DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Fifor doteaza Armata cu hidrobiciclete!

Fifor doteaza Armata cu hidrobiciclete!

Autor:

Gata, este oficial, Romaniei i-a fost recunoscut statutul de tara cu cea mai mare rata de inarmare din lume, cu o crestere de aproximativ 50 la suta, in timp ce fosta campioana Polonia pare sa fi redus motoarele si a ramas doar cu o crestere de 42 la suta! Si acesta este doar inceputul, de frica rusilor care cica ne-ar penetra  zilnic, dupa cum s-a lamentat ministrul Mihai Fifor in presa occidentala urmand ca Armata Romana sa continue shopping-ul nebun din ultima vreme! Si cum salariile militarilor din Ministerul Apararii Nationale sunt oricum ramase cu mult in urma celor ale angajatilor de la alte structuri iar agentii de influenta ai informatiilor militare conduse de ”nemuritorul” general Marian Hapau chiar ca nu mai stiu nici ei pe ce sa mai toace fondurile operative fara de numar aflate la dispozitie, uite ca, totusi, Mihai Fifor a gasit o noua ”portita” pe care sa aloce sume importante de la buget.

 

02 03q323 Fifor doteaza Armata cu hidrobiciclete!Astfel ca, intr-o ”aroganta” fara precedent facuta Moscovei si impresionantei flote de submarine nucleare aflata in dotarea Armatei Ruse, conducerea Ministerului Apararii Nationale de la noi ia in consideratie, chiar in aceste zile, posibilitatea de a repara ”Delfinul”! Submarinul cu care se lauda Ceausescu si pe care l-a cam mancat rugina in ultimele trei decenii! Acum, ca flota rusa reprezinta o reala amenintare la Marea Neagra, mai ales dupa anexarea Crimeii, o stie toata lumea! Dar mai greu este de inteles cu ce ne-ar ajuta daca am reusi sa reparam un submarin care pare mai degraba unul de jucarie fata de ”nuclearele” rusesti si sa-l lansam cu taieri de panglici in cativa ani, cat timp este prevazuta operatiunea de reabilitare a acestuia? Ca sa nu mai vorbim ca sumele alocate acestui proiect ar urma sa fie unele mai mult decat generoase, in conditiile in care militarilor profesionisti le si este rusine sa aduca acasa ”fluturasii” de salarii…

Ne inarmam ca nebunii!

Deci, in timp ce Donmald Trump le trimite ”blesteme” oficiale celor sapte tari occidentale in frunte chiar cu Germania, care refuza sa mareasca ”turatia” cumparaturilor de armament, Romania a cazut in extrema cealalta! Si cu toate ca trendul in Uniunea Europeana este sa nu fie crescute bugetele destinate armatelor nationale, asteptandu-se implementarea proiectului unei armate federaliste comune, la noi ca la nimenea! 02 0zxzxz3 Fifor doteaza Armata cu hidrobiciclete!Cu toate ca riscul ca miliardele de euro cheltuite pana acum sa fie pur si simplu aruncate pe fereastra, fiind armament american care, foarte posibil, nu se va ”pupa” cu caracteristicile tehnice solicitate de Bruxelles pentru noua armata europeana! Si faptul ca am ajuns la o rata de crestere a inarmarii de 50 la suta, una unica in lume, arata ca excesul de zel ramane totusi o caracteristica nationala. Iar daca tot ne apucam acum de reparat submarinul plin cu alge si gazda de rapane cu care vrem sa speriem Moscova, care are in dotare ”Dolgoruki”, considerat chiar cel mai modern submarin nuclear din lume, barem sa aloce Ministerul Apararii si ceva bani pentru achizitionarea de hidrobiciclete, ca sa fie atunci ”circul” inzestrarii unul total!    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!