DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!

Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!

Autor:

„Defectarea” premierului Sorin Grindeanu de la linia programului de guvernare al Partidului Social Democrat s-a produs in luna martie, atunci cand consilierul prezidential Sandra Pralong i-a acordat credit nelimitat. Insa, dupa cum sustin sursele noastre, nu neaparat din partea sefului statului, ci a controversatului miliardar George Soros! Cel a carui retea globala, dupa ce si-a revenit din degringolada de care fusese cuprinsa odata cu victoria zdrobitoare a stangii la alegerile parlamentare din 11 decembrie a trecut in forta la „resetarea” asa-numitelor forte democratice.

 

Sorin Grindeanu 07 395x500 Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!Iar incercarea de salvare a ce se mai poate salva se va baza pe o halucinanta alianta intre „rebelul” Sorin Grindeanu si Uniunea Salvati Romania. De asemenea, prin „realimentarea” manifestatiilor din Piata Victoria, invocata „executie” a lui Grindeanu fiind de aceasta data pretextul folosit de aceiasi vechi „papusari” pentru scoaterea „tinerilor frumosi si liberi” in strada. Si in timp ce liberalii au refuzat sa participe la noua constructie transpartinica, promitand in schimb „sprijin total” pentru orice pachet legislativ venit din aceasta tabara, Grindeanu va incerca marea cu degetul. Cel mai probabil prin fortarea crearii unei formatiuni in care numiri surprinzatoare ca Nicusor Dan in fruntea Internelor, Cristian Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene sau Bizgan Gayral Oana Mioara la Ministerul Economiei va avea rolul sa bulibaseasca astfel cu totul si asa fracturata clasa politica si societate romaneasca. Adica sa reprezinte „declicul” pentru „marea destabilizare” a tarii, operatiune pe care „National” a dezvaluit-o de altfel in urma cu putina vreme, cand titram „E prea multa liniste in Romania…”

Racolat de trei luni

sandra pralong SITE 500x500 Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!Dezvaluirile „National” despre Sandra Pralong au indicat-o pe aceasta ca principala curea de transmisie dintre  miliardarul George Soros, cel aflat intr-un razboi pe viata si pe moarte atat cu Administratia Trump, cat si cu state precum Israelul sau Ungaria si „fortele democratice” din Romania. Forte carora li s-a adaugat, in urma cu trei luni, chiar sub ochii nepasatori ai liderilor pesedisti si premierul Sorin Grindeanu. Cel care, ademenit de catre insistenta Sandra Pralong a cedat mirajului de a i se asigura un cu totul alt spate politic, devenind astfel „Calul Troian” din interiorul PSD. Un partid care, in timp ce inghitea cu nonsalanta „momeala” cu mult mediatizata ruptura intre Nicusor Dan si Cristian Ghinea, nu mai avea ochi si pentru „barna” Grindeanu din propriul ochi. Mai mult, dezmeticindu-se destul de tarziu, liderii PSD-ului traditional se tem acum mai mult ca oricand ca „premierul lor” nu va ezita prea mult daca i se va cere sa devina, alaturi de Nicusor Dan, Cristian Ghinea sau Bizgan Gayral un simbol al noii „rezistente” care se pregateste in Piata Victoriei…

georgesoros 720x480 Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!


3 comentarii to Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!

  1. viorel dan

    Hotul striga hotii !!!

  2. berlogea

    Asa ceva?

  3. cornelg

    Dle tache esti-in continuare, cel mai tare!Sursele astea-atat de iute varsatoare de stiri super documentate si confirmate dintr-o parte,unde au fost ele pana acum de te-au facut sa vii cu superdezvaluirile atat de tarziu?Ia sa ne prezinti dta o analiza a conflictului dintre Iliescu si Roman,Basescu si Tariceanu,etc-ca toate sunt de mare actualitate si cine are surse trebuie sa le valorifice la maximum.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!