DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Firea e „sifon” cu acte!

Firea e „sifon” cu acte!

Autor:

Desi fostul presedinte a trimis- o direct „ pe Centura” politicii, Gabriela Firea pare sa fie facuta din acelasi aluat cu Traian Basescu, doi politcieni care nu au mama, nu au tata atunci cand vine vorba de urmarirea propriilor interese. Si poate astfel se si explica de ce, cu toate ca se aflau in plin razboi mediatic, dupa jignirile aduse de catre Basescu, Firea a lasat-o mai moale cu „reperarea onoarei” in instanta, mai ales ca negociatorul secret al „marii impacaciuni” se pare ca a fost un membru al familiei lui Joe Biden. Fostul vicepresedinte american care i-a tinut atata vreme spatele politic lui Basescu si, poate cel putin la fel de important, are un fiu care cu ceva vreme in urma incerca sa-si mute epicentrul imperiului energetic pe care vroia sa il construiasca in Estul Europei chiar in Voluntariul pastorit de Florentin Pandele.

 

firea cap Firea e „sifon” cu acte!

Gabi Firea lupta „din interior” cu statul paralel

Astfel ca nu ar trebui sa ne mire totusi prea mult informatiile care se regasesc in documentele procurorilor de la o structura de elita. Unde, dupa cum sustin sursele noastre judiciare, din actele aflate la intocmirea unui dosar spectaculos, dar dupa urma caruia statul roman are si acum extrem de serios de suferit, ancheta ar fi pornit in urma „stropelii” facute de catre chiar Gabriela Firea. Desigur, a colabora cu organele statului este cat se poate de onorabil, numai ca lucrurile s-ar putea complica serios daca incep sa se confirme suspiciunile conform carora structurile ar fi putut fi puse pe un drum gresit, cu sau fara intentie…

L-a „stropit” pe un om de afaceri

Primarita generala a Capitalei, pana sa se lanseze in cursa prezidentiala pe care parca se agita prea mult sa o dezminta, ar putea fi lovita de un „tsunami” la care s-ar astepta mai putin, desi tot ea l-a provocat in urma cu mai multa vreme.

joe biden Firea e „sifon” cu acte!

Fiul lui Joe Biden, refugiat in Voluntariul lui Florentin Pandele

Atunci cand una dintre structurile „statului paralel” s-a napustit asupra unui om de afaceri in urma unor „stropeli” care le-a facut „partie” procurorilor pentru un dosar care se anunta spectaculos din prima.

pandele Firea e „sifon” cu acte!

Numai ca, daca „hei rup”-ismul specific acelor vremuri a facut sa se ajunga rapid la retineri, trimiteri in judecata si sechestru peste afacerile din Romania ale celui vizat, situatia s-a schimbat radical si acum statul roman pierde pe banda rulanta procesele intentate de inculpatul care se considera o victima. Ceea ce „arde” bugetul de stat de sume uriase, care ramane de vazut cui ii vor fi imputate…?

A picat de „gasculita”…?

Insa cum acest dosar este deja „intors” in instanta, bucuria procurorilor nu mai este la fel de mare ca la inceput. Caci doar nu le pica deloc bine, mai ales in aceste vremuri in care credibilitatea anumitor Parchete este la pamant sa mai „inghita” o asemenea rusine.

baseee Firea e „sifon” cu acte!

Basescu a pupat „piata independentei” cu ambitioasa primarita

Asa ca, scormonind prin documente, au inceput sa-si puna probleme tot mai serioase despre cum a inceput totul. Si daca primul denuntator o fi fost sau nu de buna credinta, o fi fost „intoxicat” de altii, astfel ca se anunta posibile disjungeri extrem de interesante in acest caz care trebuia sa fie un mare succes, dar care in cele din urma s-a dovedit un „bluf” usturator pentru statul roman si „Republica Procurorilor”.

Gata „impachetata”

Separat insa de toata aceasta speta, tot mai multe surse din sistem sunt tot mai convinse ca Gabi Firea nu minte deloc atunci cand se vaita public ca i se pregateste ceva.

ciocirlansri Firea e „sifon” cu acte!

Cate sa mai duca si Ciocirlan…?

Pentru ca, iata, lupta pentru prezidentiale se anunta una mai dura decat oricand, chiar si acum, inainte ca vreun candidat sa apuce sa-si asume oficial aceasta misiune. Si cu toate ca Gabi Firea este data „ca si impachetata”, ramane de vazut cand se va apasa pe „acceleratia” anchetei.

retinere Firea e „sifon” cu acte!

Dupa ce au recurs si la retineri, procurorii au pierdut in instanta

Mai ales ca acelasi „obiectiv” a mai fost „ratat” de cateva ori, chiar in ultima clipa. Dar, ce-i drept, pe atunci era si Ciocirlan dat drept urmasul lui Coldea la butoanele operative ale SRI-ului… Ceea ce nu mai este cazul, cel putin in viziunea emisarilor noii Administratii Trump.


2 comentarii to Firea e „sifon” cu acte!

  1. Dan

    Soțul doamnei Firea, Pandele, dorme zilnic 2-4 ore intr-o cameră de 2 pe 2 făcută în casă ca să se obișnuiască cu pușcăria.
    Are o geanta facuta pentru beciul domnesc.
    Vă rog să verificați bine această informatie și să o publicați.

  2. David

    Lucru la domiciliu part-time! Comision direct motivant! Nu se compara cu nimic! Suntem foarte seriosi! Te ajutam pas cu pas! Mai multe detalii la adresa: http://bit.ly/29lDbUm


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!