DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Geoana, facut de slugi!

Geoana, facut de slugi!

Autor:

Presedintele de-o noapte se impauneaza iar prin oras ca, mai nou, ar fi „omul progresistilor” sorosisti care au un plan secret pentru controlul politic al tarii noastre, profitand din nou, nici el nu mai stie a cata oara, de functia de la Asociatia Institutului Aspen Romania. Numai ca „vrajeala” lui Mircea Geoana nu mai are acelasi efect fatal ca pana acum, prea putini dintre „cotizantii” din high-life-ul bucurestean mai punand acum „botul” la proiectele „faraonice” ale acestuia. Despre care pana si fostii „locotenenti” au ajuns sa dea a lehamite din mana, catalogandu-l drept un „paduche” financiar, care se umfla de unul singur, doar-doar o mai prosti pe careva.

 

geoa Geoana, facut de slugi!

Preşedintele de o noapte” nu mai prosteşte pe nimeni

Iar reticenta fata de „ofertele de nerefuzat” ale expiratului politician pare sa fi devenit tot mai fatisa dupa ce in lumea buna a inceput sa se rada de acesta ca pana si afaceristul Virgil Calina, cunoscut ani buni prin oras drept „sluga lui Geoana”, care ii platea de la mesele la Snagov pana la vacantele exotice din insula Aruba alaturi de „Mihaela, dragostea mea”, a ajuns sa-l tepuiasca pe cel care, sa nu uitam, era sa conduca Romania. Si asta pentru ca, dupa ce i-a cumparat vila de pe strada Cucu Starotescu, in zona de fite dintre bulevardul Aviatorilor si Calea Dorobanti, „regele sampaniei” Calina i-ar fi promis lui Geoana ca-l va procopsi cu un apartament de lux in viitorul imobil pe care il va construi pe acest amplasament. Numai ca, dandu-si seama, dupa atata amar de vreme in care a cotizat la greu, la fel ca atatia altii,  la „pusculita” de partid, pe fundatie sau pe persoana fizica a familiei Geoana, fostul lider pesedist nu mai reprezinta nimic in Romania zilelor noastre, Calina a transformat totul intr-o simpla combinatie imobiliara.

aruba Geoana, facut de slugi!

Vacanţele exotice ale cuplului Mihaela şi Mircea în exotica insulă Aruba erau achitate de către “regele şampaniei”

Negociind astfel in secret pasarea achizitiei de un milion de euro, contra unui comision de rigoare, bineinteles. Si cu Geoana scos din schema…

Pe spinarea lui lie Nastase

virgil si meda calina Geoana, facut de slugi!

Virgil şi Meda de Silvania Călina, “cotizanţi” de tradiţie ai familiei Geoană

Virgil Calina si sotia sa Meda de Silvania si-au facut un nume in oras cu „cartea de vizita” de nasi ai lui Ilie Nastase. Familia Geoana Geoana, facut de slugi!De altfel, de pe urma imaginii excelente pe care fostul tenisman o are in Franta, Calina a ajuns un fel de „rege al sampaniei”, cum ii place sa i se spuna, prin firmele sale importand in Romania tot felul de licori fine si extrem de scumpe precum Dom Perignon, Moet&Chandon, Veuve Clicquot, Hennessy sau Perrier. Insa Calina a tras zdravan nu doar „pe carca” lui Ilie Nastase, fiind mult timp un fel de „tucalar” al lui Mircea Geoana. Asa ca, atunci cand lumea se minuna ca „generosul” Geoana se risca sa dea vreo masa la Snagov, de fapt nota de plata era de fapt achitata la sfarsit de catre Virgil Calina. Si dupa cum dezvaluia in exclusivitate „National”, cam la fel stateau lucrurile si in vacantele de lux petrecute de Mihaela si Mircea Geoana in tot felul de locatii exotice si exclusiviste, precum Insula Aruba. Iar in timp ce familia Calina se lauda  ca isi petrece concediile cu familia Geoana, in schimbul acestei „onoare”, afaceristul platea la urma nota de plata, „la gramada”.

„Ciugulitor” de donatii

Toata viata lui publica, Mircea Geoana s-a inconjurat de „cotizanti” care visau la destine politice de exceptie garantate de catre acesta. Si probabil ca avea si Geoana talentul lui, de a reusit sa-l prosteasca si apoi sa-l „sifoneze”, dupa ce i-a acceptat ceasurile de lux, pana si pe un politician ca Marian Vanghelie, care avea totusi o scoala a vietii. Oricum, ani de zile, prin cele 15 fundatii si alte asociatii si ONG-uri conduse din umbra de „triada” Mircea – sotia Mihaela si soacra Margareta Costea, familia politicianului a „ciugulit” sponsorizari si donatii la greu.

vila Geoana, facut de slugi!

Vila buclucaşă din strada Cucu Starotescu

Astfel, numai pe Asociatia Institutului Aspen Romania are garantata o „cotizatie” anuala de 500.000 de euro din partea unor multinationale sau institutii bancare precum  Raiffeisen Bank. Iar „reteaua Geoana” in domeniul societatii civile s-a intins atat de mult, incat acesta a ajuns sa „tricoteze” noi ONG-uri nu doar alaturi de sotie si soacra, dar si de nepot sau chiar secretara sa! Iata insa ca, dupa ce pe val a venit „societatea civila” racordata direct la conducta financiara sorosista, succesul in domeniu al lui Mircea Geoana a fost serios diminuat.

Lasat fara casa

La doar trei zile dupa ce „Mirciulica” a fost exclus din PSD, vila de protocol de pe strada Cucu Starotescu nr. 3 unde familia Geoana locuia de ani buni, fara sa se oboseasca sa achite chiria si asa modica la statul roman a fost scoasa la licitatie. Iar primele informatii aratau ca un avocat reprezentand familia Geoana se inscrisese in cursa, pentru a recupera astfel imobilul cu un pret de pornire de 588.000 de euro, aflat in „zona zero” dintre Bulevardul Aviatorilor si Calea Dorobantilor si care avea etaj, mansarda, opt camere, o suprafata locuibila de 271 mp si un teren aferent de 550 mp. Numai ca, pe turnanta, a aparut afaceristul Virgil Calina, care a cumparat vila, prin firma sa DeSilva, pentru o suma de 906.000 euro plus TVA. Iar cum familia Calina detine un mic imperiu imobiliar, format din  hotelul Ramada North din Bucuresti, terenuri si constructii pe Soseaua Berceni, complexurile Park Residence din Predeal si Capitala si alte hoteluri in Mamaia sau Navodari, nu a uimit pe nimeni planul anuntat de acesta ca va demola pur si simplu vila si va construi aici un imobil de locuinte de lux. In care, dupa cum s-a zvonit imediat, Mircea Geoana avea garantat un apartament de lux, pentru ca s-a retras din cursa licitatiei. Iata insa ca „bietul” Mircea Geoana tot asteapta sa se construiasca blocul si ca „omul lui de casa” Virgil Calina sa-i dea apartamentul promis. Numai ca, asa cum orice nas isi gaseste nasul, uite ca DeSilva lui Calina se pare ca va recurge la revanzarea amplasamentului catre un puternic dezvoltator imobiliar, lasandu-l astfel pe Geoana cu buzele umflate…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!