DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Grindeanu, pus de FMI pe urmele lui Viktor Orban

Grindeanu, pus de FMI pe urmele lui Viktor Orban

Autor:

Iata ca se apropie de sfarsit „odiseea” din Romania a germanului Johannes Burghold, directorul firmei de apartament din Voluntari, Transeach International, in pixul caruia ajunsesera sa stea toate numirile managerilor si membrilor consiliilor de administratie ale celor mai profitabile companii de stat din tara noastra.

 

grindeanu sorin Grindeanu, pus de FMI pe urmele lui Viktor OrbanSi asta cu toate ca, dupa cum a demonstrat-o seria de dezvaluiri din „National”, Burghold ii intervieva pe concurenti in romana, fara ca habar sa aiba insa de limba noastra! Si uite ca, totusi, dupa ce guvernul tehnocrat a fortat implementarea cu orice pret a paguboasei OUG 109 privind conducerea corporatista a companiilor de stat, Sorin Grindeanu tocmai ce este pe cale sa ia taurul de coarne si sa dea o noua ordonanta de urgenta, care sa anuleze multe din prevederile celei dintii. Culmea este insa ca, in ceea ce priveste domeniul bancar cel puti, „impulsul” a venit tocmai de la Fondul Monedar International.

Salvarea CEC!

CEC bank Grindeanu, pus de FMI pe urmele lui Viktor OrbanIar dupa ce au constatat ca prevederile OUG  109 sunt exact pe dos cu cele din legea bancara, expertii FMI au recomandat Guvernului Romaniei sa renute la numirea unei conducere corporatiste la CEC Bank sau Eximbank.

burghold Grindeanu, pus de FMI pe urmele lui Viktor Orban

Johannes Burghold scapă CEC BANK din mâini

Asta desi, in privinta CEC Bank cel putin, se intrase pe ultima suta de metri a procedurilor, firma germanului Johannes Burghold, cunoscut si drept „sageata” influentei familii de bancheri Rothschild, predase lista scurta din care sa fie alesi cei noua membri ai Consiliului de Administratie ai uneia dintre cele mai profitabile companii romanesti de stat. Si uite ca este bun  si FMI-ul asta la ceva, daca a reusit sa-l convinga pe Sorin Grindeanu sa adopte o pozitie asemanatoare celei pentru care premierul Viktor Orban „defileaza” in sondajele electorale din Ungaria. Asa ca „preluarea” mascata a CEC Bank nu se va mai face, la fel cum, dupa cum sustin sursele noastre, cel putin in acest an nu se va opera nici listarea la bursa a Hidroelectrica SA, in ciuda insistentelor venite de afara…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!