DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Fifor, dat in urmarire in Israel!

Fifor, dat in urmarire in Israel!

Autor:

Greu, foarte greu de explicat ce planuri si-o fi facut minisitrul Apararii, ca pe ce ”mana moarta” din servicii a mers, oricum se stie deja de mult atunci cand a incercat sa participe la o misiune incognito. Si inca in Israel! Si intr-o perioada in care oricum toti ochii structurilor sunt atintiti pe el, pentru ca urmeaza cat de curand declansarea negocierilor pentru un nou ”shopping” de miliarde pentru inzestrarea Armatei Romane cu transportoare blindate 8X8 si baterii de coasta care sa protejeze litoralul Marii Negre in fata unei eventuale agresiuni rusesti. Asta ca sa nu mai vorbim de blocajul in care risca sa intre economia romaneasca de profil in urma deja exasperantei  strategii duplicitare a conducerii Ministerului Apararii Nationale, care a facut ca Romania sa aiba memorandumuri peste memorandumuri semnate cu marii producatori de armament, dar nu si contracte care sa inceapa sa fie derulate in cel mai scurt timp.

 

in israel Fifor, dat in urmarire in Israel!

Vizita incognito dupa cea oficiala in Israel?

Astfel ca, in ultimele zile se pun deja cap la cap toate piesele acestui ”puzzle” reprezentat de nota informativa privind efectuarea unei deplasari secrete in Israel, in ultima perioada, a ministrului Apararii Nationale. Mai ales ca Mihai Fifor ar fi plecat si s-ar fi intors in aceeasi zi, fara sa informeze pe nimeni, nici pe linie de partid si nici macar pe premierul Viorica Dancila, asa cum ar fi fost obligat sa o faca. Iar situatia este una cu atat mai sensibila cu cat aceasta lipsa totala de comunicare nu are cum sa nu ridice ”suspiciuni rezonabile” privind inclusiv achitarea costurilor ridicate de aceasta deplasare ”blitzkrieg”, mai ales daca ministrul Aparaii nu ar fi efectuat-o nici cu o cursa de linie, nici cu o aeronava  militara, ci, de ce nu, dupa cum este foarte probabil sa se afle foarte curand, cu un avion privat! Iar cum ambitiile personale ale unor influente personaje de la varful politicii de a-si instala la Palatul Victoria un premier pe profilul lui Mihai Fifor tulburau deja oricum apele coalitiei de guvernamant, rezolvarea misterului privind deplasarea ”pe persoana fizica” a ministrului Apararaii Nationale in Israel devine astfel o prioritate a structurilor contrainformative romanesti.

otopeni Fifor, dat in urmarire in Israel!

Verificari la Otopeni privind cursele militare si cele private

c 27 spartan romani Fifor, dat in urmarire in Israel!Avertizate, se pare, culmea, de aceasta escapada chiar din tara in care Fifor a crezut ca se poate ascunde de toata lumea – poate doar el si consilierul sau din umbra stiu de ce! – si unde a ajuns acum sa fie dat in urmarire chiar de toata lumea, identificandu-se deja o buna parte din traseul acestuia… De catre cine? Chiar ca nu mai conteaza, pentru a nu mai alimenta si mai mult ”paranoia” credulului ministru pesedist care pare sa fi ”inghitit” prea usor sprijinul ”neconditionat” si ”dezinteresat”  oferit cu ”generozitatea” caracteristica de catre generalul Marian Hapau si o parte a imformatiilor sale militare.

Cine a platit?

Deja ”fuga” secreta de o zi a lui Mihai Fifor in Israel este o certitudine pentru cei responsabili acum sa afle si dedesubturile acestei deplasari despre care ”exista informatii ca ar fi fost efectuata cu o aeronava privata tocmai pentru a se asigura discretia”. Mai mult chiar, cei responsabili cu descalcirea itelor acestei incercari a ministrului Fifor de a fenta regulile asumate ale jocului  ca si inalt demnitar al statului roman au trecut deja la  ”next level” al anchetei interne, axanbdu-se deja pe aflarea raspunsului la intrebarea cheie a intergului caz, si anume cine a platit? Mai ales ca notele informative intrate in posesia noastra, pe langa indicarea pistei deplasarii cu o aeronava privata subliniaza si suspiciunea ca ministrul Apararii s-ar fi deplasat in strainatate fara stiinta premierului, speculandu-se totodata ca ”motivul deplasarii este unul susceptibil de multiple interpretari negative, inclusiv datorita absentei informatiilor referitoare la modul de achitare a cheltuielilor ocazionate de deplasare si de identitatea persoanei care le-a achitat”. Mai ales ca, sa nu uitam, dupa o prima impresie OK lasata la Washington, acelasi Mihai Fifor a cam dat cu oistea-n gardul negocierilor oficiale dupa ce a facut apoi o alta deplasare, susceptibila la randul sau de a fi fost deturnata de un grup transpartinic de lobbisti din industria armamentului, ceea ce a produs o vie nemultumire agentiilor guvernamentale americane.

MAN  Fifor, dat in urmarire in Israel!

