DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gata, s-a votat la Bruxelles ”noua DNA”!

Gata, s-a votat la Bruxelles ”noua DNA”!

Autor:

Pe 4 aprilie titram ”Soc de la Bruxelles: Se face alta DNA”, dezaluind presiunile exercitate asupra guvernantilor de la Bucuresti pentru a ”inghiti” obligativitatea infiintarii  ”profesiei” avertizorului public  nu doar in institutiile de stat, dar si in companiile private cu un numar mai mare de 50 de angajati sau cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro.

 

02 0aaa3 2 Gata, s a votat la Bruxelles ”noua DNA”!Si iata ca deja pe ultima suta de metri a functionarii in actuala formula inainte de alegerile europarlamntare din mai, progresistii care conduc Parlamentul European au reusit deja sa forteze aprobarea acordului de negociere privind propunerea de Directiva de protejare a avertizorilor! Iar prin acest vot pozitiv obtinut cu putina vreme in urma in Parlamentul European s-a dat practic verde la impunerea statelor ”ma slabe de inger” din cadrul U.E. a Directivei prin care cei care denunta ”fapte de coruptie” la locul de munca vor dispune de imunitate deplina! Astfel ca, de acum inainte denuntatorii vor fi inlocuiti cu ”avertizorii de integritate” pe care vor fi obligati sa-i angajeze si sa nu-i atinga nici macar cu o floare toti conducatorii de institutii sau companii private.

Confidentialitate si protectie

Drept urmare, de acum inainte statele membre ale Uniunii Europene vor fi obligate sa adopte standarde care sa ii protejeze pe avertizorii de la locul de munca, precum confidentialitatea, protectia legala si impunerea de sanctiuni inclusiv penale pentru cei care incearca sa ii persecute! Desigur, cum actuala U.E. este oricum deja una cu mai ”multe viteze”, asupra Romaniei se fac deja presiuni, desi nu am scapat inca nici macar de MCV sa isi asume implementarea noului ”experiment”. Bineinteles, Frans Timmermans, cel mai mare sustinator al Directivei avertizorilor atragand deja atentia guvernantilor de la Bucuresti ca doar asa isi vor arata buna credinta in apararea statului de drept…


11 comentarii to Gata, s-a votat la Bruxelles ”noua DNA”!

 1. ROMANIA TREZESTE-TE

  DIN PACATE IN SISTEMUL JUSTITIAR DIN ROMANIA ,dupa 1989, LEGALUL este IMORAL si ILEGALUL e MORAL . E aproape imposibil de distins NORMALUL de ANORMAL.

 2. Românii

  Singura soluție pentru ca în România să se mai poată trăi este să vină europenii să facă justiție. MAFIA conduce parlamentul, guvernul, județele. “Fără corupție și penali în instituțiile statului.”

  • ponta picior in ghips

   CARE EUROPENI MAI ROMANAS CU 300 DE OI SI TU MAGAR PRINTRE ELE FRANTA SA EZPORTE VESTELE GALBENE OLANDA CU HOMOSECSULAII SI DROGURILE ITALIA CU MAFIA GERMANIA CU MILIOANE DE EMIGRANTI E.T.C despre ce justitie se vorbeste ROMANIA ESTE MIC COPIL LA NIVEL DE CORUPTIE fata de olanda italia germania .

   • Florin

    @ ponta picior in ghips : Pune-ti bostanul fara seminte in ghips , fluiera a gol . Peste tot in lume exista coruptie , diferenta este ca , in tarile exemplificate de tine , ( Olanda , Italia , Germania -cu litera mare si virgula intre ele , EZPorte se zice la Rabnita , romanii neaosi scriu si pronunta EXporte , agramatule -) pedepsele , indiferent de functiile ocupate , SUNT EXEMPLARE ! Grupul Infractional Organizat autohton , aflat vremelnic la putere , vrea si-n caruta , si-n teleguta , sa fure fara sa fie trasi la raspundere , justitia sa le fie subordonata si sa taie si spanzure dupa bunul plac , devalizand statul roman din varful bucatelor si aruncand oscioare dobitocilor care ii aplauda . Confiscarea averilor dobandite ilicit , ani grei de puscarie si interzicerea de a mai candida pentru functii publice pe viata , astea le trebuie jigodiilor ce si-au batut joc de Romania in ultimii 30 de ani . Nu te mai sparge in figuri p-aci , dupa ce ca bubui de ” inteligenta ” , esti si fudul ?

