DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Fifor, Ciuca…Cine urmeaza ?

Fifor, Ciuca…Cine urmeaza ?

Autor:

Pe data de 4 decembrie dezvaluiam ca noul ministru al Apararii a declansat procedurile pentru schimbarea generalului Ionel Ciuca din fruntea Statului Major. Miscare inlesnita de faptul ca mandatul acestuia inceta de facto in ianuarie. Dar ingreunata , ce-i drept, de presiunile venite de la Palatul Cotroceni pentru prelungirea cu cel putin un an a mandatului lui Ciuca, generalul cunoscut drept cel mai loial iohannist din sistem.

 

cap ciuca Fifor, Ciuca...Cine urmeaza ?

Ministrul Les a rezistat presiunilor si-l schimba pe Ciuca

gabriel les mapn Fifor, Ciuca...Cine urmeaza ?”Pentru ca desi dinspre Palatul Cotroceni se bate saua mai mult decat insistent ca sa priceapa iapa pesedista de la Aparare ca generalul Ciuca trebuie sa mai ramana cel putin un an in fruntea Statului Major, dinspre tabara Dragnea a venit  adevarata ranga in dinti prin lansarea procedurilor in vederea lansarii numirii unui inlocuitor” scriam in urma cu doar doua saptamani. Iar ministrul Les a confirmat public ca intr-adevar nu va ceda si nici nu se gandeste sa-i prelungeasca mandatul generalului Ciuca. Cel care, daca ”colaborationistul” Mihai Fifor nu ar fi fost ejectat la timp de la conducerea Ministerului Apararii Nationale, ar fi fost lasat cu siguranta sa conduca Armata Romana si in continuare. Iata insa ca presiunile Cotrocenilor nu mai au trecere si la inlocuitorul lui Fifor, semn ca dupa inlaturarea ”omului presedintelui” din fruntea Armatei, pot urma si alte mari surprize pe frontul MApN…

Se trece la ”Planul B”: PNL!

Astfel ca ”varianta de lucru a momentului este ca, daca Nicolae Ionel Ciuca nu va beneficia de o prelungire a mandatului, generalul desertului va fi victimizat imediat printr-o agresiva campanie care sa informeze cum omul americanilor a fost ejectat  din fruntea Armatei Romane pe care o conduce cu mana de fier in ultimii patru ani.” Iar ”premonitia” din 4 decembrie s-a adeverit imediat dupa anuntul ministrului Les, urlandu-se deja ca din gura de sarpe ”jos labele de pe Armata” pe traditionalele canale propagandistice. Semn ca deja se lucreaza la urcarea generalului pe un piedestal politic ca ”premierul meu” visat de Iohannis, Ionel Ciuca fiind deja ”documentat” pentru preluarea Partidului National Liberal din mainile ”looser”-ului Ludovic Orban.


5 comentarii to Fifor, Ciuca…Cine urmeaza ?

 1. Dorina

  Gunoaie!

 2. ??????

  Legea nr. 346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării

  (5) Șeful Statului Major General este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de Președintele României, la propunerea ministrului apărării, cu avizul primului-ministru, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an. În funcția de șef al Statului Major General poate fi numit locțiitorul acestuia sau unul dintre șefii categoriilor de forțe ale armatei.

  Deci, remarcați că funcția de Șef al Statului Major General nu este o funcție poitizată, ?

 3. First time

  Dezvalui cam multe aberatii..numai ca niciuna nu se adevereste..primesti salariu pentru zvonuri d.astea de zvonac??

 4. Ninu

  Ciuca e un general de viziune și un bun roman. Vezi amice ca tu ai mai dat fregate la holandeji, holandeji care ai doare în Sfânta pula de Shengan pt noi. În afara de SUA și Franța nu merita nimeni contract pe arme cu poporul roman! SUA ca prieten mare, Franța ca frate mai mare. În rest mukles ca pun cariciu pe voi! Ar trebui amigo sa ții cont de sfatul comandantului suprem nu sa comentezi în front. Pe vreme de război îți zbura copertina… cat colea.

 5. Ninu

  Asa ați făcut și cu mareșalii, fute-va muma’n cur la toți! I-ați trădat. Care mai trădează generali romani pun cariciu pe el!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!