DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Ghita trimite DNA la origini!

Ghita trimite DNA la origini!

Autor:

Achitarea definitiva a lui Romeo Florin Nicolae, fost vicepresedinte al ANAF si director general al Directiei Antifrauda are o insemnatate simbolistica mult mai incarcata decat adaugarea la o statistica tot mai ingrijoratoare cu privire la procurorii anticoruptie care isi iau „flit” in instantele de judecata. Pentru ca initiatii sistemului isi aduc bine aminte ca Romeo Florin Nicolae, cel absolvit acum de orice vina, dupa ce magistratii Curtii de Apel Ploiesti au decis  ca „probatoriul nu este de natura a determina concluzia ca fapta exista, constituie infractiune si a fost savarsita” a fost o miza cu o insemnatate mult mai mare decat un dosar de coruptie, fie el si unul spectaculos mediatizat.

 

sebi ghita Ghita trimite DNA la origini!

Romeo Florin Nicolae era „omul lui Ghita”

Si asta pentru ca, odata cu inculparea lui Romeo Florin Nicolae, defunctul „binom” a schimbat macazul anchetelor, preferand sa aleaga calea hei-rupista, dar cu rezultate imediate, decat intortocheatelor cai de intocmire a probatoriului necesar unui „dosar beton”.

romi Ghita trimite DNA la origini!

Romeo Florin Nicolae

Asta desi, nu de putine ori poate, intentiile au fost mai mult decat onorabile. Dar uite la ce s-a ajuns, prin decizia sa definitiva, Curtea de Apel Ploiesti trimitand practic DNA-ul inapoi la origini, spre marea satisfactie a „fugarului” pe care nu-l cauta nimeni Sebastian Ghita…

Operatiunea „Vinerea neagra”

„Legenda” care circula la vremea executiei publice a lui Romeo Florin Nicolae din fruntea Antifraudei spunea ca aceasta a intervenit la putina vreme dupa ce „omul lui Ghita” autorizase declansarea Operatiunii „Vinerea Neagra”. Era vorba despre efectuarea unor controale de amploare la toate hypermarket-urile din marile orase, in frunte cu Bucurestiul, inspectorii de la Antifrauda urmand sa ia cu asalt casele de marcat tocmai vinerea, la ora de varf a incasarilor. Ceea ce ar fi trebuit sa demonstreze ca marea evaziune era facuta tocmai de multinationale, „bomba” ce s-ar fi incadrat perfect proiectului trecerii la nationalism gandit si asumat la acea vreme de premierul Victor Ponta si de principalul sau sfatuitor, Sebastian Ghita.

armata Ghita trimite DNA la origini!

Isteria „Armatei Antifrauda” a inceput dupa ratarea „Vinerei Negre”

Iata insa ca „Vinerea Neagra”, nu doar ca nu a mai venit, dar toti cei implicati au intrat apoi in malaxorul Justitiei. Primul sacrificat fiind Romeo Florin Nicolae, cel despre care se spune ca ar fi ajuns in fruntea Antifraudei in urma unui telefon al lui Sebastian Ghita, cu toate ca oficial fusese numit un alt sef, cu o ora inainte. Dar cum Ponta nu-i putea refuza nimic lui Ghita, „s-a schimbat schimbarea” imediat!

L-au facut turceste!

Si chiar daca odata identificata „tinta” Romeo a existat varianta sa se mearga pe drumul demonstrarii legaturilor dintre acesta si Ghita, graba de a se prinde buletinele de stiri a dus sa i se faca un dosar „turcesc” sefului Antifraudei, inculpat pentru ca ar fi primit 5.000 de euro. Si cu un rechizitoriu halucinant al „structurii de elita” de la DNA Ploiesti, prin care acestuia i se reprosa ca fiind in concediu cu familia la mare, in Turcia, s-a intalnit cu un vechi prieten din copilarie, fostul patron al Petrolului Ploiesti. Si ca a ramas mai mult la masa cu acesta si nu si-a achitat partea lui de nota! Si cum graba strica treaba, normal ca acum CA Ploiesti a dat achitare….


1 Comentariu la Ghita trimite DNA la origini!

  1. TERENTE

    ARATARI BIOLOGICE PRECUM GHITA CU NEAMUL LUI DE SCURSURI, GUNOAIE UMANE, TICALOSI, BANDITI SI MAFOTI TREBUIE REEDUCATI 100 DE ANI DE CATRE GORILELE DIN JUNGLA AMAZONIANA.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!