DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gata, Carmen Dan i-a dat-o lui Raed!

Gata, Carmen Dan i-a dat-o lui Raed!

Autor:

Dupa ce pe 17 decembrie titram ”Raed mai rupe o halca din MAI”, iata ca profitand de acalmia din perioada Sarbatorilor de Iarna miscarea a fost ”procedurizata”, Inspectoratul General de Aviatie din cadrul Ministerului de Interne trecand in directa coordonare a secretarului de stat Raed Arafat. Ce-i drept, in urma dezvaluirilor noastre care au inflamat spiritele mai ales pe culoarele oculte de chiar sub nasul lui Carmen Dan planul nu a mai fost pus in aplicare exact in forma initiala, mai ales ca inspectorul general comandor Marius Burtan a refuzat sa semneze foile puse sub nas de catre promotorii acestei controversate initiative.

 

02 aaa Gata, Carmen Dan i a dat o lui Raed!Oricum, de remarcat ca in cele din urma Carmen Dan a preferat sa faca din nou ”pe agheasma”, refuzand sa se implice barem in monitorizarea acestei strategii prin care Raed Arafat tinde sa devina cel mai influent om din minister, alaturi de camaradul portocaliu Ioan Buda, in timp ce celelalte ”fratii” continua macelul fratricid minutios intretinut dintre ele. Deci, incepand cu 2019 Raed Arafat va coordona si Inspectoratul General al Aviatiei, ceea ce i-a facut pe sefii anumitor structuri deja sa deschida sampania, mai ales la Politia de Frontiera. 0aa2 03 Gata, Carmen Dan i a dat o lui Raed!Dar si printre ”frontieristii” care ocupa reduta cu reduta  Politia Romana s-a respirat usurat, mai ales ca initiatii sistemului stiau foarte bine de propunerea prin care ar fi urmat sa se acorde ”sprijin aerian masiv” pentru monitorizarea actiunilor de contrabanda de la granita cu Ucraina si in special pe sectorul Sighetul Marmatiei. Dar asa, cum este deja o certitudine ca toate eforturile logistice ale IGAV-ului vor fi ”deturnate” de catre Raed Arafat catre deja traditionalele misiuni medicale de urgenta  puternic mediatizate, cei care se temeau ca elicopterele IGAV ar fi putut prelua misiunile de patrulare in zonele controlate de protectorii traficantilor par a nu mai avea de acum inainte  nicio grija…

Coordonator al IGAV

”Grija unora de la varful Ministerului de Interne este ca in debandada Sarbatorilor de Iarna, secretarului de stat Raed Arafat sa i se mai aloce in coordonare inca o structura, de aceasta data vizat fiind chiar  intreg Inspectoratul General de Aviatie” dezvaluiam pe 17 decembrie, ”profetia” adeverindu-se chiar in aceste zile, cand Carmen Dan a inchis ochii feciorelnic si astfel mutarea a putut fi efectuata. 02aaaaa 03 Gata, Carmen Dan i a dat o lui Raed!Astfel ca, gata, Aviatia Internelor a intrat deja in directa coordonare a lui Raed Arafat, acesta fiind doar primul pas facut pentru ”destructurarea” completa a IGAV! Cel care urmeaza sa fie absorbit cu totul de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta, astfel ca ”doctorul” isi va vedea, in sfarsit, visul carierei cu ochii. Si, stranie ironie a sortii, iata ca reusese sa dea lovitura vietii nu pe vremea mandatelor prietenilor sai politici, tocmai mult hulita ”ciuma rotie” fiind cea care, din motive greu de explicat pe linie de partid ii face acest mare hatar.

Burtan, premiul de consolare

Iar cum avertismentul nostru stricase oricum Sarbatorile maharilor din MAI care se afla in spatele acestei mutari, comandorului Marius Burtan i-a adus ”Mosul” organizarea unui concurs pentru definitivarea pe functia de inspector general. Si chiar daca din momentul trecerii IGAV in coordonarea lui Raed Arafat acesta va fi doar un ”inspector marioneta”, probabil gandindu-se si la propriul rol jucat in ”clanul comandorilor” lui Reliu, Burtan va ramane totusi pe post, desi acesta va deveni unul mai mult simbolic. Semn ca niciunde in guvernul asta nu se pupa Piata Independentei mai cu sarg decat la Ministerul Afacerilor Interne…

S-a deschis sampania la Frontiera!

