DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Haineala, pe urmele lui Lazar!

Haineala, pe urmele lui Lazar!

Autor:

Dupa cum dezvaluiam cu putina vreme in urma, Oana Schmidt Haineala a refuzat propunerile actualei coalitii de guvernamant de a fi nominalizata atat la sefia Directei Nationale Anticoruptie, cat si la cea a nou-infiintatei Sectii pentru investigarea magistratilor. Si asta pentru ca adevarata tinta a strategiei Oanei Schmidt Haineala este functia de procuror general al Romaniei. Una care devine oricum vacanta in luna martie, indiferent ca Tudorel Toader va rata pana atunci revocarea lui ”nea Gusti”, cel care deja trage de timp in cel mai jenant mod cu putinta.

 

haineala Haineala, pe urmele lui Lazar!

Oana Schmidt Haineala vrea sa- ia locul lui Augustin Lazar

Astfel ca, in luna martie a anului viitor cel mai tarziu, ministrul Justitiei va trebui sa propuna noul procuror general. Iar din cate reiese din informatiile noastre, Toader nu are decat o singura alternativa : Oana Schmidt Haineala. augustin lazar 2 Haineala, pe urmele lui Lazar!Cea care de altfel se afla in grafic cu aplicarea strategiei sale, dupa ce a cerut Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii incetarea detasarii sale la Ministerul Justitiei. Pentru ca, nu-i asa, nu ar fi dat chiar bine pentru aparatul de propaganda hastagian ca ministrul Justitiei sa o nominalizeze  procuror general direct pe sefa Corpului sau de control.

Ultimul hop

Cei care o sustin pe Oana Schmidt Haineala pentru a-i lua locul lui Augustin Lazar in fruntea Parchetului General mizeaza probabil pe spiritul de ”vendetta” al acesteia. Mai ales ca, fina cunoscatoare a sistemului, Haineala a fost ”fracturata” cu cate un dosar de catre Directia Nationala Anticoruptie cam de  fiecare data cand era sa prinda cate un post mai bun. Astfel ca nu va fi loc de coabitare cu rivalii sai din Justitie, fiind de asteptat ca Haineala sa nu faca nici vreo figura trista precum pasivitatea lui Felix Banila, cel pe care l-a instalat cam degeaba in fruntea  DIICOT-ului. Si, totusi, initiatii sistemului zic ca Haineala ar mai avea de sarit un ultim hop pentru a-si vedea visul cu ochii : taierea ”legaturilor primejdioase” cu ”personajul veninos” Lucian Pahontu….


2 comentarii to Haineala, pe urmele lui Lazar!

  1. Ioana M.

    ..Si cu ale dnei K.
    ..Ca 4pezii sigur o s o voteze.

  2. zap

    Totuși, hă ineala asta s-a dezis de băsău a care-i sluga credincioasă a fost ?!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!