DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Generalul Ciuca, decapat de Iohannis!

Generalul Ciuca, decapat de Iohannis!

Autor:

Iata ca dezvaluirea noastra cum ca decretul prezidential scris pe genunchi la Palatul Cotroceni il va lasa pe generalul Nicolae Ionel Ciuca nu doar fara sefia Statului Major General din cadrul Ministerului Apararii Nationale, dar si fara pensia pe care ar fi primit-o daca nu ar mai fi fost tarat in acest scandal fara precedent de politizare fortata a Armatei Romane a fost confirmata in instanta. Pentru ca motivarea judecatorului Curtii de Apel care a admis suspendarea decretului lui iohannis pune deja stavila planului acestuia de a ”smenui” seful Armatei Romane.

 

02 0aaa3 4 Generalul Ciuca, decapat de Iohannis!Ce-i drept insa, nu trebuie uitat ca nu doar Klaus Iohannis este principalul vinovat pentru pozitia umilitoare, inclusiv in fata partenerilor straini in care au fost pusi militarii Armatei Romane. Si nici consilierii prezidentiali care nu au fost in stare barem sa scrie un decret legal. Si nici generalul Nicolae Ionel Ciuca dupa acceptarea acestui rol ieftin in parodia regizata de la Cotroceni. Pentru ca fostul ministru al Apararii, Mihai Fifor este cel care a intarziat parci deliberat, cat a putut, derularea procedurilor legale, astfel incat generalul Scarlat sa poata prelua prin rotatie conducerea Statului Major General. Asa cum era stabilit cu mult timp inainte, ma ales ca acesta primise inclusiv girul total al NATO si al partenerilor strategici ai Romaniei.

”Indoiala serioasa de legalitate”

Astfel, parca pentru a nu mai lasa niciun loc de dubiu in cea ce priveste decizia finala a instantei, Curtea de Apel Bucuresti a motivat oficial ca a suspendat decretul presedintelui semnat de Klaus Iohannis si prin care acesta a prelungit mandatul generalului Nicolae Ionel Ciuca la conducerea Statului Major al Armatei deoarece ”exista o indoiala serioasa asupra legalitatii actului, iar incalcarea legii produce perturbare grava activitatii Armatei”! Astfel ca, daca i-ar pasa cu adevarat de soarta Armatei Romane, poate ca ar fi momentul ca presedintele Iohannis sa retraga singur decretul cu suspiciuni de ilegalitate, pentru a nu mai lasa Armata Romana atata timp fara sef, pana ce procesul derulat de Ministerul Apararii Nationale va parcurge toate etapele juridice.


3 comentarii to Generalul Ciuca, decapat de Iohannis!

 1. Circul 🃏Situcrapipedrum

  Daca America trimite trupe de la baza germana Rammstein prin Romania, jumate vor face 3 zile, 5% din soldati isi vor pierde viata pe drum in accident pana la Constanta, iar un sfert vor fi blocati pe drum fara sa mai poata trece. Restul de un sfert de trupe cu echipamente militare vor deraia pe sinele caii ferate romane.

 2. Penes

  Deci eu am incredere in Les stii cum eu cel mai mult cred in Les am si rugaciune catre Les, ma culc nu numai oe o ureche cand ma gandesc ca Les ma apara. Ma culc direct pe 2 urechi.

 3. muie psd

  DECAPÁ, decapez, vb. I. Tranz. 1. A curăța de acizi sau de grăsimi o suprafață metalică în vederea operațiilor ulterioare. 2. A nivela un teren sau un pavaj de asfalt prin înlăturarea unui strat subțire de la suprafață. 3. A trata pieile sau blănurile cu soluții ale unor acizi sau săruri în vederea conservării lor temporare sau pentru prelucrarea ulterioară. – Din fr. décaper.

  stiu ca nu ai treaba cu limba romana, ci doar cu limbile date pesedelei, dar totusi…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!