DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Foc incrucisat asupra ANAF-ului!

Foc incrucisat asupra ANAF-ului!

Autor:

Continua asaltul DNA la varful ANAF-ului, noi si noi dosare urmand sa explodeze in perioada urmatoare. Totul intr-o perioada in care, in acelasi timp, reprezentanti ai clasei politice si mediului de afaceri deopotriva isi intetesc presiunile pentru „umanizarea” Fiscului romanesc dupa modelul german, argumentandu-se ca, daca se mentine ritmul nebunesc de acum, atunci chiar ca nu vor mai avea de unde sa incaseze macar vreun leut.

 

anti 1 Foc incrucisat asupra ANAF ului!Iar pentru ca „nebunia” sa fie una totala, sa nu uitam nici de „vraistea” de ultima ora existenta la varful Antifraudei, directie la a carei conducere operativa aproape ca nu se mai afla nimeni. Ceea ce nu face decat sa se inteteasca eforturile pentru accelerarea proiectul de desfiintare a Antifraudei si „inghitirea” acesteia de catre viitoarea structura care va ingloba atat inspectia fiscala din cadrul ANAF, cat si buna parte din atributiile actualelor Servicii de Investigare a Criminalitatii Economice.

Se pleaca pe capete

Se strange tot mai mult surubul la ANAF, acum urmand sa fie platit pretul pentru „intrecerea socialista” de acum doi ani, cand „delirul” raportarii unor cifre tot mai astronomice care, chipurile, ar fi urmat sa ajunga la bugetul de stat a facut zeci de mii de victime. Insa nu vorbim aici doar de „prigoana” asupra contribuabililor, in special a celor mici si mijlocii, dar si de avansarea mai multor anchete spectaculoase ale procurorilor anticoruptie. Iar dupa intrarea in „custodia” DNA-ului a lui Sorin Blejnar, cel inca apreciat de multi drept „el lider maximo” al sistemului fiscal este de asteptat ca „bombele” sa fie dinamitate una dupa alta. Ceea ce poate reprezenta si o explicatie logica pentru valul de plecari care se anunta la varful structurilor fiscale, majoritatea celor detasati aici, mai ales din cadrul magistratilor,  preferand deja sa-si intocmeasca documentele necesare pentru intoarcerea la vechile locuri de munca. Iar pentru ca atmosfera sa fie si mai „toxica” pentru cei din institutie, acestia stiu foarte bine ca, pe de alta parte, li se transmite, desi neoficial, sa o lase mai moale cu excesul de zel, ca deja ritmul pierderilor unor procese in instanta de catre ANAF depaseste orice limita. Asa ca ramane doar de vazut cine va rezista acestui veritabil foc incrucisat declansat momentan asupra Fiscului…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!