DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Familia Dancila, preluata de Servicii!

Familia Dancila, preluata de Servicii!

Autor:

La doar cateva zeci de ore dupa ce titram ”Shalom, Dancila e aleasa”,  toata lume buna a guvernarii, cat si tabara rivala  baga deja mana in foc ca Partidul Social Democrat, la sugestia influentei axe strategice Washington – Tel Aviv va merge in cursa prezidentiala strict pe mana actualului premier. Culmea este insa ca, iata, aceasta varianta de lucru a fost imediat imbratisata si de catre o buna parte a sistemului.

 

02 03 1 Familia Dancila, preluata de Servicii!Iar cum pe 7 ianuarie anuntam in exclusivitate ca ”Dancila are din nou SPP”, iata ca acum dezvaluim nu doar penetrarea informativa a dispozitivului de paza al premierului, dar si extinderea ”serviciilor” oferite cu atata generozitate de catre Lucian Pahontu. Cel care, in timp ce continua sa dispuna, fara nici cel mai mic temei legal, pastrarea dispozitivului de protectie, cu tot cu masina si aghiotant, al Laurei Codruta Kovesi, desi aceasta nu mai are nicio calitate oficiala in acest sens a reusit acum si preluarea familiei Dancila sub ”aripa” sa informativa. Pentru ca, de cand Viorica Dancila a devenit cu adevarat o ”tinta”, prin devoalarea planului aruncarii cu mari sanse de reusita in lupta pentru Palatul Cotroceni, generalul Pahontu  a furat iar startul in fata celorlalte structuri contrainformative. Astfel ca in vreme ce Viorica Dancila s-a resemnat deja cu ”marcajul” neobisnuit de strans al maiorului Andrei Mazuru si probabil va fi incadrata cat de curand si de alti aghiotanti alesi pe aceeasi spranceana de catre seful Sectunii a 3-a, generalul Grigoroaia, sotul acesteia beneficiaza la randul sau de serviciile SPP! Fara ca sa poata explica cineva de ce Cristinel Dancila umbla non stop cu sepepistul sofer drept baiatul bun la toate dupa el… Ceea ce face si mai imperios necesar  ca Viorica Dancila sa priceapa ca, odata cu trecerea la ”next level” al carierei sale politice, nu doar ea, dar si intreaga familie a devenit deja o tinta. Si ca astfel poate se va gandi mai bine de acum inainte daca sa mai ”inghita” si alte ”cadouri otravite” pe care Lucian Pahontu deja i le pregateste in laboratoarele informative ale U.M. 0163 H . 02 03aaa Familia Dancila, preluata de Servicii!Mai ales ca este pe deplin incurajat de reusita experimentului prin care l-a plasat pe sepepistul de la Sectiunea Transporturi, puternic conectat si chiar recomandat personal de seful contrainformatiilor, colonelul Dumitru Voroneanu, direct langa sotul Vioricai Dancila. Si implicit a acesteia, desigur…Astfel ca premierul este acum ”documentat” non stop, atat la serviciu, cat si acasa…

Cu Mazuru in coaste…

Convinsa sa accepte din nou protectia SPP, cel putin pe perioada detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Europei, Viorica Dancila s-a trezit inca din primele zile ale anului in coasta, printre altii, si cu aghiotantul maior Andrei Mazuru. Iar cum intre timp acesta a devenit deja ”umbra” premierului, initiatii sistemului se asteapta  ca generalul Pahontu sa treaca la ”next level” al planului sau, prin marirea dispozitivului de paza al Vioricai Dancila, astfel incat si alti aghiotanti cu ”SSI”-ul in suflet sa poata fi astfel infiltrati la Palatul Victoria. Iar ”momeala” pregatita  premierului, mai ales ca acesta nu are niciun fel de experienta contrainformativa  in spate este bazata pe o ”posibila riposta” a unor ”elemente incontrolabile”, dupa anuntul de la Washington privind mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim. Insa ceea ce uita generalul Pahontu este ca la acest nivel ”nimeni nu este singur pe strada”, astfel ca Dancila ar putea accepta oferta SPP, dar cu conditia expresa de a-si elege singura aghiotantii, pe baza dosarelor care ii vor fi puse la dispozitie! La fel cum a procedat Calin Popescu Tariceanu, cel in jurul caruia ”amusineaza” din nou acum, dar fara succes, unul dintre  fostii sai aghiotanti  ajuns de la subofiter ditamai colonelul de Stat Major si care parca prea  a cazut mereu in picioare…

