DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Fiul lui Trump a venit in Romania!

Fiul lui Trump a venit in Romania!

Autor:

Succes halucinant al diplomatiei „paralele” romanesti si al serviciilor noastre secrete : Donald Jr. Trump, cunoscut drept preferatul presedintelui Statelor Unite ale Americii a aterizat azi dimineata pe Aeroportul Baneasa, cu o cursa private jet de la Munchen!

 

rehost 2016 9 13 bc79557b 810d 46ec a6c1 e40fca174703 1 720x491 Fiul lui Trump a venit in Romania!

Donald Jr. este fiul preferat al presedintelui SUA

Si chiar daca, la nivel oficial cel putin, structurile competente nu sunt implicate in aceasta vizita privata, mare parte a sistemului considera faptul ca Donald Jr. Trump a venit la vanatoare in Romania drept un semnal nesperat de resetare a relatiilor dintre tara noastra si noua Adminsitratia SUA!

Soc pe Baneasa

hunt30n 8 web 499x500 Fiul lui Trump a venit in Romania!

Donald Jr. si Eric Trump sunt mari amatori de vanatoare

Nu este niciun secret pentru nimeni ca baietii celui mai puternic om din lume, atat Eric, cat mai ales Donald Jr. Trump sunt mari amatori de iesiri in aer liber, insusi presedintele american declarand recent ca „baietii mei adora vanatoarea. Au devenit buni vanatori”!  Iar cu toate ca „specialitatea casei” in familia Trump pare sa fie „vanatul mare”, pentru care „baietii” au participat la mai multe partide safari, ultima mare vanatoare la care au participat a fost in Arabia Saudita. Acum insa iata ca Donald Jr. este in Romania, unde in ciuda discretiei afisate pe Aeroportul Baneasa, tot a fost soc printre cei carora nu le venea sa creada ca fiul celui mai puternic om din lume se afla la Bucuresti. Iar dupa indeplinirea formalitatilor curente pentru toti pasagerii din avionul privat care l-a adus pe Donald Jr. Trump si prietenii sai de la Munchen, vanatorii au plecat relaxati, asteptandu-se la cateva zile de relaxare si la o vanatoare de pomina.

Frisoane in sistem

hunt30n 9 web 333x500 Fiul lui Trump a venit in Romania!De asemenea, pe langa avantajele colaterale care pot veni in urma acestei vizite, fie ea si una privata, multi din sistem urmaresc derularea acestor evenimente cu sufletul la gura, mai ales ca se tot asteapta ca noua Adminsitratie SUA sa ia o decizie in ceea ce priveste viitorul Romaniei, tara ramasa ultimul partener strategic si loial al Americii in aceasta parte de Europa. Iar semnalul era asteptat sa fie dat, asa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, odata cu sosirea in Romania a emisarilor Departamentului de Justitie al SUA. Pana atunci insa, iata ca la Bucuresti a aterizat chiar fiul lui Trump! Care putea vana in orice alt colt de lume! Dar care iata ca a ales tocmai Romania, probabil la sfatul cuiva care chiar isi doreste ca tara noastra sa fie privita cu alti ochi peste Ocean! Asa ca, bun venit in Romania, Donald Jr. Trump!

hunt30n 13 web 2 720x489 Fiul lui Trump a venit in Romania!

q12 720x379 Fiul lui Trump a venit in Romania!


2 comentarii to Fiul lui Trump a venit in Romania!

  1. Gigi

    Sa l ia gaia de criminal cu fata aia de idiot.

  2. allan

    Conform tuturor studiilor de specialitate, doar frustratii si retardatii aflati in cautarea eu-lui se fotografiaza alaturi de animalele ucise. Ce bine ca ni-l aratati, domnule Tache!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!