DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » EADS, bomboana pe coliva MICROSOFT!

EADS, bomboana pe coliva MICROSOFT!

Autor:

Iata ca, desi fusese prezentat drept cea mai mare „bomba” instrumentata vreodata in Romania, ancheta MICROSOFT nu doar ca s-a „fasait”, dar deja i s-a si cantat oficial prohodul. Iar vrajeala obosita a lui Augustin Lazar, procurorul general care intre doua balaceli la piscina lui Pahontu incearca sa dreaga busuiocul autosesizarii, facandu-se ca ar cauta o solutie pentru a „intoarce mortul de la groapa” nu face decat sa arate ca, gata, ancheta este inchisa definitiv! Si pentru ca ironia sortii sa fie si mai mare, „sfertul de Guvern” inculpat intr-o faza initiala nu doar ca a fost absolvit de orice vina, nu doar ca mituitorii gigantului american nu au fost deranjati de nicio comisiie rogatorie pe care DNA sa fi indraznit sa o fi trimis in SUA, dar singurii vinovati sunt, si de aceasta data, doar cei doi denuntatori, de acum penibilii Dan Pescariu si Claudiu Florica!

 

EADS EADS, bomboana pe coliva MICROSOFT!Si cu toate ca toata lumea a dat a lehamite din mana dupa „ingroparea” dosarului MICROSOFT, experimentul este considerat totusi unul reusit de catre cei care nu mai stiau cum sa ascunda „gunoiul american” sub pres. Mai ales ca germanii, care la randul lor au stopat brutal ancheta EADS, faceau presiuni si pentru ca aceasta cealalta mare ancheta internationala a DNA sa fie „prescrisa” la timp. Asa ca, dupa aceeasi reteta, tocmai ce se pregateste sa se aseze si „bomboana” EADS pe „coliva” MICROSOFT, iar in acest ritm actuala Putere politica nici macar nu ar mai trebui sa se agite prea mult cu decapitarea Directiei Nationale Anticoruptie…

Nemtii tot nemti!

In 29 septembrie 2016, procuorii  din Munchen care anchetasera posibile fapte de coruptie in atribuirea contractului de securizare a frontierelor romane catre colosul german EADS inchideau definitiv acest dosar, singura motivare fiind ca nu exista „probe concludente”.

pescariu EADS, bomboana pe coliva MICROSOFT!

Dinu Pescariu și Claudiu Florică, denunțătorii rămași singurii vinovati

Pentru ca, vorba ceea, nemtii tot nemti! Asa ca desi tot ei au fost „capul rautatilor” in aceasta afacere in care reprezentantii Puterii de la Bucuresti si mai ales reprezentantii de atunci ai Ministerului de Interne au fost presati sa „bata palma” cu germanii de la EADS, procurorii din Munchen lucreaza doar cu „probe concludente”, ci nu cu „suspiciuni rezonabile”.

florica EADS, bomboana pe coliva MICROSOFT!

Claudiu Florică

Iata insa ca timpul trece si ancheta EADS de la noi a fost tinuta artificial in viata… Numai ca acum, dupa ce s-a dat cep cu dosarul MICROSOFT se va trece la „next level”, cel al inchiderii EADS. Si astfel se va termina si calvarul zecilor de inalti ofiteri ai MAI care au tremurat serios, justificat sau nu, in ultimii ani, din cauza acestui „pact cu diavolul” facut de o clasa politica romaneasca prea debila pentru a renunta la pozitia „ghiocelului” in fata unor simpli ambasadori straini…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!