DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gata, ”Taica Lazar” scapa martorii mincinosi!

Gata, ”Taica Lazar” scapa martorii mincinosi!

Autor:

Dusmanii declarati ai statului paralel care de-abia acum constientizeaza ca au sarit din lac in put dupa instalarea ”la butoane” a lui Augustin Lazar dupa ”retragerea ordonata” a Laurei Codruta Kovesi  au toate motivele sa regrete amarnic ca nu au respectat ”Planul A” pentru Justitie. Care prevedea, asa dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, ”decaparea” procurorului general si de-abia pe urma sa se apese acceleratia revocarii fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie.

 

0asasa2 03 Gata, ”Taica Lazar” scapa martorii mincinosi!Mai ales ca, la acea vreme, deja ”capul” lui Augustin Lazar era pus pe tava noii Puteri politice, sustinatorii ”justitiei paralele” din tara sau strainatate fiind pe atunci preocupati doar de soarta lui Kovesi. Iata insa ca ”Taica Lazar” nu doar ca se dovedeste mai ”greu de ucis” chiar decat legendarul Bruce Willis, dar reuseste chiar sa contraatace spectaculos. Astfel ca, la inceput de an a dat o lovitura neasteptata  printr-o surprinzatoare decizie a Curtii Supreme, prin care s-a stabilit ca un martor care face afirmatii mincinoase in cadrul unui dosar, fie ca este in timpul anchetei  procurorilor sau in fata  instantelor de judecata sa poata fi acuzat doar de savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa! Scapand astfel de povara mult mai temutei incadrari la favorizarea faptuitorului. Iar socanta decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie vine tocmai in dosarul de recurs in interesul legii introdus de procurorul general al Romaniei in acest sens. Astfel ca ”Taica Lazar” a reusit practic sa scape ”urma” martorilor mincinosi folositi adesea de catre procurori in dosarele instrumentate pe repede inainte, tocmai intr-o vreme in care tot mai multi denuntatori recunosteau in fata judecatorilor ca facusera declaratiile care au ”paradit destine” in urma presiunii anchetatorilor. Si o faceau tocmai de teama de a nu fi acuzati acum de ”favorizarea faptuitorului”, dupa ce procurorii au inceput sa fie la randul lor inculpati…

Recurs in interesul legii…

Sub pretextul ca ar exista ”decizii contradictorii” in ceea ce priveste deciziile instantelor de judecata in ceea ce priveste faptele de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, iata ca ditamai procurorul general al Romaniei nu a mai putut pune geana pe geana si a inaintat un recurs in interesul legii prin care ”sifoanele” folosite in abuzurile comise de procurori au scapat in cele din urma de frica lor cea mare. Astfel ca, prin decizia Curtii Supreme, cei care recunosc ca au depus denunturi mincinoase sau au jurat stramb cu mana pe Biblie in fata judecatorilor au scapat de condamnarea lor pentru s avarsirea infractiunii de favorizare a faptuitorului, putand fi acuzati doar de ”traditionala” marturie mincinoasa. Nu de alta, dar intra apoi panica in ultimele ramasite ale ”Republicii Procurorilor” daca ”martorii” de casa ar fi inceput sa spuna ce au pe constiinta pentru a nu fi condamnati penal pentru savarsirea infractiunii de favorizare a faptuitorului. Asa ca ”good job”, Augustin Lazar, ca doar de aia te cramponezi de functia de procuror general, sa mai apuci sa executi niscai astfel de ”recursuri  in interesul  legii”…


10 comentarii to Gata, ”Taica Lazar” scapa martorii mincinosi!