Urmeaza negocieri aprise pentrui transportoarele 8X8 si bateriile de coasta

Transportor 8x8 Fifor, dat in urmarire in Israel!Care nu au avut apoi nici-o ”greata” sa se intereseze la Bucuresti daca ministrul roman al Apararii vorbeste in nume propriu sau in cel oficial al guvernului atunci cand se angajeaza la niste promisiuni greu de onorat pe persoana fizica. Si dupa ce de la Washington s-au lamurit ca ministrul roman este mai mult pe cont propriu, se poate spune ca, gata,  ”visul american” deja s-a terminat pentru Mihai Fifor inainte chiar sa inceapa! Ceea ce poate reprezenta o adevarata ghiulea de imagine legata de cariera politica a actualului ministru care nu trebuie nicio clipaa sa uite de interesele financiare uriase ale ”samsarilor” din domeniu, contractul de consultanta uzual fiind unul de 2-2,5 la suta, reprezentand deci cateva zeci bune de milioane de euro. Numai ca, sarind din lac in put, Fifor pare sa fi facut aceeasi greseala de strategie si in cazul Israelului. Adica exact celalalt partener strategic al Romaniei de pe axa Washington – Tel Aviv, cu  care statul roman avea angajamente ferme in privinta colaborarii militare in vederea modernizarii Armatei Romane. Si uite ca, dupa ce ca americanii simt tot mai clar cum sunt lasati cu ochii in soare in fata promovarii intereselor franco-germane, a venit acum si randul oficialitatilor israeliene sa afle cu stupoare nu  doar ca ar putea sa fie sarite din schema, dar si ca este foarte posibil ca ministrul roman al Apararii sa fi facut o vizita ”incognito” in tara lor, fara o informare prelabila a structurilor partenere, nici macar asa, de complezenta… Ceea ce nu-i bine. Dar nu-i deloc bine, mai ales daca verificarile dispuse zilele acestea confirma aceasta varianta de lucru sesizata cu putina vreme in urmat de organele abilitate, altele decat ”Happy DGIA”, bineinteles…

Stie premierul?

Pentru ca nici macar pastrarea ”legendatului” Burete in structurile DGIA nu-ti poate oferi garantia deplina a protejarii conspirative, mai ales ca pana si Gabriel Oprea a patit-o tocmai in propria-i sufragerie.

dancilaaa 1 Fifor, dat in urmarire in Israel!

Oare Viorica Dancila stie?

Mai ales ca orice ofiter de contrainformatii insarcinat cu acest caz ar putea dispune, daca nu o fi facut-o deja, efectuarea unor minime verificari in patru pasi: 1)  Solicitarea unui punct de vedere din partea premierului daca in perioada 22.06.2018 -16.07.2018 se cunoaste ca Mihai Fifor ar fi efectuat vreo deplasare in Israel, iar in caz afirmativ, care este scopul deplasarii, care sunt rezultatele acesteia si cu ce mijloc de transport a fost efectuata. 2) Solicitarea la MApN sa comunice care au fost deplasarile interne si cele externe pe care le-a efectuat ministrul Mihai Fifor in perioada 22.06. 2018 – 16.07.2018 si in ce zile s-a aflat la sediul ministerului. 3) Solicitarea la IGPFR sa comunice la ce date din perioada 22.06.2018 – 16.07.2018, ministrul Mihai Fifor figureaza in evidentele oficiale ca a iesit prin Aeroportul Otopeni din Romania si cu ce mijloc de transport aerian. 4) Solicitare catre Ambasada Romaniei din Tel Aviv sa comunice la ce data, in perioada 22.06.2018 – 16.07. 2018, ministrul Fifor s-a aflat in Israel. Asta chiar daca nici macar Ambasada Romaniei nu o fi primit vreo informare oficiala, dupa cum este extrem de interesant de stiut si daca premierului Romaniei i s-o fi adus la cunostinta posibilitatea unei astfel de deplasari externe, fie ea si una privata…


3 comentarii to Fifor, dat in urmarire in Israel!

  1. Anonymous

    Daca Israelul il vede ca urmator premier al coalitiei romano-tiganesti Ponta, Blaga, Tudose, Orban, Tariceanu ia o mare teapa. Relatiile cu Israelul ale Romaniei sunt una, relatiile cu evreii sunt alta. Romy incearca intai sa seduca, apoi sa extermine evreii, deci la vedere acum sunt doar dulcegariile. Insa distrugerea Israelului se intampla acum si face parte din plan, tocmai pentru a facilita primul obiectiv. iar o larga coalitie romaneasca cuprinzand toate serviciile, toate masoneriile si toate etniile e cosmarul oricarui om normal de pe pamantul asta. Stiu, sunt dulci cand vin, aduc bomboane, se dezbraca gales, dar mi-e teama ca acum veti face diabet. Un guvern format din Dragnea si cinci femei (sase daca il numaram si pe Valcov) e mai bun si rugati-va sa ramana cat mai mult!

  2. România 💯

    Nu tre sa dam buzna pe tort sa nu ni se faca rau ca la greci o supra inarmare ce i-a indatorat. Arme simple extrem de inteligente si ieftine. Uite suedezii au un auto tun ce trage fara recul si zgomot de la 50 km direct pe tinta 🎯 distanta il face insesizabil. Rachete purtatoare astea fac cat Patriot ca daca ai 100 de insi dotati fac cat 10 baterii cu tras si la sol. Drone de atac etc, de obicei americanii au arme bune, englejii dar si francezii si germanii cat si state mici uite Suedia sau Italia are nave formidabile de coasta. Dar eu va zic ca daca americanii au mutat Incirlik in Dobrogea nu mai ne trebe decat bere mici si femei.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!