”Baiatul de la garaj”…

Cristinel Dancila este director Asset Productie, in cadrul Diviziei Explorare si Productie din cadrul companiei private OMV Petrom. Postura oficiala din care in niciun caz nu are de ce sa i se puna la dispozitie logistica Sectiunii Transporturi a Serviciului de Protectie si Paza! aas 03 Familia Dancila, preluata de Servicii!Iata insa ca, totusi, Cristinel Dancila are drept sofer un sepepist de la ”garajul lui Raducanu”, misterul acestei detasari fiind cu atat mai mare cu cat subofiterul este cunoscut drept unul dintre ”baietii” colonelului Dumitru Voroneanu, seful structurii de protectie interna a SPP. Si nu este greu de imaginat ca, prin aceste mutari discrete, generalul Pahontu incearca pur si simplu ”sa joace” si la Dancila. Pentru ca doar permanentul joc la doua capete al acestuia poate explica, fie si in parte, cei 14 ani de cand se afla la conducerea SPP. Astfel ca Pahontu incearca astfel sa impuste nu mai putin de trei iepuri dintr-o lovitura. Mai intai, se face inca de pe acum util familiei Dancila in caz ca premierul va ajunge presedintele Romaniei. Apoi tine sub stricta supraveghere informativa nu doar Palatul Victoria, dar si cercul de prieteni intimi ai familiei. Si de asemenea apeleaza la vechea sa strategie de dubla verificare a informatiilor, soferul find cu ochii pe aghiotant ca sa nu ”dezerteze” si viceversa…


4 comentarii to Familia Dancila, preluata de Servicii!

 1. Zorel

  Afi mai elegant sa plece sa nu ne mai bage in conflict diplomatic.

 2. Anonymous

  Asta nu pleaca nici mort !!
  M as bucura sa vina un director ca si ologu, nasu lu paho !!
  Sa i puna pe profesionistii astia sa dea probe fizice !! Sa vezi ras atunci !
  Nu cred ca jumatate trec probele fizice !! Daca punem si tragerea si o limba acolo, cred ca nu raman 30 % !!
  Acum are spp ul numa umflati !! Vai mama lor !!!
  Nu le e rusine , cum nu i rusine veoricai, cat de proasta poate fi !! Sunt curios daca acasa incurca baia cu bucataria, face ciorba n vasu de wc si se pisa n bucatarie !!! Oare ce i zice familia la stiri, cand o vede ca iar a gafat ?? Oare nu i zice fiisu, fa mama, esti proasta rau !!! Cu tot cu notite !!
  Unde dreaq a ajuns tara asta !!!!!

 3. Chiticaru

  Cum a ajuns Romania care facea ordine in Europa de est prin forta militara si elite de exceptie sa apara cu neandertalieni ca Dancilosii. In loc sa fie prafuiti de doctorate in stiinte in universitati prestigioase din Occident put de prostie si de un Communism a anilor 1950. Nu ii intelegem pe rusi , chiar asa imbecili au in servicii de ies cu resapati ca astia . Si e valabil pentru tot fostul lagar socialist.

 4. Anonymous

  Iliuță Naghi
  Administrator • 24 Mai 2018
  BREAKING NEWS: Despre țeparul de la Național: Iliuță Naghi sau cum să faci bani furând de la proprii salariați

  Am fost angajatul ziarului Național timp de 17 ani, am plecat de-acolo cu leafa neplătită și cu datorii ale patronului Iliuță Naghi față de mine, umil salariat, mai mare decât are sens să vorbim. Drama este însă a colegilor mei, foștilor mei colegi, care s-au agățat de salariul de pe-o zi pe alta, atât cât a venit, de multe ori cu sincope, cu pauze, dar a mai venit. De 7 luni, însă, ei nu mai primesc nimic. Muncesc pe degeaba, s-ar spune, în condițiile în care, mulți dintre ei sunt oameni cu familie, au copii de întreținut acasă. Împrumută bani pentru a o duce de pe azi pe mâine, în speranța că patronul ziarului Iliuță Naghi va găsi soluții să îi plătească. Cu toate că sunt jurnaliști, n-au realizat că Iliuță Naghi nu-i va mai plăti, nu pentru că n-ar avea din ce, ci pentru că a hotărât să extindă la absolut domeniile în care nu-și achită datoriile, nu respectă contractele, nu se ține de niciun cuvânt și de nicio promisiune.

