DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Greii PNL se dau dupa PSD!

Greii PNL se dau dupa PSD!

Autor:

Ce-i drept, mai sunt cateva luni bune pana la congresul in care Partidul National Liberal isi va alege viitoarea conducere, insa jocurile de culise sunt deja in plina desfasurare. Iar in timp ce naivul Ludovic Orban isi inchipuie ca s-a inscris din nou intr-o competitie pe fata, in care are sorti de izbanda, alti „grei” ai partidului prefera sa atace aceasta problematica printr-o strategie total schimbata. Astfel ca, in timp ce Marian Petrache s-a dat deja lovit iar Vasile Blaga nu mai maraie la nimeni, pana si altfel guralivul Teodor Atanasiu a priceput ca este mai bine sa-si tina gura si sa mearga „pe burta”, pana la momentul oportun cand „nucleul dur” sa atace sefia partidului.

 

blaga Greii PNL se dau dupa PSD!

Blaga, Petrache si Atanasiu merg la doua capete

Iar teama cea mai mare a majoritatii asa-numitilor „baroni” liberali, indiferent ca provin din randurile fostului PDL sau a vechiului PNL nu o repezinta PSD-ul, ci faptul ca se va incerca „aspirarea” partidului de catre USR. Pentru ca asta este „pofta” presedintelui Klaus Iohannis, cel caruia consilierii germani i-au harazit rolul de viitor „el lider maximo” al intregii dreptei politice. Ceea ce, desigur, nu are cum sa le convina oamenilor care au dus greul polului politic de dreapta atata vreme. Si care, extrem de pragmatici, apreciaza de asemenea gestul de curtoazie facut de rivalii pesedisti care, dupa victoria zdrobitoare de la alegerile parlamentare din 11 decembrie, nu s-au mai apucat de deja traditionala „mare epurare”.

petrache Greii PNL se dau dupa PSD!

Petrache

Mai mult chiar, noul guvern a lasat, fie si pe sestache, usite deschise pentru ca oamenii de casa ai „greilor” din PNL sa poata fie sa-si pastreze functiile, fie chiar sa se invarta de niste functii si mai bune.

Mai bine cu smecherii…

Multi liderali liberali, mai ales cei din vechea garda sunt convinsi ca au sarit din lac in put, dupa ce planul de preluare a conducerii USR si apoi a PNL-ului de catre Dacian Ciolos a fost schimbat din mers, acum insusi Klaus Iohannis fiind cel care isi proclama „hegemonia” asupra dreptei politice.atanasiu Greii PNL se dau dupa PSD!Si cum, desi harjaiti in atatea jocuri politice si combinatii aferente, „baronii” liberali stiu bine ca nu este nicio sansa sa mai faca vreo „ghidusie” cu „neamtul”, acestia nu sunt din cale afara de entuziasmati de a accepta numirea unei „marionete” la conducerea PNL. Cel putin pana ce Iohannis, spre sfarsitul mandatului, isi va putea intra pe fata in paine. Asa ca multi dintre oamenii ramasi loiali lui Blaga, Petrache sau Atanasiu s-au decis ca mai bine merg la pierdere pe plan politic cu smecherii de la PSD, decat sa renunte la influenta pe care inca si-o exercita aupra aparatului de partid, strict prin promovarile pe care le mai pot „ciupi” pentru acestia. Asa ca, pur si simplu, vor merge la doua capete pana in preajma alegerilor interne, mai ales daca PSD-ul nu ii va calca pe bombeuri in toata aceasta perioada.


1 Comentariu la Greii PNL se dau dupa PSD!

  1. Raspopitul

    Niste ragalii. Unde-i bine nu-i de mine , unde-i rau hop si eu. Ma intreb, cu sinceritate daca mai exista PNL? Sasalaul i-a ghicit punctul nevralgic a lui Crin Antonescu si la obligat la retragere, caci altfel iesea mare zarva la Parlamentu European. Cacarau isi toaca bani pe la Bruxelles si il doare in spit de PNL. Urmasii Bratienilor sunt niste jalnice slugi.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!