Insa Raed Arafat nu este nici pe departe singurul secretar de stat fericit in aceste zile… Suficent momentan este insa sa dam exemplul chestorului Ioan Buda, cel care se afla din nou pe val, dupa ce ”blonda” i-a predat neconditionat, asa cum anticipam,  sefia Politiei Romane. Si chiar daca in aceste ore se desfasoara un adevarat razboi hibrid de gherila pentru ramanerea in fruntea Politiei de Frontiera a lui Adrian Popescu sau impunerea, pe ultima suta de metri, a ”loialistului” lui Buda, chestorul Liviu Bute, vechii ”frontieristi” oricum au deschis sampania dupa trecerea la Raed a Aviatiei Internelor. Cu toate ca, intr-adevar, nici in ultima vreme IGAV-ul nu i-a deranjat nici macar cu o misiune de supraveghere aeriana… Insa cum o structura care nu priveste cu ochi buni noua ascensiune a ”nemuritorului” Buda insista pentru desfasurarea unor astfel de misiuni nu neaparat pe la Sinaia sau Corbeanca, dar barem la frontiera cu Ucraina, iata ca trecerea intempestiva a IGAV-ului in subordinea lui Raed Arafat pare sa fi linistit astfel definitiv apele. Astfel ca se poate trece la ”next level”, cel al declansarii procedurilor pnetru achizitiile de sute de milioane de euro in vederea innoirii flotilei aeriene a MAI…


7 comentarii to Gata, Carmen Dan i-a dat-o lui Raed!

 1. cobe

  Cred ca a facut bine ca i-a acordat lui Raed inca o sarcina in plus,deoarece s-a dovedit,pana acum,ca pe ce a pus mana arabul au iesit lucruri bune si firesti.

 2. Clarvăzătorul

  O nouă abureală marca Tache. Ce naiba are sula cu prefectura. Supravegherea Frontierelor se va face mereu cu polițiști din cadrul PFR la bord, deci în zona asta se va cunoaște din timp momentul decolării, etc. Pe partea de filaj, haide să fim serioși. Când oare s-a filat poliția de frontieră sau “protejații ” lor cu aeronavele IGAv. E o mare abureală tipică. Există drone acum, pe care structurile abilitate le pot folosi. Dar tovarășul Tache nu prea știe asta. El scrie la comandă, și cam atât. Evident că latura europeană a României, apartenența la Frontex impune niște rigori, pe care însă nu le cunosc aburitorii comandatori de articole pentru distras atenția. Pe scurt, hombres, dacă e cazul să se considere o vulnerabilitate la Frontieră, organismul european, de care tu habar nu ai, poate trimite forțe care să facă supravegherea, blocada sau ceea ce va fi nevoie. Așa că…mai lasă-mă. Bănuiesc că polițiștii de frontieră români tremurau de teama singurului FLIR existent, care probabil că nu mai prea funcționează, sau a existenței celor 2 posibile aeronave. De fapt una.

 3. Piticul Porno

  Sal’tare ospiciu. Mă bucur că apare un nou motiv de vărsat frustrări în public. Expertul de Tache, de fapt vizionarul, a realizat că Burtanicus va fi șef, mai ales că gașca de la interne își va băga coada prin faptul că în comisia pentru desemnarea inspectorului general au pus președinte pe însuși Mihail Valerian, acel mândru și semeț neavansat chestor, alături de subordonatul său, polițistul Săvulescu și încă nenumitul I.G. al pompierilor Iamandi. Evident că toată această comisie are legătură directă și clară cu specialitatea aviație. Până la urmă, va fi un moment, în care vor unge un șef, prin care să controleze IGAv-ul, chiar dacă o fi în coordonarea DSU. Și asta o pot face simplu. Ori prin Burtănel, cel cu dosărel; ori prin “creatorul fișelor de post” ,chiar dacă va fi în conflict de interese, căpitanul comandor Cârsteiu Traianel, ori poate chiar prin comandorul șef Ciorlei Florian, prietenul cel bun al președintelui comisiei de rezolvare a contestațiilor(la USpAv nu i-a mers, dar acum… ). Evident că există tinichele și de coada lui, dar nu se cunosc. Madam ministru nu știe că raportul privind catastrofa aeriană din Moldova a fost asumat fără legalitatea necesară, prin omiterea obținerii semnăturilor de la toți membrii comisiei din SMFA. Toate aspectele negative, găunoase, îi vor surâde deci neavansatului chestor, iar din postura de președinte de comisie, comisie decisă exact cu puțin timp înainte de publicarea trecerii IGAv-ului sub DSU, putând astfel să își facă meandrele cum va dori. Despre “doctor “, sper să nu se prindă de cadoul otrăvit, căci nu știu ce să zic. Nu am prea înțeles despre care altă aviație MAI e vorba? Cel un singur Mi-17 existent? Sau singurul Mi-8 prelungit cum numai unii știu, trimis la Iași? Sau ne gândim la măretul 107, cu care se speră să îi cumpere tăcerea lui Lușcă? Deci, nu prea aveți aviație. Aia roșie, mulțumită implicării lui Trăilescu sau a presiunilor DSU ar mai fi singura care merge. Bineînțeles, exceptând avioanele, unde măiestria ultimilor doi șefi a lăsat pe bară piloții de avion, și, din întâmplare a permis accesul pe piața transferurilor de tip ambulanță aeriană a unor operatori de genul Țiriac Air,etc. Cu alte cuvinte, “doctorul ” e singurul care și-a asumat redresarea picajului IGAv, repunerea avioanelor pe picioare, și seriozitatea în viitorul aviației MAI. Deocamdată, creația sa, Smurdul, e singurul brand național care a confirmat, și nu cred că poate plana asupra sa nimic de natură penală, de tipul furturilor de la Acvila ale secretarului neavansat; e drept, achitate exact înainte de numire. Așa că, haide să auzim numai de bine. Doamne ferește să se facă un audit acum la preluarea coordonării de Arafat, că rămâne Valerian fără interpuși

