DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Fifor s-a trezit pe camion!

Fifor s-a trezit pe camion!

Autor:

Iata ca seria de dezvaluiri din ”National” privind incercarile de ”deturnare” a ”shopping”-ului declansat de catre Ministerul Apararii Nationale nu doar ca a condus la retragerile ”de urgenta” a unor Ordonante de Urgenta de pe ordinea de zi a Guvernului, dar si-a atins astfel scopul declarat. Drept urmare, in urma presiunilor internationale, mai ales ca riscam ca practic Armata Romana sa fe scoasa din NATO in urma achizitiei unor camioane care sa nu fi respectat standardul obligatoriu al ”combustibilului unic”, lucrurile au reintrat pe fagasul normal.

 

fifor cap Fifor s a trezit pe camion!Si ministrul Mihai Fifor, care tocmai ce este zdravan ”urecheat” zilele acestea la Washington si-a revenit din mers, cel putin pe problema camioanelor militare. Astfel ca, asa cum era normal inca de la bun inceput, competitia va fi una deschisa, Ministerul Apararii Nationale primind deja opt oferte pentru licitatia estimata la 3,42 miliarde de lei pentru achizitionarea a 2.902 autocamioane, autocisterne, autofurgoane si autotractoare si a 363 de remorci si semiremorci de mare capacitate.

Fara dedicatii

Si uite cum, in sfarsit, in lupta pentru castigarea contractului au intrat in joc nu doar ”favoritii” de serviciu, dar atat alte nume grele ale industriei mondiale de autocmaioane, cat si firme romanesti. asa 03 Fifor s a trezit pe camion!O lectie pe care Mihai Fifor ar trebui sa o tina minte si pentru urmatoarele contracte, inclusiv cele privind bateriile de coasta, caci rezumandu-se doar la ”consultanta” asigurata de ofiterii de informatii militare ai generalului Marian Hapau, chiar ca nu prea ar mai avea de ce sa se mire ca sunt suparati americanii pe el. Si israelienii. Si marile firme producatoare din atat de puternica industrie de armament. Dar pana si propriul partid! Cu exceptia lui Mocioalca, bineinteles. Si a analistilor militari pastoriti de ”Happy DGIA”, camarazii stiu de ce…


1 Comentariu la Fifor s-a trezit pe camion!

  1. Ilie

    😂


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!