    • D-aci

     Eu zic sa stai intai intro tara din vest si dupa sa vii sa arunci cu propaganda ieftina pe aici.

 3. Europenii

  Mafia poate fi pusa cu botul pe labe , acum aveti cu cine vota , mergeti la vot , nu va mai culcati pe-o ureche incingand gratarele in ziua votului , golind lazi de bere si asteptand ca belferii rezultatele alegerilor . Jelitul este pentru bocitoare , treceti la actiune si puneti-va , democratic , ordine , domnia legii si pedepsirea exemplara a lichelelor care si-au batut joc sistematic incercand sa submineze institutiile statului si principiile statul de drept pentru a scapa de puscarie si a-si securiza averile dobandite ilicit . La urne masiv , nu e timp de lamentari , de doine si de scobit in nas , stampila este sabia letala cu care puteti reteza tentaculele caracatitei mafiote !

  • cucuveaua laura.

   ROMANII MERGETI LA VOT PUNETI STAMPILA PE BULETINUL DE EUROPARLAMENTARE SI NU LUATI BULETINUL PENTRU JUSTITIA NEAMTULUI sai dam o lectie acestui parvenit la conducerea tarii. NU VOTATI PENTRU MODIFICARILE PROPUSE DE CUCUVEAUA DE LA COTRICENI.TRAIASCA P.S.D

 4. Zzz

  Fa , strigoaica nocturna talamba , esti veterana la Targsor si iti pute fara penali in functii publice ? Nu cumva buhai de-a proasta de pe malul stang al Nistrului ? Un roman zdravan la cap n-are cum sa voteze sa fie condus de hoti si mafioti cocotati in cele mai inalte functii , o vuvuzea savuskineza ca tine are nevoie sa-si asigure existenta cu copeicile mizerabile din astfel de postari . Dispari , nu da tu lectii romanilor cum si ce sa voteze , vezi de barna din ochi ca-ti reglem cu oboiul zbarlit ochiul dosnic maron si-ti umflam falcile mancurte ca la hamster , cucuvea cufurita ! Panimaesi ?

 5. Niculae

  Ar trebui sa se prevada in aceasta lege ca “avertizorul” sa suporte pedepse materiale si penale pentru avertizari ce se vor dovedi neadevarare. Ne intoarcem la perioda cand in orice colectiv erai te intrebai care din colegi este “soptitorul” securitatii. Si aceia erau aparati dar macar nu era trcut asa ceva in lege.

 6. Gheorghe

  E prevazut , nimeni nu indrazneste sa se joace de-a ”avertizorul” pus pe sotii si sicane . Oricum , nu iese fum fara foc …!

 7. nu avem nevoie de europa

  In Romania se traieste bine! In Romania te simti respectat si ai drepturile aparate!Romania nu are nevoie de Europa.. Europa are nevoie de Romania! In Romania nu exista mita si coruptie! Politicienii romani impun respect si admiratie prin cultura si conduita! Europenii vin sa lucreze in Romania, pentru a trimite bani in tarile de bastina! In Romania, oamenii sunt educati, responsabili, muncitori, cu spirit civic si preocupati de viitorul tarii! Europenii sunt, in general, vinovati de tot ce e rau! Romania are un trecut glorios. Taranii romani sunt agricultori priceputi si harnici, producand ieftin si bio!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!