DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Familia Rothschild, „verde” pentru preluarea CEC Bank!

Familia Rothschild, „verde” pentru preluarea CEC Bank!

Autor:

Iata ca dezvaluirile recente din „National” privitoare la declansarea schimbarii intregii conduceri mangariale a CEC Bank  au fost confirmate  de Ministerul Finantelor. Care, cu doar cateva zile inainte de terminarea mandatului guvernului tehnocrat a demarat procesul de selectie a viitorilor noua membri ai Consiliului de Administratie al bancii.

 

palat Familia Rothschild, „verde”  pentru preluarea CEC Bank!

Ministerul Finanţelor schimbă de urgenţă toată conducerea singurei bănci româneşti

Iar miscarea este cu atat mai surprinzatoare cu cat, dupa cum dezvaluiam, exista informatii ca in spatele „atacului” la una dintre cele mai ravnite companii de stat din Romania s-ar afla nimeni alta decat influenta familie Rothschild. Ai carei membri, de secole intregi, controleaza poate cel mai mare imperiu bancar din intreaga lume si care, iata, acum a adaugat pe „lista de cumparaturi” si CEC Bank. Iar tehnocratii s-au grabit sa pregateasca terenul pentru ca actuala conducere romaneasca a bancii sa fie „rasa” in totalitate, o misterioasa firma de apartament din Voluntari urmand a-i nominaliza pe cei care vor prelua managementul bancii.

nathaniel Familia Rothschild, „verde”  pentru preluarea CEC Bank!

Nathaniel Rothschild conduce imperiul bancar al vestitei familii evreieşti

Si printre care, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, s-ar afla apropiati ai familiei Rothschild.

Recrutare cu dedicatie

Astfel, conform ministrului Finantelor, toti cei dornici sa conduca singura banca romaneasca ramasa pe piata se pot inscrie in aceasta cursa pana pe data de 4 ianuarie 2017, daca indeplinesc unele conditii obligatorii, cum ar fi „buna cunoastere a legislatiei aplicabile domeniului bancar”, „cunoasterea sectorului financiar bancar” sau „ minim 10 ani de experienta profesionala”. Insa extrem de interesant este ca Ministerul Finantelor a acordat contractul de recrutare a viitorilor manageri unei anume firme din Voluntari, Transeach International, condusa de catre un cetatean german.

Dar despre care exista informatii ca nu ar fi decat „paravanul” din Romania al unei multinationale cu filiale in alte zeci de tari. Firma „de apartament” care, dupa ce a castigat din partea Ministerului Energiei si contractul pentru recrutarea membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, l-au impins in fruntea listei scurte pe nimeni altul decat Arielle Malard de Rothschild, fondator al Bancii de Investitii Rothschild & CIE.


2 comentarii to Familia Rothschild, „verde” pentru preluarea CEC Bank!

  1. Cata

    jos labele de pe CEC! daca va atingeti de banca va promit sfarsitul! sa nu va treaca o secunda prin cap sa privatizati CEC pentru ca daca o veti face, va spun direct si fara ocolisuri veti fi pe lista! da, imi permit sa va amenint si nu numai atit! eu sint pregatit sa merg pina la capat. voi? si spre ghinionul vostru sintem mai multi. cind va mai incumetati sa luati decizii contra intereselor romanilor ginditi-va de 2 ori. totul pentru voi devine nesigur!

  2. Ana

    Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:isticioai_aana@yahoo.com


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!