DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Grindeanu, sah mat la Antifrauda!

Grindeanu, sah mat la Antifrauda!

Autor:

In urma cu doar cateva zile scriam ca premierul Sorin Grindeanu trebuie sa intre odata si odata si in „painea” Fiscului si „sa rupa pisica” numirii unei noi conduceri a Directiei Generale Antifrauda Fiscala din carul ANAF. Si uite ca prim-ministrul chiar „a  rupt-o”, intr-un moment in care lupta surda dintre liderii PSD si ALDE pentru promovarea propriilor oameni ameninta sa afecteze si mai mult imaginea si asa-sifonata a unei structuri de care, totusi, este atat nevoie in Romania zilelor noastre.

 

grindi 2 Grindeanu, sah mat la Antifrauda!

Marius Florea, pus şef la DGAF de premier

Iar Sorin Grindeanu s-a dovedit mai mult decat inspirat, dand sah si mat tuturor celor care se chinuiau „sa mute casutele” in ultima vreme, premierul dand semnalul resetarii din interior a Antifraudei, prin numirea la conducerea acesteia a unui specialist „pur sange” in combaterea si, mai ales, investigarea fraudelor. Poate chiar cel mai bun care exista in sistemul fiscal pe acest domeniu, la momentul de fata.

florea Grindeanu, sah mat la Antifrauda!

Marius Florea

Este vorba despre un membru al gruparii asa-numitilor „lupi tineri” finantisti, Marius Florea, care a coordonat pana acum nenumarate activitati pe linia combaterii evaziunii si fraudelor fiscale, avand inclusiv un master in investigarea fraudelor sustinut la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

Gata, se schimba foaia

Poate ca nu exista misiune mai grea printre toti membrii cabinetului Grindeanu decat cea care il asteapta, de acum inainte, pe noul sef al Directiei Antifrauda,  Marius Florea. anafu Grindeanu, sah mat la Antifrauda!Cel desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu sa schimbe total imaginea structurii pe care a preluat-o practic la limita de jos a credibilitatii si, in acelasi timp, sa asigure si intensificarea combaterii adevaratei evaziuni fiscale, pentru ca prin banii astfel adusi la buget sa se poata sustine si onora ambitiosul program de guvernare al PSD-ului. Insa poate cel mai important este ca Florea a lucrat pana acum doar pe aceasta linie, fiind specializat tocmai in investigarea fraudelor, un capitol la care Antifrauda a suferit atat de mult pana acum. Pentru ca, in isteria colectiva generata de „hinghereala” micilor investitori autohtoni, majoritatea inspectorilor se multumeau sa trimita organelor de cercetare penala plangeri „copy-paste”, umfland din burta prejudiciile, ceea ce si explica de ce dosarele cadeau apoi, unul dupa altul, in instanta. Asa ca Marius Florea are acum ocazia sa demonstreze ceea ce stie si sa transforme Antifrauda intr-o structura de elita, in care chiar sa se investigheze adevaratele mari cazuri de frauda, ci nu sa fie terorizati doar chioscarii patriei.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!