DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Hermannstadt, noul Scornicesti!

Hermannstadt, noul Scornicesti!

Autor:

Primaria Sibiu achita la greu factura pentru o entitate privata de fotbal care se numeste… F.C. Hermannstadt! Si care, ce-i drept, parcurge un sezon foarte bun in liga a doua, aflandu-se in carti inclusiv pentru promovare. Ceea ce nu poate explica insa cum de Primaria Sibiu nu plateste din banii contribuabililor bani grei pentru o echipa care barem sa se numeasca FC Sibiu, pentru a se indeplini astfel si conditia de a zice ca se face reclama orasului.

 

stadion 720x465 Hermannstadt, noul Scornicesti!

Iohannis va putea face bai de multime pe un stadion modernizat cu 17 milioane euro

Iata insa ca de parca nu ar fi fost de ajuns ca este la zi cu facturile emise de FC Hermannstadt, primarul Astrid Fiodor tocmai ce a anuntat public ca Primaria Sibiu va demara cea mai mare investitie din acest an, in valoare de 17 milioane euro, in modernizarea Stadonului Municipal. Adica de 17 milioane de euro de la bugetul primariei nu va fi construit vreun stadion „bijuterie” nou, ci doar va fi modernizat cel existent.

johannis primar 661x500 Hermannstadt, noul Scornicesti!

DSC00007

Iar singura explicatie data a fost ca deciza a fost luata pentru a asigura conditii cat mai bune echipei FC … Hermannstadt!

Cea mai mare investitie

De parca nu ar fi fost de ajuns „legenda” ca la intrarea in Sibiu este „filtru” la „cumetrii” sasi ai actualului presedinte al Romaniei pentru toti cei care vor sa-si relocheze afacerile aici, o noua decizie a factorilor locali face ca orasul de pe Cibin sa fie vazut tot mai mult ca un nou Scornicesti. Pentru ca desi poarta titylatura germanizata de F.C. Hermannstadt, fara ca asta sa si insemne ca ar fi  echipa Forumului Democrat al Germanilor din Romania, ci doar una puternic sustinuta financiar de catre chiar Primaria Sibiu, clubul aflat pe o pozitie fruntasa in a doua divizie tocmai ce a primit o noua veste minunata.

fc hermannstadt 1 720x405 Hermannstadt, noul Scornicesti!

Hermannstad joaca cu Primaria Sibiu pe tricou

Si care, ce-i drept, le-a taiat elanul contracandidatelor al promovare, care deja sunt sigure ca la ce mare amator de sport este Klaus Iohannis, fostul primar al Sibiului, care-si petrece toate week-end-urile mai mult sau mai putin prelungite acasa, va avea propria echipa de suflet in Liga 1! Iar cum stadionul din oras probabil nu ofera conditii „civilizate” pentru viitoarele bai de multime ale „neamtului”, actualul primar a anuntat ca in maxim doua saptamani va fi gata proiectul tehnic pentru o investitie de nu mai putin de 17 milioane de euro, cea mai mare din acest an, pentru modernizarea arenei municipale…!    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!