DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gabi Oprea vrea Romania Mare!

Gabi Oprea vrea Romania Mare!

Autor:

Iata ca ”fotosopatul”  nu este singura pasiune a lui Gabriel Oprea, fostul vicepremier recurgand la orice pentru a scapa de noua eticheta de ”mana moarta” si a se strecura din nou pe culoarele clasei politice. Pentru ca, pana si un tip orgolios ca ”parintele interesului national” dandu-si seama ca UNPR este un brand politic ce nu mai poate fi reanimat, iata ca Oprea a iesit la ”shopping” de partide. Si cum nu se regaseste pe deplin in platforma finului Victor Ponta, acesta a revenit la o mai veche obsesie a sa : preluarea Partidului Romania Mare!

 

02 03 Gabi Oprea vrea Romania Mare!Si cu toate ca a fost refuzat in stilu-i caracteristic de ”tribun” atunci cand, cu ceva ani in urma i-a facut personal lui Corneliu Vadim Tudor o propunere in acest sens, iata ca acum Gabriel Oprea pare decis sa traga toate parghiile necesare pentru ca ”noul” sau proiect politic sa fie de fapt relansarea ”Romaniei Mari” si sa joace astfel din nou totul pe cartea nationalismului. Iar cum tocmai ce a recunoscut public ceea ce dezvaluiam de atata vreme si anume ca finul Ponta ii promisese sefia SRI-ul daca ar fi castigat prezidentialele in fata lui Klaus Iohannis, probabil ca Gabi Oprea va da cat de curand cartile pe fata si in ceea ce priveste sprijinirea omului sau de incredere, Victor Iovici, plecat pe timpuri de la PRM la UNPR, in incercarea de preluare definitiva in Justitie a fraielor ”Romaniei Mari”…

La ”shopping” politic

Dupa esecul ”celulei de criza” instaurata la Corbeanca si prin care spera sa stranga in jurul sau pe toti pesedistii nemultumiti de actuala conducere a partidului, Gabriel Oprea pare sa se fi intors la prima sa dragoste politica, batutul in gol a monedei interesului national. 02 0aas3 Gabi Oprea vrea Romania Mare!Astfel ca, nici macar el nedandu-i prea multe sanse finului Victor Ponta, cel putin in lipsa sprijinul logistic al lui Sebastian Ghita, fostul vicepremier a tot cautat diverse ”carute” in care sa-si suie sacii politici. Numai ca, iesit la ”shopping”, Oprea si-a dat seama ca, in ziua de azi, preturile au sarit cam mult fata de vremurile in care ministrii pusi pe functii se plecau in fata lui ca ”ghioceii” si ii jurau credinta vesnica.

Aceeasi zi, termene diferite

Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile noastre, pe ”culoarele” Justitiei apar noi ”suspiciuni rezonabile” cu privire la lupta care se da in instanta care pentru preluarea Partidului Romania Mare. Si in care este puternic implicat si Victor Iovici, cel ”demonizat” pe timpuri de catre Corneliu Vadim Tudor ca a dezertat de la PRM tocmai la UNPR! Iar in data de 13.06.2018 la Tribunalul Bucuresti ar fi fost depusa atat o cerere inregistrata cu nr. 20174/3/2018, repartizat la Sectia a IV-a Civila de catre conducerea ”traditionala” a PRM, dar si o alta solicitare asemanatoare, semnata de Victor Iovici ca si ”presedinte interimar”, sub nr.  20165/3/2018, dosar repartizat insa la Sectia a III –a Civila! Culmea este insa ca, desi depuse in aceeasi zi pe aceeasi speta, dosarele au ajuns la Sectii diferite iar cererea peremistilor ”anti – Oprea” a primit termen pe 10.07.2018, in timp ce solicitarea taberei fostului uneperist pe …21.06.2018!    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!