 1. Paiata Nationala

  Povestea lui Toader Pățitul…

  Era odată un flăcău stătut, pe care-l chema Gargamel-Tudorel. Și flăcăul acela din copilăria lui se trezise prin străini, fără să cunoască tată și mamă și fără nici o rudă care să-l ocrotească și să-l ajute.
  Și, ca băiat străin ce se găsea, nemernicind el de colo până colo pe la ușile oamenilor din ALDE si PSD, de unde până unde s-a oploșit de la o vreme într-un Guvern mare și frumos.
  Și aici, slujind cu credință ba la unul (infractori), ba la altul (ciorditori), până la o vârsta critica (andropauza), și-a sclipuit multe parale, câteva “aranjamente” pentru fiul sau, un Mercedes cu boi de la PSD și o văcușoară (mica si galbena), cu lapte, prim-sinistra la guvern! Mai pe urmă și-a înjghebat și o căsuță( de la RATB), și apoi s-a statornicit în Guvernul acela pentru totdeauna, trăgându-se la Ministerul inJustitiei pe care l-a trecut pe numele lui și muncind ca pentru dânsul. Vorba ceea: “Și piatra prinde mușchi dacă șede mult într-un loc ce pute a PSD”.
  Și cum s-a văzut flăcăul cu casă și avere bunicică, nu mai sta locului, cum nu stă apa pe pietre, și mai nu-l prindea somnul de harnic ce era. Dintr-o parte venea cu Inspectia inJudiciara, în alta se ducea cu Netejoru si Savonea, și toate treburile și le punea la cale singurel si slugarel. Nu-i vorbă că, de greu, greu îi era; pentru că, în lipsa lui, n-avea cine să-i îngrijească de Comisia de la Viena, de MCV și de Comisia Europeana. Numai, dă! ce să facă bietul om? Cum era să se întindă mai mult, că de-abia acum se prinsese și el cu mâinile de Legile Justitiei; și câte a tras până s-a văzut la Infractiunea lui, numai unul Dracnea știe. De-aceea alerga singur zi și noapte în toate părțile, cum putea, și muncea numai în stânga, că doar-doar a încăleca pe Justitie, ș-apoi atunci, sfarimind DNA, Parchetul General si ICCJ văzând și făcând ce zice Ciordache, Nicolicea si Preaslavindul pe Condamnatul National. Povestea continua…din pacate!

 2. ion Ionescu

  puteti sa-l pupati in cur pe Lazar!

  • Anonymous

   Prostii scrise prost. Dacă sunteți plătiți,măcar formați-vă un stil și un mod de exprimare mai acceptabil!

 3. Basile

  Prostii scrise prost. Dacă sunteți plătiți,măcar formați-vă un stil și un mod de exprimare mai acceptabil!VASILECRISAN1948@GMAIL.COM și

 4. Sorel

  Eu am un respect pt domnul Lazăr. Îl vezi ca e respectos și mereu pune mana nu fuge.

 5. Sorel

  Domnul Lazăr e exact ce se așteaptă oricine sa apară după punct.E acel ceva ce vine și da energie sistemului. E imposibil sa apară și sa fie nor. Renaște. Nu se compara cu restul de procurori. E totu.

 6. ??????

  Opinați că ,proporțional cu scăderea infracționalității, activitatea unor instituții precum Poliție, Jandarmerie, Parchet General, Judecătorii, ANRP ar trebui restructurată ?

 7. ??????

  Cum opinați că ar acționa scăderea infracționalității asupra cifrelor de școlarizare pentru formarea de personal pentru instituțiile implicate ?
  Remarcați câte cheltuieli bugetrare se fac pentru funcționarea instituțiilor ce se ocupă de infracționalitate, deci impozite, taxe, de la populației și câți își câștigă salariile din prinderea și sancționarea infractorilor ? Deci, funcționare unui sistem ce implică personal numeros și specializat, pentru prevenirea,combaterea, sancționarea infracțiunilor, executarea pedepselor , chestiuni ce implică cheltuieli bugetare, taxe, impozite, contribuții de la populație, afaceri private , etc.?

 8. ??????

  Deci, când este “criză de fapte infracționale” opinați că și instituțiile implicate în descoperirea și combaterea fenomenelor infracționale ar trebui să beneficieze de restructurări, ale activităților ?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!