  Poate nu știți, doamna Kovesi, doar datoriile față de buget sunt peste 3,5 milioane de ei. Firma sub patronajul căreia se editează este în faliment din 2013. N-a fost depus vreun plan de reorganizare. Societatea Trend Times SRL (deține mărcile „Cartea de weekend”, „Naţional” şi „Naţional – Contează ce citeşti!”) are datorii totale de 3,49 milioane lei, cel mai important creditor fiind „Adevărul Holding” SRL. Administratorul/lichidatorul judiciar SIERRA QUADRANT Filiala Bucureşti susţine că societatea „nu deţine bunuri reprezentative ce pot fi valorificate” şi nu face nicio referire la mărcile din portofoliul „Trend Times”.

  Și, totuși, ziarul Național poate fi găsit încă pe tarabe. E drept, unul sau două exemplare, pe chioșc de distribuție, dar există. Tirajul real este de 1800 de exemplare. Atunci când se pune problema ca autoritățile să caute de soarta firmei rău platnice (e pe numele administratorei, Simona Toader), de pe ușă dispar etichetele, iar ”pălmașii” pe tarlaua luiNaghi spun, forțați de patron, că nu lucrează la ”Național”, ci fac ”presă pentru clienți”, ce-o mai fi însemnând și asta. Cei care nu mai suportă să stea, cu lefurile neplătite între 7 și 9 luni, fac loc altora care nu știu la ce se înhamă și care speră într-o viață de ziarist onestă (ceea ce Iliuță Naghi nici nu visează să ofere).

  Este extrem de greu de înțeles cum de instituțiile statului (DNA, Inspecția Muncii, ANAF) nu întreprind nimic împotriva acestui tip care crede că ”ingineriile financiare” sunt singura rațiune pentru care ar dori să existe.

  Iliuță Naghi a descoperit că el este un „socialist convins”: nu are simțul proprietății, nu are nimic al lui. Evident, este o glumă, dar una mai amară decât neghina: gluma lui Iliuță Naghi cu statul român – toate firmele sunt pe semnătura și putearea, teoretică, de decizie, a administratorilor. Tocmai pentru a un putea fi executat, el, ca persoană. Așa procedează în cazul ziarului Național, în București și la fel se comportă cu firmele de pe litoral, chioșcurile, centrul comercial și vila. Este drept, acestora nu le poate schimba destinația peste noapte, cum face cu ziarul, la București, în Casa Presei Libere, și nici nu poate lăsa statul român, căruia îi datorează banii pentru taxe și impozite să și le achite singur, luându-le de sub nas produsele pe care le comercializează prin intermediul magazinelor în cauză. Cutrustrul de presă german WAZZ așa a procedat: l-a lăsat, în momentul scadenței, cubrandul Național și a făcut același ziar, cu aceiași oameni și cu aceeași logistică, numit însă 7plus. Magazinele din Mangalia ar trebui să-și plătească dările la stat indiferent cum se numesc. Doar că fiscul ar trebui să insiste, nu de alta, dar nutresc nădejdea că, dacă Iliuță Naghi ar înțelege că România, așa cum este ea acum, nu mai permite escrocheriile și furtișagurile, aflate înainte la ordinea zile, poate și-ar reevalua atitudinea și față de angajați și față de ceilalți furnizori și parteneri de afaceri, persoane juridice.

  În momentul de față, imoralitatea acestei persoane pare a fi fără limită. Doar ca exemplu, a avut un partener de afaceri, Dan Nițu, căruia i-a oferit cu larghețe acțiuni la Național(evident, acțiuni fără valoare) contra investiții într-un complex comercial în Mangalia. Omul s-a împrumutat la cămătari pentru demararea a ceea ce se anunța a fi o afacere superbănoasă. Când a descoperit că nu poate acoperi împrumutul, speriat de consecințe, s-a spânzurat în parcul Titan din Capitală. Probabil ca să-i ostoiască ”suferințele” de pe urma rămânerii cu complexul, Elena Udrea, miloasă de felul ei, i-a concesionat (pe vremea când era ministrul Turismului) o bucată importantă din plaja de la Mangalia. Vremurile în care Elena Udrea îi plătea cash diverse activități – doar era ministrul Transporturilor – au fost, poate, singurele vremuri în care jurnaliștii își primeau lefurile fără întârziere.

