DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Fifor convoaca CSAT-ul pentru rusi!

Fifor convoaca CSAT-ul pentru rusi!

Autor:

Iata ca, desi a reusit sa-l ”decapeze” pe secretarul de stat Mircea Dusa in doi timpi si trei miscari, ”omul cu parul ca o caciula” urmand a fi in cele din urma uns prefect de Mures, drept premiu de consolare pentru ca nu a facut ”gat” la ejectarea sa ”din motive personale” de la varful Ministerului Apararii Nationale, Mihai Fifor nu reuseste totusi sa scape si de obsesia cu provocarile rusilor. Astfel ca orice decizie s-ar lua la Moscova, indiferent daca mai este otravit vreun spion sau ca au loc manevre militare la vedere si transmise live de posturile de televiziune  din Federatia Rusa, ministrul roman al Apararii este oricum ferm convins ca ”Tarul” Vladimir Putin nu mai are alta treaba decat de a-l provoca pe el!

 

CSAT rus Fifor convoaca CSAT ul pentru rusi!

”Mut” in CSAT, prea ”vorbaret” la TV

Astfel ca dupa ce s-a laudat in gura mare cu ”rachetele balistice de la Deveselu” si a anuntat public ca va cumpara baterii de coasta ”sa ne apere Litoralul”, Mihai Fifor tocmai ce a comis-o din nou, din dorinta prea mare de a drege busuiocul inarmarii in fata americanilor, dupa ce a comis-o atat de urat la adresa lor. Si daca tot este instrumentat ca la carte de ofiterii de informatii militare ai generalului Marian Hapau, poate isi face un pustiu de bine seful DGIA si ii spune ca, fie si in cazul in care chiar avea vreo farama de informatie privind provocarile si agresiunile Armatei Federatiei Ruse la adresa Romaniei, ministrul Fifor ar face bine sa ceara convocarea CSAT-ului si sa prezinte acolo ce si cum.

mihai fifor 1 Fifor convoaca CSAT ul pentru rusi!

Fifor vede numai agresiuni rusesti

Caci altfel, prin reluarea deja saptamanala a ”placii” cu provocarile Rusiei nu face decat sa stanjeneasca intr-un mod de acum de-a dreptul penibil activitatea structurilor contrainformative care, de aceasta data pe bune, chiar cu asta se ocupa!

Vine ”Marea Urecheala”!

Desigur, omeneste vorbind, disperarea ministrului Mihai Fifor este de inteles. Mai ales ca degeaba ai ditamai ”corul” de consiliere, ca doar nimeni nu te mai poate ajuta atunci cand americanii te cheama sa explici ratiunile fie el financiare sau de strategie militara pentru care schimbi regulile jocului chiar in timpul negocierilor purtate pentru cele mai importante contracte de inarmare ale Armatei Romane din toate timpurile.

rachete1 Fifor convoaca CSAT ul pentru rusi!

Manevre militare la vedere ale armatei ruse

Ca sa nu mai vorbim ca partenerii strategici sunt interesati nu doar de latura financiara, dar si ca echipamentele care urmeaza sa fie achizitionate chiar sa faca fata unei eventuale agresiuni militare rusesti si mai ales sa fie siguri pe interoperabilitatea acestora cu cele ale armatei americane. Asa ca nu mai este mult si  Mihai Fifor va pleca in Statele Unite ale Americii. Si daca isi inchipuie ca va reusi sa-i ”abureasca” pe inaltii demnitari americani cu care se va intalni si pe reprezentantii influentelor agentii guvernamentale din domeniul securitatii nationale cu ”basme” despre provocarile rusesti, chiar ca risca o ”reevaluare” mai mult decat daca ar pune sincer pe masa ofertele venite ”pe turnanta”. Sau daca tot o tine mortis cu agresiunile rusesti, sa demareze atunci procedurile pentru a fi convocat de urgenta CSAT-ul!


1 Comentariu la Fifor convoaca CSAT-ul pentru rusi!

  1. Baltazar

    Domnule Fifor, chiar crezi ca Vlamir Putin se gandeste cu mare grija la dumneata sau la noi bietii romani ? Bine ar fi sa ne ia totusi in seama, dar cred ca are lucruri mai importante de facut. Asa ca nu fi dumneata ridicol si nu mai fa pe marele conducator de ostire. Ne faci sa zambim daca nu chiar sa radem, de actiunile dumitale sau chiar de dumneata.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!