DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gelu Oltean a fost canonizat!

Gelu Oltean a fost canonizat!

Autor:

Cutremurul din MAI iscat de publicarea in exclusivitate de catre „National” a socantelor fotografii in care comisarul sef Aurelian Miu, nimeni altul decat seful serviciului Control al Politiei de Frontiera statea in genunchi cu mainile impreunate a ruga in fata sefului „Doi s un sfert”, dar si a altor chestori cu inalte functii de conducere face primele victime. Astfel, cu putin timp inainte de incheierea anchetei de urgenta ceruta de catre ministrul de Interne, deja se vorbeste de pensionarea chestorului cu patru stele Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera.

 

gelutu 652x500 Gelu Oltean a fost canonizat!

Carmen Dan a descoperit influenţa fostului şef al “Doi ş’un sfert”

Pe care, ca o ironie a sortii, se pare ca izbucnirea scandalului cu „ruga” lui Miu l-ar fi prins tocmai la Jerusalem. Insa de departe cea mai halucinanta situatie, poate chiar la fel de aberanta ca punerea in genunchi a comisarului sef Aurelian Miu este explicatia data pentru gest de seful Serviciului Control in fata membrilor Corpului de Control al MAI. Pentru ca, dupa cum a devoalat chiar Carmen Dan, Aurelian Miu a dat cu subsemnatul ca, dupa ce ar fi avut „un schimb mai dur de replici” cu seful serviciului secret al Internelor, a simtit „impulsul de a ingenunchea in fata acestuia”, precizand ca nu ar fi primit niciun ordin de la superiori in acest sens. carmen daniela dan 2 500x500 Gelu Oltean a fost canonizat!Ceea ce inseamna ca, uite, pur si simplu fostul sef al „Doi s’ un sfert” era ca si canonizat in MAI, de sefi de structuri „simteau impulsul” de a ingenunchea si a se ruga in fata „Sfantului Gelutu”…

Noaptea, ca sefii…

Conducerea Ministerului de Interne, desi ancheta demarata nu a fost inca finalizata, a confirmat autenticitatea fotografiilor din „National”, precizand chiar ca acestea au fost facute dupa o sedinta de bilant a Politiei de Frontiera, la ultimul etaj al sediului central al IGPFR, in jurul orelor 22.00. 2CAPPPUUU 667x500 Gelu Oltean a fost canonizat!Adica noaptea, la masa la care au ramas doar sefii, cu bautura pe masa, in sediul oficial al unui inspectorat general al MAI!

Structurile, bagate in sedinta

Cerand in mod repetat comisarului sef Aurelian Miu sa faca „un ultim gest de onoare”, Carmen Dan a asigurat si ca va lua masurile administrative cele mai aspre pentru ca astfel de situatii jenante pentru imaginea ministerului pe care il conduce sa nu se mai repete. De altfel, ministrul de Interne a tinut o sedinta-fulger cu sefii tuturor structurilor din MAI, pe care i-a „prelucrat” astfel incat sa nu se mai repete asemenea chermeze si ritualuri halucinante in sediile oficiale.


4 comentarii to Gelu Oltean a fost canonizat!

  1. alex

    Domnilor ziariști chiar nu va interesează cazul Sebastian Ghiță pe unde a ieșit???? Poate stie cineva? S-a teleportat peste granița? Conducerea IGPF ne-a asigurat ca nu este ieșit din țara. Când faceți o ancheta și cu acest lucru sau nu aveți voie? Chiar nu răspunde nimeni de aceste lucruri?

  2. Canarul

    Asta îi de încălzire! O să tot fie ședințe. Părerea mea. Dacă io supărat pe specialiștii de la 3litere de îi lăudai atât!

  3. danmielsend

    Pai de ce sa ne mai intrebam ce face ghita ??? Sau cum a fugit ????/ Nu vedem cine conduce tara ??? Si cum ascapat si de ce ????Pentru ca suntem condusi de mafia si din cauza asta Italia prin Cosa Nostra au ajuns copi mici in comparatie cu mafia Romaneasca Dar acolo mafia este in strada iar la noi este in guvern deci este diferenta mare nu ???

  4. Gelu Oltean a fost in spatele acestui ritual mafiot .Doamna ministru Dan trebuie sa il ancheteze pe domnul Oltean cu desfacerea contractului din MAI si sa stipuleze ca nu mai poate lucra.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!