  Iliuță Naghi este acum un nabab de Dâmbovița: cu Range Rover la scară, capabil să-și facă cumpărăturile în magazinele de lux din Italia și cu dispreț suveran față de angajații cărora nu înțelege care ar fi rațiunea pentru care să le plătească salariile: n-am bani, dacă nu-ți place, poți pleca. (evident, fără banii datorați). Pare ca-n condru, nu pare nicio autoritate disponibilă să facă ordine în hățișul acesta de interese cvasimafiote, unde nu numai subalternii o pățesc; o pățesc milionarii în jurul cărora se învârtește și pe care-i lasă cu buza umflată după ce stoarce de la ei tot ce poate, o pățesc autoritățile fiscale, că nu reușesc să strângă de la el dările datorate statului. Unde sunt acum DNA, ANAF, INSPECȚIA MUNCII?

  Nababul însă se strecoară și față de dările pe care orice patron trebuie să le plătească în contul angajaților săi. Habar n-au salariații pe la câte sunt, chipurile, angajați, de-a lungul perioadei în care lucrează pentru Iliuță Naghi. Când am reușit, în sfârșit, să-mi recuperez cartea de muncă, după 17 ani de muncă la ziarul Național, am descoperit, stupefiat că figuram a fi lucrat la nu mai puțin de…49 de firme. Și încă eu sunt un caz fericit, din pricina faptului că n-am atitudinea de persoană care n-are alternativă, tipul de persoană de care se folosește cu mare plăcere Iliuță Naghi. Pe aceștia, unii dintre ei, nici nu i-a angajat cu contract în regulă, au muncit la negru. Pe cartea de muncă sunt plătiți că ar munci doar patru ore, pentru restul primesc bani la negru. Naghi are o retorică față de angajați, de tipul ”eu păcălesc statul, pentru că statul nu merită să plătesc un ban”. Evident că, în primul rând, prin neplata dărilor la stat, cel mai păcălit este angajatul.

  Doamnă Laura Codruța Kovesi, aveți puterea și instrumentele de a face ceva pentru a asana societatea românească de asemenea escroci care pot aduce oamenii în situații disperate. Gândiți-vă, vă scriu că Dan Nițu a ajuns să se spânzure, în Parcul Titan, victimă a mârșăviilor financiare ale acestui tip. Doar cei cu potență financiară mare îi pot rezista, nici pe aceștia nu i-a iertat. Radu Mazăre l-a scos cu forța din difuzarea Telegrafului, după ce-a realizat cât din banii de vânzări îi lipsesc. Nu l-a denunțat, a avut grijă Iliuță Naghi să găsească punctele sensibile ale lui Mazăre! Lui Sorin Ovidiu Vântu i-a luat banii păcălindu-l că dezvoltă un concept spectaculos de difuzare a presei prin intermediul unor chioșcuri elegante și cochete. Ca Pristanda a procedat: de la 3-4 a făcut 44, sediul l-a inventat, cum a inventat și numărul de angajați. Singurul pe care nu l-a putut trage în piept a fost Elan Schwartzenberg. Iliuță Naghi a fost mână în mână cu Dan Adamescu în eforturile de a păcăli trustul de presă WAZZ.

  Dacă-l cauți, nu are niciun venit, nu are niciun ban pe numele lui. Chiar și în firme, toate actele sunt întocmite de presupuși administratori, totul este aproximativ la negru, să nu aibă autoritățile cum să-l agațe. Dar sursa sa principală de venit rămâne ziarul, nu ceea ce cred cititorii obișnuiți că reprezintă venituri din ziar – vânzare, publicitate – ci banii din șantaj și cei primiți pentru campanii de presă mincinoase la adresa celor pentru care cineva plătește.

  Luați aminte, doamnă Procuror General DNA, la rugămintea unui fost angajat al ziarului: dați șansa celoralalți angajați să-și recupereze contravaloarea muncii asiduue prestate, timp de ani și ani de zile, precum și plătirea dărilor, la stat, care revin patronatului, pentru pensia angajatului. Și, să știți, chiar are de unde să plătească, indiferent că, oficial, nu are un venit al lui: banii – vreo 20 de milioane de dolari canadieni – sunt în Canada, la fosta nevastă.

  Închei această epistolă, în speranța că se va găsi cineva, în noianul de anchete declanșate, să nu lase salariații care trudesc la ziarul Național să rămână veșnicii chinuiți, ca pe vremea sclavagismului – lipsiți, adică, de sursele de venit ce ar trebui să rezulte, în mod firesc, în urma muncii prestate zilnic.

  Link atașat: Link http://www.ziarulscandal.ro/2016/02/27/teparul-de-la-e-national-ro/

  Trimis de Mihai Căldăraru


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!