al MAI, ci nu al MApN!

La doua capete

Desi Gabriel Oprea conducea de facto Ministerul de Interne, ”damblaua” vicepremierului era ca ”hogeacul” unde isi avea intalnirile de taina sa fie asigurat de Burete, ofiterul de incredere detasat si in ziua de astazi in structurile de conducere ale Directiei Generale de Informatii a Armatei. Ceea ce si poate explica, de altfel, de ce ”mana lunga” a generalului Marian Hapau i-a ajuns pe atatia rivali de-a lungul vremii. Deci, pe langa strania ironie a sortii ca ”protectia” informativa a celor de la ”protectia interna” din cadrul MAI sa fie asigurata de un sereist de la informatiile militare, ramane marele semn de intrebare cu privire la existenta in protocolul secret dintre ”Doi s un sfert” si PICCJ a prevederii ca ”schimbul de informatii, date, documente si materiale se efectueaza la sediul unitatilor de parchet sau in locuri anume stabilite de conducatorii acestora si sefii structurilor centrale sau teritoriale ale DIPI”. Deci ”in locuri anume stabilite”…


1 Comentariu la Hogeacul lui Oprea de la ”Doi s’un sfert”, asigurat de DGIA!

  1. Anonymous

    Intrebare
    cum a ajuns acest maior in rezerva numit Oprea din maior /r/ fost bodyguard al lui Miron Cozma, la gradul de general/r/ cu PATRU stele ? pe ce merite militare Stie cineva? Chiar nu intereseaza pe nimeni problema asta??


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!