DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » FSB intra cu ajutoare umanitare in Romania!

FSB intra cu ajutoare umanitare in Romania!

Autor:

Atunci cand Traian Basescu avertiza ca rusii se afla la doar sase ore de Romania, nici nu stia ca avea sa fie contrazis in scurt timp. Pentru ca ”falanga fesebista” a Moscovei este deja mult mai aproape, deja ”fortand intrarea” in tara noastra. Dar nu cu tancuri sau cu portavioane, ci cu ajutoare umanitare si alte actiuni caritabile.

 

02adad 03 FSB intra cu ajutoare umanitare in Romania!Pentru ca structurile romanesti asista tot mai ingrijorate la diversificarea activitatii unor fundatii de peste Prut racordate direct  la ”robinetul cu bani” al Moscovei.  Printre acestea aflandu-se chiar si cea prezidata de Galina Dodon, nimeni alta decat sotia presedintelui pro-rus al  Republicii Moldova, Igor Dodon. Si chiar daca scandalul provocat de dezvaluirile publice privind finantarea fundatiei ”Din suflet” de catre Igor Chaika este doar la inceput, deja structurile noastre contrainformative fac analize care nu suna deloc bine. Si nu neaparat pentru ca sponsorul primei doamne a Republicii Moldova este si reprezentant  economic al asociatiei oamenilor de afaceri rusi atat la Chisinau, cat si la Tiraspol. Ci mai degraba pentru ca Igor Chaika este chiar fiul ”biciului lui Putin”, procurorul general al Federatiei Ruse, Yuri Chaika! Cel care, dupa cum dezvaluiam zilele trecute a semnat cu procurorul general al Romaniei un controversat protocol privind colaborarea inclusiv in domeniul combaterii coruptiei. Dar fara stiinta partenerilor strategici americani…

”Din suflet” de la Chaika!

Asadar nu mai este un secret faptul ca familia prezidentiala de la Chisinau accepta pe fata ”generozitatea” unui sponsor precum Igor Chaika, fiul unuia dintre cei mai temuti oameni de la Moscova. Si care este considerat nu doar unul dintre putinii prieteni ai ”tarului” Vladimir Putin, dar mai ales omul pe care acesta se bazeaza pentru a tine sub control Justitia, nu de putine ori prin colaborarea pe dosare lucrate impreuna cu FSB-ul, dupa cum au acuzat putinii lideri ai opozitiei ruse ramasi in libertate. Iar acum fundatia racordata la ”rezerva” financiara nelimitata a FSB-ului nu doar ca isi deruleaza activitatea la varful statului moldovenesc, dar se pare ca are ”ganduri mari” si cu intrarea cu actiuni umanitare in Romania de acum vecina directa… Asta in timp ce Augustin Lazar inca se teme sa-i raspunda la telefon lui Yuri Chaika si sa-i dea explicatii…


4 comentarii to FSB intra cu ajutoare umanitare in Romania!

 1. Anonymous

  Hopa, stai asa! Ala in costum cu ochelari de soare nu e Daddy? Adica seful la Partidul cu mustata???

 2. Soimarescu

  Doamne ajuta sa ne ajutam ca asa-i crestineste iar Putin sa citeasca scrisoarea BOR ce acum inainte de Postul Mare al Pastilor indruma bisericile ortodoxe ucrainene si ruse sa indrume politicienii lor la pace, conciliere mila si stapanire de sine in folosul oamenilor de rand spre folosul nostru comun in regiunea marii.

 3. Soimarescu

  Cel care nu isi doreste pacea si nu face nimic pt ea nu intra si nu vede ÎMPARAȚIA DOMNULUI!
  Din cauza asta misiunea noastra pe Pământ e cu totul o altfel de misiune decat misiunile militare.

 4. Soimarescu

  Dracu stie f bine fizica. El cu metafizica sta prost.Intotdeauna raul suprem are nevoie de un exponent al raului pt a avea ecou. A existat in acesasta lupta intre rau o interventie divina in care Sf Serafim de Sarov a reusit salvarea poporului rus. Cea mai necrutatoare iarna cu cea mai calduroasa vara. Ar fi pacat sa-l maniati pe sfant.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!