 4. Altexfan

  Chircăăă, bă băiatule, nu intervii? Haide dreku în joc, că după ce te muți la SRI nu te mai lasă ăia să scrii aiurea în metrou.

 5. Colci Africanu

  Degeaba vă agitați voi băiețași. M-am întors din pribegie, și sper ca tătuca Vali să nu mă fii chemat degeaba. N-o fi luat el steluța, dar vreau să mi-o iau eu. Accept postul de inspector general, chiar dacă am 57 de ani împliniți. Încă mai pot fura, văd că am cu cine, și se pare că nu ne va trage nimeni la răspundere. Am niște povești pentru voi, d’aci din Africa, mai încolo de Urziceni, de vă dau pe spate.

 6. Mitică Oracolul

  Nu se poate așa ceva. Îmi vine să îmi rup chiloții. Adică nu va mai exista frecat menta pe graniță, fără rezultate concrete? Și nici flendureli cu rutiera și Marus operațional flirist? Ai de pana mea… De fapt, de ce mă impacientez aiurea, și așa nu există alți piloți formați care să mai apară în prim-plan, căci a mai luat Lupuț o pilulă și nu poate pregăti pe alții, sau Cîrstoiul aplică istetimea lui Valium Mihail, netrimițând piloți pe bazele medicale pentru pregătire decît în timpul săptămânii. Așa tovarășu secretar crede că face economie. Să înțeleg că acum va exista o ievaluare obectivă, fără coielile lu Lupuț înainte de plecarea la cazuri medicale? Sau tînpițenile lui Cîrstoiul privind prognoza meteo, și limitarea misiunile medicale nu se mai aplică? Aaaa, bine că singurul isteț care a rămas cu elicopterul pe câmp de diștept ce e, știm noi cine e. Bineînțeles că nu poate fi vorba de aceeași persoană ca în cazul rătăcirii cu prim-ministra . Să înțeleg că nu mai face ședința aia de CMZS, și să aranjeze lucrurile așa cum vrea el, să fie bine pentru viitor. Poate că nu se prinde Raed. Vom vedea noi și cum va scoate izmeana, căci nu l-a răsplătit pe Ciurnei, doar l-a amăgit cu postul de comandant la București. Iar Florin a cotizat, făcând multe lucruri murdare pentru binele….cuiva. Evident că instigarea privind înscrierea la concursuri alandala a avut un scop clar. Doar că îți trebuie lojîca lui Trăianel pentru asta. A venit timpul să dați voi cu toții iexplicații privind situația iexistientă. Șădeți blânzi, Arafat vă știe pe toți, iar auditul extern înainte de preluare e ca și venit. Apropos, pe partea de logistică ar putea veni un inginer de aviație…de la STS să zicem . Ce își face omul cu mana lui… Nu te mai arăta în public cum ești Cîrstoiule. Te ia tactu Sterian la Țiriac, și poți încerca să faci acolo ceea ce nu ai reușit aci

 7. Pop

  Castiga bani cu sondaje online platite!
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!